T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Ahoj, dneska jsem si dal svoji baterku ze slima do fata a najednou nefungovala, pak sem dal do slima baterku z fata a fungovala....:cry: takze je to v baterce.... jestli byste mi nekdo poradil.... dik moc, davam thanksy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zkousel jsi tu baterii ze slima znovu ve slimovi? S kamosem jsem se "pokouseli" o prvni FLASH na mem psp. ON mel FLASH FAT a ja SLIM... Jeho baterie ve slimu jela, ale ma ve Fatovi ne... Taky me to docela dostalo, ale zkusil jsem ji ve slimu a NO PROBLEM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no prave ze moje baterie ze slimu ve slimu nejede !!!!:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KubaCZ912 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 To je u vsech baterek ktery sou v psp od koupeni...proste fatko s origo slim baterkou nespustis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ale kdyz sem si dal tu baterku z5, tak to nefungovalo ani na slim..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KubaCZ912 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ale kdyz sem si dal tu baterku z5, tak to nefungovalo ani na slim..... a neni treba jenom vybita?:) skus ji dat do nabijecky a pockat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ne, je nabita az dost, a kdyz to vrazim do nabijecky tak se nenabiji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 vraz to na pul hodky na teple topeni a pak to dej na nabijecku. ta baterka se zveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ok, dik vrazim to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-Boy
Ahoj, dneska jsem si dal svoji baterku ze slima do fata a najednou nefungovala, pak sem dal do slima baterku z fata a fungovala....:cry: takze je to v baterce.... jestli byste mi nekdo poradil....
dik moc, davam thanksy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts