kulis Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Co je podle vas lepsi podle me urcite CZshare tam se muze poslat i SMS na predplaceni kreditu takze dostupnejsi i Detem proti rapidu.. Ale bohuzel nikdo tam neuploaduje pls zmente o a vy... se na rapid apouzivejme CZshare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Rapidshare je legenda a problemy s platenim nemam... staci kreditka... a vsetko je hned na Rapide... na CZshare tak o 4 dni neskor... a presvedcit niekolko milionov uploaderov aby zmenili svoje Uploady na CZshare... to asi tazko... ja pouzivam Rapidshare spolu s Premium Accountom a je to skvele... nemozem si to vynachvalit... btw. mne Rapidshare bez PA taha 140kB/s a CZshare 2kB/s to znamena ze maju pomalu linku do zahranicia a kym sa dostanem na rad tak to trva aj hodinu... zato pri Rapidshare odpojim a pripojim pripojenie a taham dalej... RS Rulez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 já mám stejně nejradší edisk :D u czshare ale nemám premium a tak se mi tam nidky nepovedlo nic stáhnout kvuli slotům,na rapidu musim uznat že aspon jde skoro vždy stáhnout bez problémů,to ale neznamneá že jsem pro rapid :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 nemam rad czshare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 já mám stejně nejradší edisk :D u czshare ale nemám premium a tak se mi tam nidky nepovedlo nic stáhnout kvuli slotům,na rapidu musim uznat že aspon jde skoro vždy stáhnout bez problémů,to ale neznamneá že jsem pro rapid :)edisk ma desnych 50 MB a moc douho to na nem nevydrzi 8) Ale pravda, stahuje rychle... K czshare - na premium mi jede nejrychleji ze VSECH (mam 1MB/bit -to znamena 130 kb/s) Jak psal shadow je blby, ze novy hry sou na nem pozdeji :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 ...ja osobne mam radsi rapida sice cekam hodinu a pul ale na czshare nikdy nechytnu volny sloty....to se mi podarilo jen jednout a tahla sem 5kb/s.....:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 pokud mas na rapidu premium tak je rapid nej...je tam vse atd...na rapidu sosam 250...na czshare 10 s premium takze sux.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 pokud mas na rapidu premium tak je rapid nej...je tam vse atd...na rapidu sosam 250...na czshare 10 s premium takze sux..napis jim to na forum, ty budou cumet :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 pro mě czshare. český share servry se musí podporovat. za 2.může se to zaplatit smskou to je hlavní výhoda.sosá my to velice rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Já sem určitě pro czshare, myslím, že každý to kilčo na 15 gb najde a je to bez problémů a jede to rychle, mě to kolísá mezi 150 - 250 kb/s, takže si nestěžuju. Rapid sice jede taky stejně rychle, ale to čekání je strašné a premium mi přes kreditku přijde moc složité. Na czshare se prostě pošle jedna sms, což umí každý a stahuje se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 to zuzkys - to tvoje kilco za 15gb - na rapidu mas 15gb na 5dni tzn za mesic zaplatis cca 157kc za 60gb coz je rozdil jenom 57kc ale taky 45gb! coz je velkej rozdil. a na rapidu je toho vic nez na ceskych serverech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 ja sosam z czshare premium 320Kb/s takze pohodicka... z megauploudu 290 a z rapidu 350kb/s... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 to zuzkys - to tvoje kilco za 15gb - na rapidu mas 15gb na 5dni tzn za mesic zaplatis cca 157kc za 60gb coz je rozdil jenom 57kc ale taky 45gb! coz je velkej rozdil. a na rapidu je toho vic nez na ceskych serverech Hezky! Zvlast pro lidi s limitem 10 GB jako ja :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 to zuzkys - to tvoje kilco za 15gb - na rapidu mas 15gb na 5dni tzn za mesic zaplatis cca 157kc za 60gb coz je rozdil jenom 57kc ale taky 45gb! coz je velkej rozdil. a na rapidu je toho vic nez na ceskych serverech Hezky! Zvlast pro lidi s limitem 10 GB jako ja :lol: presne taky mam limit 10GB :( vydrzi jenom dva tydny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NecroMachine Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Taky bych byl pro czshare. Mam na nem zaplacenejch 15GB a je to pro me mnohem vyhodnejsi nez premium na rapidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 No podle mě uploadovací službu dělají uploady, který na ní jsou a těch bude vždycky víc na rapidu, už jenom protože je to mezinárodní.A navíc z rapidu jde stahoat vždycky i bez premium, z czshare ne.Když už chci něco rychle uploadnout tak na edisk, tak alspoň vím, že se to povede stáhnout každému.