JanisXP Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Stáhl jsem si ovladač na TV do PSP a jaksi mi to nejde... Může to být tím že máme trocha zastaralou TV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 musíš si tam najít tvůj typ televize,pokud tam neni tak už neni jistý jestli to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 a nedaji se pridavat typy tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 O tom remote controlu je ta halda topiců a určitě najdeš i nějakej návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Já tam nasel svoji TV (TESLA) ten program sem aj rozjel ale pak nvm co dal...Já to nikde nenašel :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pablo15 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Každý ovladač má číslo na ovladači! Mrni na ovladač tam někde je to číslo! A pak na PSP si najdi tvojí značku TV a pak najdi to číslo v PSP co máš na ovladači.... A mělo by to pak fachat aspoň tak mi to nikdo vysvětlil ani už nevim kdo! Mrni na to možná ti to pomůže! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 ja som mal vsetko aj ovladace ale ja tak sa mi s tym nic nepodarilo spravit :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rambo1468621143 Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 čus lidički jak mam dat tv ovladač do psp a hlavně kam a jakto mam spustit porattemiprosim diki předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 čus lidički jak mam dat tv ovladač do psp a hlavně kam a jakto mam spustit porattemiprosim diki předem. složky UR a UR% do PSP/GAME150 a remotes na kořen karty ale už to tady je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdy92 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 kde sa da stahnut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 co treba tady ? http://console-forum.net/showthread.php?t=6704&highlight=remote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 A nepotřebuje to číslo (kód) televize? Když jsme kupovali novej ovladač tak se tam taky muselo zadat asi 6 místný číslo co bylo v návodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jOsHuAs Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 Hlavní je najít v remotes typ ovládače.. ale já osobně u mé televize DAEWOO jsem tento typ nenašel v remotes tak jsem skoušel jinačí typy a po dlouhé době hledání jsem to našel. Takze skouset, skouset skouset.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 ja jsem mel 3 verz e a proste to nejede ... ani u jedne. A to mame 3 televize sony a ani u jedne mi to nefungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts