kane1998 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 našel sem zajímavou blbinku je to na stránce ... ludvik.sk .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Snad nemáš namysli program kecálek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 hodně staré a hodně blbé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 hodně staré a hodně blbé :) já vim ale já se u toho vyblbnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 S tim jsem si hráli v první tříde :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 zajimavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 měte na něj někdo icq? on mi ho nechtěl dát... (xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jo jo známý prográmek:cheesygrin: je to dost dobrá kravina:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 strasna kravina a strasne stara s tim sem si hral tak pred 2 rokama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 já ho rád provokuju ... treba ho hlásim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 zeptej se ho esi ma rad psy a esi ma tak esi na cibulce nebo na smetane,na to nezna odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jsem mu napsal že je retardovaný a on mi na to ,,dobrá odpověď" docela sranda s nim a nevite nekdo kolik mu je let? on se o tom nechce bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 to je drsný :D na základce jsme se tím taky bavili, díky za připomenutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 To už raději zkuste omegle.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Piš te mu neustále dokola Koko*e a čekejte co udělá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 nick : p1cus PC>P1cus, povedz mi radšej niečo o sebe. JA>proc? PC>Nehovorme o tom. :love: moderni techniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 já:jsi retard on:já si to nemyslim já: jsi retardovanej on : skus to ještě rozvést já : Debile to je blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 To už raději zkuste omegle.com dobra stranka kdyz nemas co delat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Jééé jedinej prográmek (na zábavu) který rozjedou naše kompy ve škole :cheesygrin: Asi jediné co se mi na tom prográmku líbí jsou jeho "útěry" pokud mě chápete. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Supéééééééér:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Neznate nekdo tento programek v cestine ?? Vydel sem jeste takovej lepsi co nebyl tak "blbej" a to omegle.com je taky husty :wohow: ted sem se tam zakecal s nakou 15kou z Brazilie 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 zajímavej odkaz..něco podobnýho už jsem dřív zkoušel btw já: no dobře, kolik ti je PC:dobre, o cem se budeme bavit já: jinak v pohode? PC: mozna ciel cesty je cesta samotna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 je takova p ica jako ty me sra t nebude:D Ok. Rozprávajme sa teda o mne. je to blbost:D:D Prečo sa ma pýtaš na niečo takéto? protoze si guma Aha. Už to chápem. no myslim ze ne Čo ťa viedlo k takémuto absurdnému názoru? tvoje mama Mama je osoba ženského pohlavia, ktorej si potomok. je to fakt legrace:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Mozno keby ste na neho hovorili po slovensky tak by to bolo lepsie :D Teraz vo vete nepochopi nejake opytovacie zameno a hned pise nezmysly :D Inac je to celkom sranda program :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 :love::love:i love it Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.