ste78 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Zdravím, zcela náhodou jsem narazil na tuhletu (nevím jak to nazvat) brožurku. Pan Haussman přesně dokáže napsat na papír skutečnost bez oklik.. Vynikající čtení.. Doporučuji. http://www.nornik.net/wp/wp-content/uploads/zaklady_muzskeho_sovinismu1.pdf Snad každý, kdo se kdy snažil žít s nějakou ženou, bude při čtení přikyvovat.. Takhle pěkně sepsané a vystihnuté detaily jsou přímo fantastické! (doporučuji např. kapitola 11, o logice ženského hádání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Hej ten týpek co to napsal musí bejt borec jak svině... Skvělí počtení, občas jsem se i pobavil xD. Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 souhlasím v hodně věcech jsem se s hlídnul...ženský chlapy prostě nechápou a zjevně ani nemůžou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Borci, žejo? On to dokáže neuvěřitelně přesně a výstižně sepsat! Nemáte zač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Genius...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ten musi mit psychlogii a etologii v malicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já nevím, jestli nad soupisem poměrně obecně známých faktů příliš nejásáte. Není to žádná novinka, kniha už se hojně diskutovala na webu i v televizi. Mě osobně se poměrně líbila (ačkoli její sepsání nepovažuju za zlom v dějinách lidstva), ale autora osobně si po jeho výstupu v TV moc nevážím. Zapůsobil na mě jako omezený, sebestředný demagog. A to kupodivu nejsem žena:-) Já to vidím asi takhle - nejde mi to s ženskýma a nechci vypadat jako neschopný ubožák? Založím si kult osamnělého muže;-) Trochu jako "NO MA'AM" Alla Bundy. Nechci se zastávat žen, jen jsem zásadně proti zásadním názorům:-) Nic není černobílé pánové, což mnozí z vás po patnácti letech s jednou ženou poznáte;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já nevím, jestli nad soupisem poměrně obecně známých faktů příliš nejásáte. Není to žádná novinka, kniha už se hojně diskutovala na webu i v televizi. Mě osobně se poměrně líbila (ačkoli její sepsání nepovažuju za zlom v dějinách lidstva), ale autora osobně si po jeho výstupu v TV moc nevážím. Zapůsobil na mě jako omezený, sebestředný demagog. A to kupodivu nejsem žena:-)Já to vidím asi takhle - nejde mi to s ženskýma a nechci vypadat jako neschopný ubožák? Založím si kult osamnělého muže;-) Trochu jako "NO MA'AM" Alla Bundy. Nechci se zastávat žen, jen jsem zásadně proti zásadním názorům:-) Nic není černobílé pánové, což mnozí z vás po patnácti letech s jednou ženou poznáte;-) no prave to takovi jako ty by meli souhlasit s tou knihou..nerikam ze se vsim to ne..ale napr hned s prvnim clankem s nazvem "Fotbalista" ..to je pravda a nic jineho..v tomto smeru se zene proste nezavdecis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Nejdřív jsem se lehce divil např. ospravedlňování chození za štětkama kvůli pracovnímu vytížení, ale pak jsem se koukl z jakýho webu vůbec odkazuješ a je všechno jasný - co jinýho na norníku čekat? :) Ještě jsem to nedočetl, ani nevím jestli dočtu, přijde mi to jako celkem kravina, napsaná jen z potřeby nějak šokovat a rebelovat. Žádný hluboký myšlenky měnící můj přístup k životu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 no prave to takovi jako ty by meli souhlasit s tou knihou..nerikam ze se vsim to ne..ale napr hned s prvnim clankem s nazvem "Fotbalista" ..to je pravda a nic jineho..v tomto smeru se zene proste nezavdecis.. Takový jako já říkáš? To jako chlápci v letech? Nebo jde o délku manželství? Bez ohledu na to, že je naprosto bezproblémové? Asi tě zklamu, ale opravdu nesouhlasím, a to ani se zmíněnou první kapitolou. Autor se dle mne opět tak trochu inspiroval u již zmíněného prodavače bot a ex-fotbalisty Alla a vidí svět zcela černobíle. Moje aktuální zkušenost: Mám pod sebou dvě kanceláře a jedno externí pracoviště - dohromady cca 30 lidí, většinou ženy. A dvě z nich (ejhle ta shoda náhod) mají za manžely fotbalisty. Přál bych je tobě - ale především autorovi slyšet, při jejich nekonečných fotbalových přenicích! Někdy mám pocit, že ten fotbal hrají spíš ony, než jejich partneři. Že je to jen náhoda a naprostá vyjímka? Kdo jsi, že to posuzuješ?;-) Neříkám, že nejsou ženy (a možná je to ta větší skupina), které nechtějí před svatbou fotbalistu a po svatbě domácího kutila ..., ale nechceme i my do třiceti let konkubínu a od třiceti let kuchařku a hospodyni? Jo lidi a jejich názory se zkrátka mění - což autor zřejmě přehlédl;-) Nicméně jak jsem již psal. Ačkoli knihu po stránce obsahové považuji za laciný populistický žvást, pobavil jsem se u ní. Vůbec netvrdím, že je špatná - jen není obecně pravdivá. Kniha je psaná s jasným cílem. Udělat ze slabosti přednost a zaujmout masy tím, že budu citovat to, co lidé (určitá skupina) rádi slyší. Jak znám již dlouho ze své osobní praxe: "Říkej lidem to, co chtějí slyšet - a oni nebudou zkoumat, zda je to pravda";-) A ruku na srdce, nechceme slyšet to, že za nezdary v milostném životě si částečně můžeme sami. Chceme ujistit o tom, že vše je dílem jakéhosi tajného spiknutí ženského pokolení:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Takový jako já říkáš? To jako chlápci v letech? Nebo jde o délku manželství? Bez ohledu na to, že je naprosto bezproblémové? Asi tě zklamu, ale opravdu nesouhlasím, a to ani se zmíněnou první kapitolou. Autor se dle mne opět tak trochu inspiroval u již zmíněného prodavače bot a ex-fotbalisty Alla a vidí svět zcela černobíle. Moje aktuální zkušenost: Mám pod sebou dvě kanceláře a jedno externí pracoviště - dohromady cca 30 lidí, většinou ženy. A dvě z nich (ejhle ta shoda náhod) mají za manžely fotbalisty. Přál bych je tobě - ale především autorovi slyšet, při jejich nekonečných fotbalových přenicích! Někdy mám pocit, že ten fotbal hrají spíš ony, než jejich partneři. Že je to jen náhoda a naprostá vyjímka? Kdo jsi, že to posuzuješ?;-) Neříkám, že nejsou ženy (a možná je to ta větší skupina), které nechtějí před svatbou fotbalistu a po svatbě domácího kutila ..., ale nechceme i my do třiceti let konkubínu a od třiceti let kuchařku a hospodyni? Jo lidi a jejich názory se zkrátka mění - což autor zřejmě přehlédl;-) Nicméně jak jsem již psal. Ačkoli knihu po stránce obsahové považuji za laciný populistický žvást, pobavil jsem se u ní. Vůbec netvrdím, že je špatná - jen není obecně pravdivá. Kniha je psaná s jasným cílem. Udělat ze slabosti přednost a zaujmout masy tím, že budu citovat to, co lidé (určitá skupina) rádi slyší. Jak znám již dlouho ze své osobní praxe: "Říkej lidem to, co chtějí slyšet - a oni nebudou zkoumat, zda je to pravda";-) A ruku na srdce, nechceme slyšet to, že za nezdary v milostném životě si částečně můžeme sami. Chceme ujistit o tom, že vše je dílem jakéhosi tajného spiknutí ženského pokolení:-))) O tom fotbale sem psal uz jenom z vlastni zkusenosti a to sem se zenou este nebydlel:)..a mas pravdu myslel sem delku manzelstvi..a vubec to nemelo vyznit tak ze by tve manzelstvi melo byt problemove ale priznejme si to zeny sou z Venuse a muzi z Marsu..sou jiste veci kere chlapi nepochopi..napriklad to neustale stezovani a delani z housenek este vetsi housenky:)..a taky to ze hodne casto vyuzivaji svych prednosti aby tak dostali co chteji..to je asi nejhorsi co muzou udelat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 souhlasím.. ženský ví, jak na chlapa můžou "zapůsobit".. a dostat z něho de facto cokoliv.. btw: je pravda, že občas z toho dílka demagogie přímo čiší, ale pořád je to pecka.. Určitě je tam méně manipulace než třeba v MF dnes, nebo zprávách TV nova.. To jsou teprve pořádná ho.na :D Navíc, tohle bereš s nadhledem, ale zrpávy bohužel většinou ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.