Sony108 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jo na dreads bych ti i půjčil ale moc peněz nemám ... ale přeju ti abys to sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ou ty vyvádíš je kvůli předělání vlasů ??(Pokud nemáš prachy tak to přeobědnej a nebo zruš, hlavu ti za to neutrhnou xD) Do toho přznání mi opravdu připadalo že to chceš na fet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Nojo ale ja uz to jednou zrusil pac mi zrovna nevysel cas a musel sem k zubarovi + k doktorce :) no nak to sezenu... snad mi daji ve skole vyplatu :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Enjoy Dreads :lol: BTW. Kdybych měl peníze, půjčím, ale rozhodně bych se dřív zeptal kamarádů v okolí, než se takhle veřejně ,,ponižovat'' na internetu 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 začínáte mě srát.....přestaňte spamovat...to už se říct slušně nedá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Předem se omlouvám za další ,,spam'', ale tohle říct musím. xDante1986: Tohle je sekce Ostatní Diskuze (Ostatní diskuze, Které nejsou o konzolích), tudíž se za to nepřičítají bodíky, to za prvé, a není to ani žádná jiná cílená sekce (je to prostě pokec). Takže tady může snad každý předhodit svůj názor ne? At už se to týká, či netýká tématu. Měl jsem za to, že je aspon jedna sekce volná bez striktních trestů. edit:* Jen tak pro doplnění, tohle byl obyčejný off-topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Tak uz sem to vyresil... pucil sem si 500 od kamose a dalsimu kamosovi sem dal 50 at de skusit bednu a vytahl mi 400kc :):wohow: spokojenost:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts