x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Jaké speciální edice her máte? :wohow: Já mám zatím pouze jednu,GEARS OF WAR,a nikdy bych ji nevyměnila :love: Kovový case Hra Bonus disc Manuál Knížka 48 hod. xLive GOLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 já jen fallout 3 Hra kovový kufřík making of dvd artbook figurka valut boye sice neni nijak limitovaná mno.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 já jen fallout 3Hra kovový kufřík making of dvd artbook figurka valut boye sice neni nijak limitovaná mno.... :D Díky za připomínku s tím limitovaná edice.Zapoměla jsem na speciální :cheesygrin: Jinak,ty máš tuhle edici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Jo to je přesně to co psal sasán, mám ji taky:cheesygrin: ale žádnou jinou zatím nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Díky za připomínku s tím limitovaná edice.Zapoměla jsem na speciální :cheesygrin:Jinak,ty máš tuhle edici? jj to je přesně ona :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Halo Wars Kovový case Plastový magnet Halo Wars: Genesis komix Kartičky s velitely Warthog a Wraith s plameny Mythic mappack do Halo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 GTA 4 :) Měl jsem ještě nedávno The Elder Scrolls IV : Oblivion ta obsahovala : Speciální Collectors Edice hry The Elder Scrolls IV Oblivion obsahuje : - Edice je v překrásném rozkládacím papírovém balení - Bonusové DVD, které obsahuje koncepty, rendery a hlavně rozsáhlý dokument o tvorbě hry - Replika mince, s kterou se platí ve světě The Elder Scrolls. - Kapesní průvodce světem: mapy, obrázky, historie světa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 To ti teda závidím.:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 OT - když už to tu Quotuješ tak aspoň z toho quote odeber ty obrázky, když pak napíšeš jen Tak to ti teda závidím. BTW. Měl jsem NHL 09 s kartičkama hráčů, samolepky, bonus. videa. a postavičku Crosbyho - rozprodáno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 u nás teď prodávaj oblivion limitovanou edici na xko za 179 :O a obyč edici za 89 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 u nás teď prodávaj oblivion limitovanou edici na xko za 179 :O a obyč edici za 89 :D Kde u vás?:) To bych si docela i koupil:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Beroun 3 na sídláku sou to repaired disky treba ze to vypadlo pri preprave nebo se to dvd trosku poskrábalo ae je to opravenný vyleštěný uplně jak nový je na to i plná záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Beroun 3 na sídláku sou to repaired disky treba ze to vypadlo pri preprave nebo se to dvd trosku poskrábalo ae je to opravenný vyleštěný uplně jak nový je na to i plná záruka Škoda to je moc z ruky:?jízda přes celou republiku by se mě to fakt nevyplatila:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Pridavam svoji sbirku limitek, sbiram pouze steelbooky, teda spis uz jsem dosbiral, pze jich vic v PALu neni :) http://img26.imageshack.us/img26/2759/steelup.jpg odkaz taky v podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 :shock: Tak to ti fakt závidím! :D Akorát ten Turok je taky special?Na fotce to vypadá na normální krabičku od hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Jj, taky je to limitka, vsechny sou pekne v kovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 já mám HALO 3 kovová krabička vypadá nádherně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaliko Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Já mám Gears of War 2 a Fable 2. Obě jsou povedené, hlavně ta limitka Gears of War 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Já mám Gears of War 2 a Fable 2. Obě jsou povedené, hlavně ta limitka Gears of War 2. Myslíš tyto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 osobně se mi steelbooky nelíbí....speciální a limited edice t je jiná, ale steelbook je dost obyčejný, limitky kde jsou opravdu věci navíc jsou klasa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ta fable je pěkná jinak mě se ty steelbooky moc líběj např ten devil may cry nebo bioshock nebo iron man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Fable II by byla fajn, kdyby tam bylo to co je na obrázku, ale nakonec tam je jen bonus disk :roll: (ostatní bylo kvůli ceně zrušeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Mě :censored: u limitky GoW2 že vyndali kod na zlatou zbraň.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 mal som halo 3 kovovu verziu, ale limitky sa mi nepacia, kupujem len obycajne verzie - paci sa mi ked tie obaly maju v policke jeden rozmer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ... paci sa mi ked tie obaly maju v policke jeden rozmer :) Napodobne :) proto jsem treba kaslal na limitky typu GoW, Assassins's Creed, Bourne Conspiracy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.