asterix Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 čau lidi vjetší problém kouknete co se stalo kdyz sem spustil afkrim zadal jméno a heslo co s tím nebo jak se tam připojit bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 esscobar Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 jj to se mi stalo taky :( ale možná zkus stáhnout jinou verzi afkimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 jj, ten na psp news je nova, 2 verze pro 1.5 a pro OE, mam 3,03 a ta pro oe me bezi super (obcas se stane ze psp vytuhne u pripojeni "resolving"), ale to prezijes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 rozjel sem všechno v pohodě ale nvm jak odesilat zprávy...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 ked mas na obrazovke klavesnicu stlac sipku nadol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 díky moc myschoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 az na to ze je to AFKIM a ne AFKRIM :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stanner Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Hej lidi, jak se da v afkimu v icq nastavit, ze jsou videt i neprihlaseni, aby mi mohla od nich dojit zprava, kterou napsali, kdyz jsem zrovna nebyl online? Aby se ta zprava neztratila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 prosim lidi kam mam hodi ty soubory diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 prosim lidi kam mam hodi ty soubory diky moc nejdriv napis jaky mas FW, a jakou verzi a pro jaky FW sis stahl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 me by se taky hodilo.....mam 3.52 M33-4:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 mam verzi pro 3.10 OE tak kam pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 normalne do /PSP/GAMEXXX za XXXdosad cislo tveho CFW (treba GAME340 nebo GAME352).. pokud mas verzi pro CFW jako mam treba ja :) pokud pro 1.5, tak do /PSP/GAME150 .. pokud nevis, zkus.. kdyz nepujde v jednom (treba nepujde wifi), tak dej do druheho - takovy problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedVous Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 mám problém,mám psp 1000 3.71-3 , rozjedu na něm všechyn programy,hry jen nemůžu rozjet icq, mám jednbo před web.prohlížeč ale to je hrozně naprd. stahoval jsem snad všechny verze afikma jaké jsem jen našel a ani jedno mi prostě nejde, všude mi to po zadání údajů vytuhne u resolved, sresolvig,conection. je nějaké jiné schopné icq nebo může mi někdo poradit kde asi dělám chybu. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedVous Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mám dotaz, pořád nemůžu rozjet afikam,už jsem zkoušel snad všechno. ted jsem si uvědomil kdykoliv jsem stáhnul afkina tak to bylo zabalené složka afkim, v něm byly 2 složky afkim a src, když do psp hodím ten první afkim který obsahuje ty 2 složky tak to v psp neotevřu,ale když tam hodím tu složku afkim ve složce afkim tak už mi to jede jen mi to vždycky vytuhne "resolving". má se někam nakopírovat i ta složka src ? snad to z toho pochopíte:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lflute Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Mám taky problém a nehcci zakládat novej topic, takže stáh sem si afkima 3.xx, mám 3,71 M33. Když ho pustím, tak se objeví černá obrazovka, a (někdy) po chvíli se to vráti do menu. Zkoušel sem i na 1,50 bylo to to samé, nebo se mi ukázal obrázek nějakejch zajíců a nic se nedělo, tka sem to vypnul....Budu rád, když mi někdo poradíte:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Mám taky problém a nehcci zakládat novej topic, takže stáh sem si afkima 3.xx, mám 3,71 M33. Když ho pustím, tak se objeví černá obrazovka, a (někdy) po chvíli se to vráti do menu. Zkoušel sem i na 1,50 bylo to to samé, nebo se mi ukázal obrázek nějakejch zajíců a nic se nedělo, tka sem to vypnul....Budu rád, když mi někdo poradíte:D tak přesně to co se ti stalo na 3,71 m33 se me děje taky a někdy i hůř.Stáhl jsem ho snad už odevšad a nic.Jestli někdo víte kde stáhnou afkim ktrerý běži 3,71 m33-4 s kernelem 3,71 nebo 1,5 pls napíšte link.Dík.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix
čau lidi vjetší problém kouknete co se stalo kdyz sem spustil afkrim zadal jméno a heslo co s tím nebo jak se tam připojit bez problému
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts