Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistence retribution multiplayer

Honza222

Recommended Posts

Chcel by si nekdo zahrat resistence retribution online multiplayer?

Pro ty co by chteli:

Zakládám server v 15:00 heslo cfcz

Host: Honza222_CZ

Mode: TDM

Mapa: Luxembourk

Heslo: cfcz

Pozn.:Muzete jsi mě přidat do přátel

Nejaktivnějšímu hráči ve hře bysme pak domluvili s adminama dostal by neaky ohodnocení ve formě credits....

Přeji příjemnou nedělní zábavu s :psp:

Musí přijít minimálně 4 lidi bude RANKED GAME

Popř.: Mapu nebo mod muzu změnit na něco jiného...

Cheaty jsou zakázané

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj, poďte založit nějaký pořádný topic, založil už jsem český klan URNA a už budu mít jednoho člena, tak kdyby ste se přidali vy a ještě ostatní, prostě něco jako tu tady je s Killzone.

Hmm jednoho clena....Muzu mit clenu treba 10 ale nejsou aktivni 1 je fakt malo....

Odkaz ke komentáři

Hele Honzo a nechceš pořádat pravidelný zápasy? Jako bylo u Killzone klanu dřív. Já sem si teď do psp dal Multiplayer-only verzi Resistance tak abych měl kdy hrát a s kym.

Ja bych klidne poradal jenze kdyz nikdo neprijde je to fakt tezsky neco takoveho delat...

Btw jakej mas nick v resistance?

No tak uz jsme 3 pak mam 2 cleny z psp zone stim by se uz dalo neco delat....

Odkaz ke komentáři

Muj nick je Janek_CZ, ja mam jeste jednoho, takze to by nas bylo 6.... jeste sehnat nekoho s fora, omg to musi nekdo hrat, dyt je to super parba. btw uz sem kapitan

Jn tak si nekdy muzem zahrat ja tam sem kazdy den jinak sem field marshal nejvyssi hodnost....

Odkaz ke komentáři

Já bych si kdyžtak zahrál, ale to chce říct o pár dní dopředu že se bude hrát protože ne všichni na fórum přijdou ve vhodnou chvíli. Nick asi eště nemám, protože sem Infra hrál se starym účtem na PSN (nahráno sem ale neměl vůbec nic takže to je fuk).

Odkaz ke komentáři

Nechtel by si dneska nekdo zahrat resistance?Chystam se udelat 2 video mozna budete na screenu podobne tomuto....Samozdrejme server by byl na heslo

4YYxV3oarmU

Pěkné video, něco takového se mi také daří celkem často, ale už ho moc nehraju, přeci jen CS:S na PC je zábavnější, ale s cechama bych rád zapařil (god by bylo mít headset s mikrákem). Bohuzel se mi stalo, ze sem hral asi 2h v kuse a pak mi spadlo psp na zem a vyplo se, takze sem prisel o spoustu bodu a min. o jeden rank.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu