T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 Ahoj, dneska jsem si dal svoji baterku ze slima do fata a najednou nefungovala, pak sem dal do slima baterku z fata a fungovala....:cry: takze je to v baterce.... jestli byste mi nekdo poradil.... dik moc, davam thanksy
0 penthaler Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 Zkousel jsi tu baterii ze slima znovu ve slimovi? S kamosem jsem se "pokouseli" o prvni FLASH na mem psp. ON mel FLASH FAT a ja SLIM... Jeho baterie ve slimu jela, ale ma ve Fatovi ne... Taky me to docela dostalo, ale zkusil jsem ji ve slimu a NO PROBLEM...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 no prave ze moje baterie ze slimu ve slimu nejede !!!!:cry:
0 KubaCZ912 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 To je u vsech baterek ktery sou v psp od koupeni...proste fatko s origo slim baterkou nespustis...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 ale kdyz sem si dal tu baterku z5, tak to nefungovalo ani na slim.....
0 KubaCZ912 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 ale kdyz sem si dal tu baterku z5, tak to nefungovalo ani na slim..... a neni treba jenom vybita?:) skus ji dat do nabijecky a pockat...
0 T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 ne, je nabita az dost, a kdyz to vrazim do nabijecky tak se nenabiji....
0 ice22222 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 vraz to na pul hodky na teple topeni a pak to dej na nabijecku. ta baterka se zveti
Otázka
T-Boy
Ahoj, dneska jsem si dal svoji baterku ze slima do fata a najednou nefungovala, pak sem dal do slima baterku z fata a fungovala....:cry: takze je to v baterce.... jestli byste mi nekdo poradil....
dik moc, davam thanksy
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts