Pavel_Zvikl Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Mam problém vecer jsem normalne vypnul Xko rano stanu zapnu sko a ukaze se Error E 74 CO STIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 1 ) bude to kabelem - zkus vyměnit 2 ) bude to přehříváním GPU - reklamace, poslat na servisnebo zkusit sám dát teplovodivou pastu na gpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel_Zvikl Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Jakej kabel ? (zaruka uz neni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Zkus jinej video kabel ... Pokud to nepujde ani tak , radim nechat si to nekde opravit a rychle prodat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel_Zvikl Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 A nevite nake kontakty na opraveni tohoto problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poon Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 je to pruser proste ja to mel a pomohl jen servis vymenily celou zakladku + i case mi daly novou me jsem ji po skrabanou od noze kdyz sem ji vytahoval z baliku od flashera PS nikdo ti to neopravi promin za blby zpravy ale to fakt jen servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Upozorňuji že na E74 error je tří letá záruka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 V pondělí též posílám xbox do servisu s e74, ale těch sr.... s tím je neskutečně... Posílám to na záruku. Takže pokud máš záruku, pošli to na záruku, pokud záruku nemáš, zkus např hrejte.cz tam ti to za cca 400kč a poštu "opraví". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Mam problém vecer jsem normalne vypnul Xko rano stanu zapnu sko a ukaze se Error E 74 CO STIM. 1) poslat na zaruku 2) pokud zaruku nemas, tak nejaka vymena pasty a takovy kraviny jako delaji hrejte.cz nebo ostatni - prehrivani a tak, ti nepomuzou, to je jen docasne reseni, je potreba odpajet chipy a udelat reballing, to je jedine reseni, diky kteremu bude xko "jako" nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel_Zvikl Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Diky za rady vsem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pavel_Zvikl
Mam problém vecer jsem normalne vypnul Xko rano stanu zapnu sko a ukaze se
Error E 74
CO STIM.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts