THEME Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Je to celkem velmi nepříjemné,dostal se mi nevím jak prach mezi sklo a dysplay,teď mám na dysplayi tečky a pěkně mě to sre! NEvíte co s tím? Kudy se tam dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 A jseš si jistej že je to prach? Nejsou to DP? Nevim jak by se ti tam prach dostlál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 no ja mam taky za displayem peknej nanos prachu a DP mam jen jeden :D 2THEME: skus to rozsroubovat a profoukni to :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THEME Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 A kudy kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 A kudy kam?no psp sem jeste nerozebiral :lol:,tak nevim ale potrebujes na to maly sroubovacek a pak v predu a v zadu to reba odsroubovat :wink: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THEME Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 To je asi moc riskantní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 No já přední kryt už odšrouboval abych ho vyměnil za jiný.Nato musíš povolit 5 šroubků,ale jeden je pod nálepkou na záruku co je pod baterkou.Jinak se pod přední kryt nedostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THEME Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 A kde si vzal návod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Jaj. dyť je na PeEsPe foru, sice je na výměnu LCD ale to snad neva ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 A kde si vzal návod? Kamarád si rožšrouboval svoje úplně.Tak mi poradil jak to rožšroubovat.Jestli budeš chtit můžu ti poradit jak to rožšroubovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Kdyby sis stahnul muj magazin tak tam mas i navod v mp3 :P . Jinak tady se muzes kouknout na youtube, dela tam sice slozitejsi veci potom, ale ten zacatek kterej ty potrebujes je tam videt pekne. http://youtube.com/watch?v=6OtL7ZaRZsE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THEME Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Velmi jednoduché!Ale vážně,když to odlepím strácím totálně záruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Velmi jednoduché!Ale vážně,když to odlepím stácím totálně záruku? Jo, narozdil od downgradu tohle poznaj. Jak to odlepis tak se na samolepce objevy napis a uz s tim nic neudelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Velmi jednoduché!Ale vážně,když to odlepím stácím totálně záruku? Jo, narozdil od downgradu tohle poznaj. Jak to odlepis tak se na samolepce objevy napis a uz s tim nic neudelas. No mě se tam nápis neobjevil,ale objevili se mi tam takový znaky.Pochybuju,že by si toho v servisu nevšimli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 v servisu to sou vychcanci a stopro to najdou a poznaj... jinak ja bych do toho nesel...s moji sikovnosti bych mel z psp game boy :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THEME Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Kašlu na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THEME
Je to celkem velmi nepříjemné,dostal se mi nevím jak prach mezi sklo a dysplay,teď mám na dysplayi tečky a pěkně mě to sre! NEvíte co s tím? Kudy se tam dostal?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts