Spuntix Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 nejlepsi pc tapety kdyztak napište jake su nej,ZATIM JEN PÁR KDYZTAK DODELAM PAK!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Nic se mi nezobrazje...... jen červené křížky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 aha nwm co s tim mas:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 aha nwm co s tim mas:D To bude spíše tvá chyba, protože to nejede ani mě na nejnovějším Firefoxu, natož Opeře. IE radši zkoušet nebudu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubskavej Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no mě to taky nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 me teda taky ne ani ty kritky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Nemám taky vůbec nic..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Mě to taky nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ehm , mas to moc velky , neni to nahodou tim ? OMg to je marne , pred kazdym odkazem dat " " " potom ze to nefunguje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 mam chrome ataky mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 pekna tapeta... asi si ji dam na plochu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Jaká woko,mně se nic neukazuje na novém exploreru? On myslí ty čtverečky, které mají ukazovat obrázek.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Stačí když na to kliknete pak si označíte tu adresu a dáte enter .. já si prohlédl všecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Stačí když na to kliknete pak si označíte tu adresu a dáte enter .. já si prohlédl všecky Jn máš pravdu, ale jako nic moc extra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Mě se nic nezobrazuje. PS: bart23 smaž si ty userbary z podpisu ! Okopíroval jsi ty moje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 nechapu chvili tu to je a pak zase nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 no žádná sláva tapety... jinak staci na nejaky z tech ctvrecku kliknout ;) a zobrazi se vam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 já tady žadné tapety nevidim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts