shai_tan Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Já mám bioshock s kovovou krabičkou. Hraje se docela stejně jako bioshock s plastovou krabičkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ja mam leda tak GH World Tour s kytarou to je pro me neco spesl ale jinak bych urco chtel gta iv limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Odkad mas tu edici GTA IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Jesli myslis DodDollara tak ji ma ode me... Ja ji mel z Londyna a prodal mu ji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Pěkný limidky...taky si asi nějakou pořídím, kolik tak stojí ta GoW2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 K.R.E.K: Tady je za docela peknou cenu nejen limitka GoW2... http://www.alza.cz/hra-pro-xbox-360-double-up-gears-of-war-2-limited-edition-fable-2-limited-edition-d111568.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Sice to nejsou hry na Xbox ale za zmínku podle mě určitě stojej, sou to totiž nádherny kusy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Sice to nejsou hry na Xbox ale za zmínku podle mě určitě stojej, sou to totiž nádherny kusy :) jezis wow :D ta hra krade zivot imho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 A co jsou to ty STEELBOOKY? To jsou normál samotný hry, akorát ve speciální, nóbl krabičce?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jo přesně tak, je to normální hra akorát v plechové krabičce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ja mam limitku Fable 2 akorat me teda pekne se*e, ze tam neni kod na stazeni obrahu z livka... Neda se o nej nekde zazadat? Chtel jsem si poridit limitku GoW 2 ale jeslti uz tam neni kod na zlatou zbran tak na to taky kaslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Taky se přidám.... Mám Fable 2 ( Obyčejná krabička v papírovém balení + bonus disc), GoW 2 (Plechová krabička,kniha,fotka, bonus disc) a Bioshock (Kovová krabička) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Taky se přidám.... Mám Fable 2 ( Obyčejná krabička v papírovém balení + bonus disc), GoW 2 (Plechová krabička,kniha,fotka, bonus disc) a Bioshock (Kovová krabička) a u otho fable si mel tu kartu na stazeni obsahu z livka? prej se o ni nekde da zazadat a pak ti to cislo poslou na mail ale nevim kde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Českejm verzím her tyhle kody vyndavaj protože u nás livko není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Mám Forzu Motorsport 3 s budíkem,flashkou a přívěškem a Far Cry 2 v dřevěný bedýnce s tričkem,extra mapou,hrou,making of 2xDVD a knížkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Omlouvam se za offtopic, ale nekteri si kupuji limitovany edice kvuli figurkam, tady je na to vyborna stranka, doporucuju se podivat na AvP:) http://www.figures.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Českejm verzím her tyhle kody vyndavaj protože u nás livko není. ale nekde se o to musi dat zazadat ne? aby ti to vyslali treba na mail... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.