:.Dragunov.: Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ahoj mam iPhone 3G koupeny u O2 se zarukou... Dnes jsem mel malinky problem se sluchatky s mikrofonkem ze me zacalo leve sluchatka trochu ''vibrovat'' jakoby nestihali basy... Parkrat jsem do nich cvrnkl prstem a prestalo... Napadlo me kdyby se me nejak rozbili daji se nejak vyreklamovat? Se sluchatkama nehazu a jsem k nim celkem opratrnej :) Jen by me to zajimalo...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Na všechnu elektroniku co u nás koupíš máš záruku, ale dost pravděpodobně by ti chtěli při reklamaci i kompletní balení (včetně iPhonu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Já mám od Týmobajl a ptal jsem se jich. Záruku mám i na sluchátka, tak bych předpokládal, že i O2 dává záruku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Já mám od Týmobajl a ptal jsem se jich. Záruku mám i na sluchátka, tak bych předpokládal, že i O2 dává záruku. :) omlouvám se, že se tak hloupě ptám..., ale chápu to dobře? když se mi rozbijí sluchátka na iPhonu, tak při reklamaci dostanu komplet nové balení, nebo jen sluchátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Řekl bych, že tam akorát dojdeš s dokladem o koupi. Dáš sluchadla a oni Ti dají nový. Nebo si to aspoň myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 nn, ani kdyz se ti rozbije iphone a daj ti novej, tak ti nedaj cely baleni...(aspon teda u me) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 nn, ani kdyz se ti rozbije iphone a daj ti novej, tak ti nedaj cely baleni...(aspon teda u me) To záleží, jestli je to u Týmobajlu, Vodafounu nebo O2. Myslím, že Týmobajl mění kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Me se roztrhnul kabel :D Sice nemam problem koupit jinej ale je neco jinyho mit origos. Myslite ze mi to reklamuji? EDIT : USB kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 piggy : t-mob - vymenili mi ho za novej, ale ne CELOU krabici, jak se ptal narlizka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Určitě ti sluchátka vymění (opraví), rozhodně nebudou chtít celé balení včetně telefonu, stačí jen donést sluchátka a účet. Samozřejmě se to nevztahuje na přetrhnutí, roztrhnutí, prostě na vlastní vinu, ale pokud ti třeba samo od sebe jedno sluchátko přestane hrát, není problém a dostaneš nové. Sice to určitě budou posílat na servis, takže si chvilku počkáš, ale určitě se to vyřeší. Na vše, co jsi dostal v balení je záruka 24měsíců (kromě baterie - tam je záruka menší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Určitě ti sluchátka vymění (opraví), rozhodně nebudou chtít celé balení včetně telefonu, stačí jen donést sluchátka a účet. Samozřejmě se to nevztahuje na přetrhnutí, roztrhnutí, prostě na vlastní vinu, ale pokud ti třeba samo od sebe jedno sluchátko přestane hrát, není problém a dostaneš nové. Sice to určitě budou posílat na servis, takže si chvilku počkáš, ale určitě se to vyřeší. Na vše, co jsi dostal v balení je záruka 24měsíců (kromě baterie - tam je záruka menší). Bezne je na akumulator zaruka 6 mesicu, to plati u iPhonu/iPodu taky, kdyz akumulator nejde bez poruseni zaruky vymenit? msch //. takze ty buds robit bordel? nabuduce mas trestne body xD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Marek_2080: Ach jo, zase jeden rejpal, já odpovídala OBECNĚ o zárukách !!!!!! Zkus se nejdříve zamyslet, než napíšeš blbost. Btw proč quotuješ předchozí příspěvek moderatore, to bys měl vědět, že se nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Marek_2080: Ach jo, zase jeden rejpal, já odpovídala OBECNĚ o zárukách !!!!!! Zkus se nejdříve zamyslet, než napíšeš blbost. Btw proč quotuješ předchozí příspěvek moderatore, to bys měl vědět, že se nemá. Prosim? Muzu vedet, proc reagujes tak podrazdene? :roll: Vubec nerejpu, zcela normalne se ptam a ptam se tebe, protoze je videt, ze vis, o cem pises. A protoze jsem reagoval na tvuj prispevek, tak jsem ho taky citoval, bez citace bych odpovidal na 1. prispevek. Laskave se hod do klidu a radsi to tu nekdo promazte... EDIT: Jo, potom kdo rejpe... :dozey: Duvod moji citace jsem ti vysvetlil, snad je ti to uz jasny. Mezi muj a tvuj prispevek navic muze mezitim kdokoliv napsat, cimz bez citace dochazi k mensi prehlednosti... A diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 No v pravidlech je nequotovat předchozí příspěvek.... Asi si je nečetl... Ale k věci: Já osobně si myslím, že záruka na akumulátor, i když je plně zabudovaný (tj, že bez porušení pečeti vyměnit nelze) je 6 měsíců - přeci jen pokud by byla stejně dlouhá jako je telefon tj 24měsíců, tak by ji po 23 měsících mohl reklamovat každý, že se zmenšila kapacita. Ale nevím, je to jen úsudek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ja bych rekl ze oni ti ty sluchatka daj jenom novy a Iphone ti zustane ale budes to tam podle me dat cely s telefonem ikdyz jde jenom o sluchatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Právě že ne, věř mi - stačí jim jen sluchátka - mě přestalo jen tak zničehonic hrát sluchátko u mp3 přehrávače a opravdu si vzali jen sluchátka, šoupli je do servisu, aby zjistili, jestli si je nepoškodil svojí vinou a pak ti dají nové. U telefonů to funguje úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ze zákona mají právo chtít kompletní balení, to jestli ho v praxi chtějí nebo ne je jiná věc. Takže pokud budou chtít, tak ti na měsíc iPhone vezmou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 u T-Mobilu nechteji :).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 je tam záruka i na ztracení? že bych jí chtěl uplnatnit... a jestli ne, kde se daj koupit nový ORIGINÁLNÍ iP sluchátka levně? (chci to kůli tomu tlačítku na hovory a písničky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Tak v případě ztráty imo rozhodně nemáš šanci (to by tam každý přišel, že ztratil sluchátka a chce nový). Tohle originální sluchátka sice nejsou, ale mají stejný tlačítko a stojí jen 4 dolary (samozřejmě kvalita nebude zázračná). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Podle mě už nemá cenu řešit, názory tu byli.. Dragonuv, ty bys to měl určitě u operátora zkusit a jak říkají, všechno raději vzít s Sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.