piggy Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Bože, co zas plašíte... U toho produktu mají pořád napsáno "na cestě". A já v objednávce žádnou zmínku o ukončení prodeje nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 boze piggy vratil jsi mi silu do zivota :D doufejme ze zminovanych 45 kousku skutecne dorazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 omg a kdo tady rikal ze maj objednano 45 kusu ? aaha tak sry jinak bych tu nepostoval tamto... ale toho postu sem si nevšim, že jich příde 45 tak jestli to tak vážně je tak budu velmi rád, hrajeme s taťkou GH3 a GH2 on na kytaře a já na ovladači(podělávám si ho :D ) a na 2 kytarách to bude nářez... thx žes to tu napsal! :D naděj plane ve mě, že kytara u mne brzy lehne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Kluci myslite ze teda opravdu prijde? Ja sice uz jednu mam ale objednal sem si jeste tuhle at mam dve. Ale kdyz rozkliknu objednavku tak tam mam napsano produkt skoncil a u dopravy mam zase rezervovano :-) tak ted aby se v tom prase vyznalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 každý tu jen píše taky objednáno....takže už LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts