Honza222 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Chcel by si nekdo zahrat resistence retribution online multiplayer? Pro ty co by chteli: Zakládám server v 15:00 heslo cfcz Host: Honza222_CZ Mode: TDM Mapa: Luxembourk Heslo: cfcz Pozn.:Muzete jsi mě přidat do přátel Nejaktivnějšímu hráči ve hře bysme pak domluvili s adminama dostal by neaky ohodnocení ve formě credits.... Přeji příjemnou nedělní zábavu s :psp: Musí přijít minimálně 4 lidi bude RANKED GAME Popř.: Mapu nebo mod muzu změnit na něco jiného... Cheaty jsou zakázané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Sel by nekdo? nebo to zalozim bez hesla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 TDM je naprd. DM je lepší, protože vás určitě nebylo tolik. Já bych hrál ale topic sem si přečet až teď tak nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ahoj, poďte založit nějaký pořádný topic, založil už jsem český klan URNA a už budu mít jednoho člena, tak kdyby ste se přidali vy a ještě ostatní, prostě něco jako tu tady je s Killzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ahoj, poďte založit nějaký pořádný topic, založil už jsem český klan URNA a už budu mít jednoho člena, tak kdyby ste se přidali vy a ještě ostatní, prostě něco jako tu tady je s Killzone. Hmm jednoho clena....Muzu mit clenu treba 10 ale nejsou aktivni 1 je fakt malo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Hmm jednoho clena....Muzu mit clenu treba 10 ale nejsou aktivni 1 je fakt malo.... To jo, ale pod zalozit topic, ktery se tomu bude venovat a budou se tam treba domlouvat zapasy, treba se pak najde vic lidi a neco se zalozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Hele Honzo a nechceš pořádat pravidelný zápasy? Jako bylo u Killzone klanu dřív. Já sem si teď do psp dal Multiplayer-only verzi Resistance tak abych měl kdy hrát a s kym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Hele Honzo a nechceš pořádat pravidelný zápasy? Jako bylo u Killzone klanu dřív. Já sem si teď do psp dal Multiplayer-only verzi Resistance tak abych měl kdy hrát a s kym. Ja bych klidne poradal jenze kdyz nikdo neprijde je to fakt tezsky neco takoveho delat... Btw jakej mas nick v resistance? No tak uz jsme 3 pak mam 2 cleny z psp zone stim by se uz dalo neco delat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Muj nick je Janek_CZ, ja mam jeste jednoho, takze to by nas bylo 6.... jeste sehnat nekoho s fora, omg to musi nekdo hrat, dyt je to super parba. btw uz sem kapitan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 baf, 3. hodina je ale pro mě časově nepřipustitelná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Muj nick je Janek_CZ, ja mam jeste jednoho, takze to by nas bylo 6.... jeste sehnat nekoho s fora, omg to musi nekdo hrat, dyt je to super parba. btw uz sem kapitan Jn tak si nekdy muzem zahrat ja tam sem kazdy den jinak sem field marshal nejvyssi hodnost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 ani ne za 2 hodiny jsem měl hodnost kapitána rofl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Nechtel by si dneska nekdo zahrat resistance?Chystam se udelat 2 video mozna budete na screenu podobne tomuto....Samozdrejme server by byl na heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Já bych si kdyžtak zahrál, ale to chce říct o pár dní dopředu že se bude hrát protože ne všichni na fórum přijdou ve vhodnou chvíli. Nick asi eště nemám, protože sem Infra hrál se starym účtem na PSN (nahráno sem ale neměl vůbec nic takže to je fuk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Nechtel by si dneska nekdo zahrat resistance?Chystam se udelat 2 video mozna budete na screenu podobne tomuto....Samozdrejme server by byl na heslo 4YYxV3oarmU Pěkné video, něco takového se mi také daří celkem často, ale už ho moc nehraju, přeci jen CS:S na PC je zábavnější, ale s cechama bych rád zapařil (god by bylo mít headset s mikrákem). Bohuzel se mi stalo, ze sem hral asi 2h v kuse a pak mi spadlo psp na zem a vyplo se, takze sem prisel o spoustu bodu a min. o jeden rank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To by si o nic přijít neměl, protože rank a body se ukládaj na jejich server a ne na tvoje PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To by si o nic přijít neměl, protože rank a body se ukládaj na jejich server a ne na tvoje PSP. Presne tak po kazde hre se rank uploaduje na server.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To by si o nic přijít neměl, protože rank a body se ukládaj na jejich server a ne na tvoje PSP. tak s tím si fakt nejsem jistej......... každopádně to byla dnes good hra Honzo. Respect ale stejně sem lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Nechtel by si dneska nekdo zahrat resistance?Chystam se udelat 2 video mozna budete na screenu podobne tomuto....Samozdrejme server by byl na heslo jj řekni dřív :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tak s tím si fakt nejsem jistej......... každopádně to byla dnes good hra Honzo. Respect ale stejně sem lepší :D Myslis jak sme hrali FFA a tys vyhral o ehm 2 body :D mels stesti.... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zdravím vás bando, chtěl bych se k vám někdy přidat, a zahrát si s váma... Resistance by mohla bejt docela good parba v multiplayeru... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zdravím vás bando, chtěl bych se k vám někdy přidat, a zahrát si s váma... Resistance by mohla bejt docela good parba v multiplayeru... :psp: Kdy budes hrat?Domluvime se na zitra treba v 16:30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 to jsem ještě ve škole... sry... přijíždím až v 6 :-! co ve středu? klidně v tuhle dobu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Až budu mít WIFI, určitě spolu někdy dáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Až budu mít WIFI, určitě spolu někdy dáme... Jo az budes kdy si ju budes kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.