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Já taham skoro vždy jen s Torrentleech a jede mi to vždy okolo 220Kb/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miguel75 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 a co používáš za program? ja mam bitlord a jede mi to celkem pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kulis Odesláno Březen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 pro mě czshare. český share servry se musí podporovat. za 2.může se to zaplatit smskou to je hlavní výhoda.sosá my to velice rychle Presne tak ta SMS je mega velka vyhoda. A me to taky jede nejrychlejc ze vsech share serveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kulis Odesláno Březen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 na Torrentleech pouzivej jedine Bitspirit pokud nemas ACC na TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 a co používáš za program? ja mam bitlord a jede mi to celkem pomalu Ja použivám Bitspirit a sem tam regnutej!A jede to 220 Kb/s někdy o něco víc a někdy o něco míň.Ale skoro vždy okolo 200Kb/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Rapidshare nikdy... Nemam kartu takže si acc nezaplatím Navíc mam to jenom na měsíc a s limitem 12 GB toho moc nedokážu . Na Czshare pohodička 15 Gb na dobu neurčenou platim smskou a jede to full rychlosti. Hra co ma 10 části na RS nemá smysl 10x 120 minut= strašně dlouha doba než něco stáhnu a ještě mi to bez acc jede polovinu rychlosti což se rovná tak 100Kb/s A torenty mi stahujou max 20 Kb/s Zkustim ten Bitspirit ALe prost CZSHARE.COM is the best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 to zuzkys - to tvoje kilco za 15gb - na rapidu mas 15gb na 5dni tzn za mesic zaplatis cca 157kc za 60gb coz je rozdil jenom 57kc ale taky 45gb! coz je velkej rozdil. a na rapidu je toho vic nez na ceskych serverech Ano, já ti to neberu, ale podle mě je czshare mnohem dostupnější díky sms a pokud máš omezený net na download, tak je czshare mnohem lepší, protože je na množství a ne na dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shifty7 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Je to dost vyrovnaný bych řek...z rapidu se dá rozumně sosat jenom s premium acc a ne každej má kreditku takže asi tak...a czshare je zas fajn že má ty sms platby a kromě výpadků v poslední době mě to vždy sosalo tak kolem 1500 - 2000 kb/s takže spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Je to dost vyrovnaný bych řek...z rapidu se dá rozumně sosat jenom s premium acc a ne každej má kreditku takže asi tak...a czshare je zas fajn že má ty sms platby a kromě výpadků v poslední době mě to vždy sosalo tak kolem 1500 - 2000 kb/s takže spokojenost.. Czshare mam rad....jenze ty vypadky :roll: posledni dobou je casto ..... mam objednany PA na RS.com s jednim typkem na 3 mesice (teda na 4, mam v planu neco nauploadovat :D ) a czshare upload pojede dal ;) ....uvidim Ono kdyby mel CZS dobre linky do zahranici, vyresene vypadky, tak je to TOP server :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Z tehlech dvou rozhodne rapid, ackoliv je pro me nepouzitelnej. Rozhodne nejlepsi uploader je pro me typek z pspisa, zadnej rapid, nevim co to je, ale 1 gb hru rozdelenou na 5 casti stahuju par minut, da se stahovat vsech pet casti najednou a rychlost sem mel i prez 1000 kb/s, myslel sem ze je to sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kulis
Co je podle vas lepsi podle me urcite CZshare tam se muze poslat i SMS na predplaceni kreditu takze dostupnejsi i Detem proti rapidu.. Ale bohuzel nikdo tam neuploaduje pls zmente o a vy... se na rapid apouzivejme CZshare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts