THEME Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 Je to celkem velmi nepříjemné,dostal se mi nevím jak prach mezi sklo a dysplay,teď mám na dysplayi tečky a pěkně mě to sre! NEvíte co s tím? Kudy se tam dostal?
0 WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 A jseš si jistej že je to prach? Nejsou to DP? Nevim jak by se ti tam prach dostlál..
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 no ja mam taky za displayem peknej nanos prachu a DP mam jen jeden :D 2THEME: skus to rozsroubovat a profoukni to :wink:
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 THEME napsal: A kudy kam?no psp sem jeste nerozebiral :lol:,tak nevim ale potrebujes na to maly sroubovacek a pak v predu a v zadu to reba odsroubovat :wink: :lol:
0 Prédátor Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 No já přední kryt už odšrouboval abych ho vyměnil za jiný.Nato musíš povolit 5 šroubků,ale jeden je pod nálepkou na záruku co je pod baterkou.Jinak se pod přední kryt nedostaneš.
0 WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 Jaj. dyť je na PeEsPe foru, sice je na výměnu LCD ale to snad neva ne..
0 Prédátor Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 THEME napsal: A kde si vzal návod? Kamarád si rožšrouboval svoje úplně.Tak mi poradil jak to rožšroubovat.Jestli budeš chtit můžu ti poradit jak to rožšroubovat.
0 VINC Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 Kdyby sis stahnul muj magazin tak tam mas i navod v mp3 :P . Jinak tady se muzes kouknout na youtube, dela tam sice slozitejsi veci potom, ale ten zacatek kterej ty potrebujes je tam videt pekne. http://youtube.com/watch?v=6OtL7ZaRZsE
0 THEME Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 Velmi jednoduché!Ale vážně,když to odlepím strácím totálně záruku?
0 VINC Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 THEME napsal: Velmi jednoduché!Ale vážně,když to odlepím stácím totálně záruku? Jo, narozdil od downgradu tohle poznaj. Jak to odlepis tak se na samolepce objevy napis a uz s tim nic neudelas.
0 Prédátor Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 VINC napsal: THEME napsal: Velmi jednoduché!Ale vážně,když to odlepím stácím totálně záruku? Jo, narozdil od downgradu tohle poznaj. Jak to odlepis tak se na samolepce objevy napis a uz s tim nic neudelas. No mě se tam nápis neobjevil,ale objevili se mi tam takový znaky.Pochybuju,že by si toho v servisu nevšimli.
0 folty.hans Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2007 v servisu to sou vychcanci a stopro to najdou a poznaj... jinak ja bych do toho nesel...s moji sikovnosti bych mel z psp game boy :wink:
Otázka
THEME
Je to celkem velmi nepříjemné,dostal se mi nevím jak prach mezi sklo a dysplay,teď mám na dysplayi tečky a pěkně mě to sre! NEvíte co s tím? Kudy se tam dostal?
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts