kubasejnen Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Zdravím, ctěl bych se informovat, zda-li je nějaká obdobná gameska jako God of War, jestli jo, tak jaká, popřípadě něco fakt co chytne, nějak nemám co hrát... Díkec lidi :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 mne takovej prijde princ of persia a nebo tomb raider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Neco velice podobneho je Ghost rider i kdyz je o trosku horsi da se u toho taky zabavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 GOW je výjmečná hra :D :lol: moc podobnejch věcí neni, jedině Prince of Persia Riwald sword a nebo revelation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Alarm Fur COBRA 11 :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 By mě zajímalo jestli se plánuje pokračování pro PSP, když to mělo takovej úspěch. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Prince of persia , X-men origins wolwerine něco:D a možná i Tomb raider( nehrál jsem zatim) dexter111 na internetu bylo že bude pokračování GOW na PSP ale nevím jestli vůbec výjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Prince jsem hrál... Tomb Raidera taky, ale prostě něco fakt takovýho jako je GoW asi jen tak nevyjde.. což?? Co se týče pokračování GoW na PSP tak už jsme četl nějaký zkazky ale moc tomu nevěřím a co se týče X-Men tak to už vyšlo??? Nebo víte někdo, kdy to vyjde?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Někdy minulý léto se objevila zpráva že druhej GOW nebude, protože vývojářská firma sekla s PSP protože z toho měli malý výdělky. Teď nedávno se mylim mluvilo o tom že dvojka nakonec bude, tak držíme palce Podobný GOW je Prince of Persia, Wolverine (Je to hodně podobný mlácení do všeho možnýho) a prej i Ghost Rider. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ten X-Men měvážně moc zajímá, ví někdo něco bližšího o týhle gamesce??? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sitoo3531 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 bump!!hahaThe poor are very wonderful people. One evening we went out and we picked up four people from the street. And one of them was in a most terrible condition?and I told the sisters: You take care of the other three. I take care of this one who looked worse. So I did for her all that my love can do. I put her in bed, and there was such a beautiful smile on her face. She took hold of my hand as she said just the words “thank you” and she died. I could not help but examine my conscience[??]before her and I asked what would I say if I was in her place. And my answer was very simple. I would have tried to draw a little attention to myself. I would have said I am hungry, that I am dying, I am cold, I am in pain, or something, but she gave me much more-she gave me her grateful love. And she died with a smile on her face. As did that man whom we picked up from the drain[??????], half eaten with worms, and we brought him to the home. “I have lived like an animal in the street, but I am going to die like an angel, loved and cared for.” And it was so wonderful to see the greatness of that man who could speak like that, who could die like that without blaming anybody, without cursing anybody, without comparing anything. Like an angel-this is the greatness of our people. And that is why we believe what Jesus had said: I was hungry, I was naked, I was homeless, I was unwanted, unloved, uncared for, and you did it to me.Thsale is a professional, loyal and reliable wow gold supplier online, we pioneered selling cheap wow gold. Welcome to thsale buy world of warcraft gold Buy Cheap WoW Gold, World of Warcraft Gold, Please look here! We are a Great MMORPG company. wow money and wow items,which is very cheap World of Warcraft gold ?All US Server 24.99$/1000G on sell! Cheap wow gold,rs powerleveling,wow power leveling,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU Gold Power leveling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 už dávno viděl stačí se kouknout do sekce PSP downloads Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 jj... našel jsem to v downloadu, jenže jsem nikde neviděl screeny... a hlavně stahovat něco přes rapid, když nemám účet je peklo... Tak nevim jestli to má cenu stahovat... Byl by tu někdo tak laskav a hodil sem pár screenů? PLS... Není totiž moc her jako GoW... ale já se nevzdávám, třeba něco pořádnýho vyjde. A co novej Tekken? Víte už někdo něco i o něm? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fako Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ten X-Men měvážně moc zajímá, ví někdo něco bližšího o týhle gamesce??? Předem dík TET jsem začal hrát X-man a celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Tak to je super, stáhnu to a uvidím :D Jen jsem tu nenašel žádný linky krom rapidu, nevítě někdo o uploadu na czshare? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Tak sem zapařil xmana a běs děs, grafika otřesná a animace a pohyby na úrovni ps1, prostě další hra, která jen zabírá místo na paměťovce....... Počkej si na Assasins Creed xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Prince of Persia je podobný GoW , mám obě hry ,ale GoW je výjmečná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Prince of persia , X-meni,Tomb raider a doporučuji si počkat na Assasins Creed,je to velmi očekávána hra........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Fakt je to tak kritický??? Achjo, ohledně AC jsem spíš skeptik... Zatím to je ve fázi petice ze strany hráčů, co jsem koukal... Snad to nebude krizovka... Mno uvidím... A co nějaký pořádný RPG?? A mangu nepočítám, nebo je FF vážně tak dobrý, jak se o něm povídá?? Jde spíš o to, že bych si chtěl zahrát něco co jsem ještě nedopařil, Tomb Raidera a Prince mám prošláho, GoW hraju znova jen pro to, že to je naprostá bomba... Snad nebude letos taková bída ohledně kvalitních her jako tomuje v poslední době... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Stáhni si Final Fantasy Crisis Core ... povedená RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ok, mrknu na to FF, jsem docela i zvědavej, jenže mě moc manga neříká... ale uvidíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 podobne gow......Formule 1,...:D.....ne...tak asi...co final fantasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ff7 crisis core neni moc manga :D Hrál sem a doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Jdu stahovat FF a dám na vaše rady... jinak co se týče X-Men... tak se jedná pěknou kravinu, absolutni bejkárna... Nic originálního to není a hlavně to nemá podle mě ani hlavu ani patu.... pro mě osobně velký zklamání... a to tak, že hodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Assasian Creed, to bude úplně krutéé... na to se těším fat mrtě..:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.