mates4545 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Zákládam nový topic,o naší nové online lize,chtěli bychom udělat online ligu v nhl 09 která by měla být zaměřena na O2 extraligu ledního hokeje.....takže se přihlašujte....zatím zde,později na nových stránkách které se právě připravujou a naleznete je zde http://onlineliga.mujnovyweb.cz/ Napište,tým za který chcete hrát,Jméno Přijmení(Pokud byste nechtěli jméno tak jenom nick, nick psn,icq př.RI OKNA ZLÍN-Martin Petřík,psn-mates45,icq-453790999 Týmy- 1-RI OKNA ZLÍN-mates45 2-HC Slavia Praha-koli1980cz 3-HC Energie Karlovy Vary-Flashman-one 4-HC Sparta Praha-For_est-5 5-HC Moeller Pardubice-Mike55 6-HC Slovan Ústečtí Lvi-Petrfidelking 7-HC Lasselsberger Plzen-MikeM 8-Bílí Tigři Liberec-GameEs 9-HC MOUNTFIELD České Budějovice-Marr 10-HC Oceláři Třinec(Volný tým) 11-HC Znojemští Orli-Harvester27 12-HC Vítkovice Steel(Volný tým) 13-HC GEUS OKNA Kladno(Volný tým) 14-HC Litvínov-krystof94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Mountfield - Marr/PSN - SynactixCZ/ICQ - 236495227 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 jinak já už jsem extraligu vytvořil takže ten kdo se přihlásí s konzolkou na net a dá vyhledat online ligu s názvem O2 ELH tak by se měl připojit heslo mu pošlu v PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates4545 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Od Flashman-one potřebuju icq,a jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 HC Slavia Praha - Pavel Kolář, psn - koli1980cz, icq - 265119248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 HC Moeller Pardubice-Michael Holeva PSN: MikeyCZ ICQ: 394576642 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates4545 Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Jentak pro jistotu RI OKNA ZLÍN-Martin Petřík,psn-mates45,icq-453790999 přidá se někdo další????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Kdy začne liga? Předběžně mě napis na Liberec, ale nevím jestli stihnu sehnat hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Fanda Bock, psn FeryBo, icq 470 032 064 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates4545 Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 pro GameEs-liga by mohle začít tak za 14 dní,nejdýl za měsíc, MÁM DOTAZ -JDE V NHLKU NAHRÁT VLASTNÍ HUDBA NA STADIONY ? DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 kdyby chtěl dat třeba někdo přatelak nebo jen tak tak klidně písněte na icq a nějak se domluvíme....jestli to teda jde???nemam s tim moc zkušenosti....zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 PSN:krystof94 ICQ: 264-354-586 Litvínov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates4545 Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak máme nového hráče Harvester27-HC Znojemští Orli ,psn nick -Harvester27,icq-305672768 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalCZ Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Ahoj, myslím si že kvalitnější a stabilnější liga je tady www.ps3liga.webnode.cz Je tam NHL, O2ELH, ale i KZ2 Pro Evo a FIFA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Ahoj, myslím si že kvalitnější a stabilnější liga je tady www.ps3liga.webnode.cz Je tam NHL, O2ELH, ale i KZ2 Pro Evo a FIFA. a k čemu to je když ta liga už jede???je fajn že někdo zaklada novou,protože čekat než nějaka skončí,to je celkem o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalCZ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 nevim proc byl smazanej muj prispevek... Ja sem to napsal jako alternativu.... V zadnym pripade vas nechci odrazovat od teto ligy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Potvrzuji se! Dneska mi NHL došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 PSN:For_est-5 ICQ:598692475 HC Sparta Praha Mám dotaz! Jak se bude hrát? jako v reálu? nebo jaký bude systém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 PSN:For_est-5ICQ:598692475 HC Sparta Praha Mám dotaz! Jak se bude hrát? jako v reálu? nebo jaký bude systém? Co??? Jak v reálu? Normálně budeme hrát NHL 2009 ligu...co na tom nechápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Co??? Jak v reálu? Normálně budeme hrát NHL 2009 ligu...co na tom nechápeš? Asi nejsem tak zkušenej pařan nhl jako ty, ale ještě jsem online ligu nehrál takže nevím jestli se to bude hrát na kola jak v reálu nebo každý s každým nevím proto se ptám a pokud mě nejseš schopen odpovědět tak proč dáváš quote:roll::roll::roll::roll::roll::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Myslíš si, že jsem zkušenej hráč NHL? Vubec..vím jen to, že v NHL se dá vytvořit jakákoliv liga online....jakmile se přihlásíš, přijde ti pozvánka do tvojeho účtu v NHL 09 a prostě potvrdíš přidáni k lize. Samozřejmě zápasy stanovíme my, což je rozpis, tabulky atd...to vše bude k vidění na stránkách, které zde zveřejníme, až se neplní kapacita ligy. Už zbývá jen pár míst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 do té ligy se už přihlásit můžeš ted už je vytvořená Jmenuje se O2ELH přihlašovací heslo mam já jelikož jsem ligu vytovřil zatím co vím tak jsme tam já a mates45 tak kdo už se tam bude chtít registrovat a zahrát si případné přatelské utkání tak je to možné stačí mi jen napsat a jáá pomocí PM zašlu heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 tak zatím pořád se nám nedaří doplnit a zaplnit bylé týmy. no snad se nám to povede jinak to budeme muset odpískat... nedávno jsem koukal do zpráv na svém psku a někteří mi poslaly svůj profil tak jestli by jste se mohli přihlásit a domluvíme se třeba na icq nebo přes mail, jinak všichni jste hráči nhl ka mám pro vás jednu nabídku našel jsem na netu nové sestavy ale vůbec se mi je nedaří dostat do nhlka nevím asi něco dělám špatně každopádně bych vás chtěl poprosit aby jste to kusily nebo aspon zkoukly o co se jedná tady je odkaz na stažení http://nhl09ps3.googlepages.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jen nahlasuji ze odstupuji z ligy, z duvodu prodeje nhl 09, stejne to s touhle ligou vypada spatne:) Cekam uz na novy rocnik ktery vyjde za mesic a neco, tak se mnou pocitejte urco v pristi sezone, kdyz neco bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 cau mel bych zajem taky hrat nick: DaveyDemon22 icq:334911564 tym:Hc Vitkovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.