sk8ers Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Čau většina z vás už asi někde na netu četla že má vyjít novej tony,četl jsem že hra bude přepracovana;).zatim ještě nejake přesnější info není ale jak bude budu vás informovat.jsem na to docela zvědavej....zajímaly by mne vaše názory Edit: Tak sem se dozvěděl zase nějaké nové informace z internetu ohledně nového Tonyho hawka.... Takže hra se bude jmenovat Tony Hawks:ride Mněla by vyjít na konzole:Nintendo Wii,Playstation 3 a hlavně na XBOX 360 Hra se nebude ovládat klasickým controllerem ale speciální ,,skate deskou'' Podlě mně to bude docela nářez.....tady je 21 minutový video o novým TH http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=59 thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 jj slysel sem ze chtel tonyjho upe prepracovat(nedivim se, prece jenom to byla az moc arkada,zpocatku zabavna,ale jakmile nastoupila hra EA Skate,nemel tonda nejmensi sanci),ale nevim nevim jak to dopadne,snad bude konkurovat aspon trchu hře od EA:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 jj slysel sem ze chtel tonyjho upe prepracovat(nedivim se, prece jenom to byla az moc arkada,zpocatku zabavna,ale jakmile nastoupila hra EA Skate,nemel tonda nejmensi sanci),ale nevim nevim jak to dopadne,snad bude konkurovat aspon trchu hře od EA:) V tomhle stebou fakt souhlasim ale kdo na Skatu jezdí..zahraje si i tonyho;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 V tomhle stebou fakt souhlasim ale kdo na Skatu jezdí..zahraje si i tonyho;) spíš bych řek, že kdo skejtuje si Tonyho nikdy nezahraje, pač je to absolutne nejvic nechutně nerealný a nedá se na to divat... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 V tomhle stebou fakt souhlasim ale kdo na Skatu jezdí..zahraje si i tonyho;)tak jako ja nerikal ze je tonda spatnej,kdyz sem byl malej tak sem ho paril porat:)jen rikam ze tonda je arkada a skate "simulator". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Tak abych přispěl ,já jako zásadní odpůrce SKATE ,jelikož si chci na xboxu zahrát a ne jen třískat s joystickem a měsíc se učit tu hru ovládat abych to vůbec zvládl na náké lepší urovni ,tak preferuji zásadně Tony Hawka.Je mi jedno jestli je to nechutně nereálný,je to hra a hraje se parádně. Je pravda že díl od dílu horší ,ale mě se např. Tony Hawk - Proving Ground i Project 8 hrál moc dobře.....bohužel si myslím že takového Tonyho dvojku už asi nikdo nepřekoná.Co bych byl dal za Tony Hawka 2 v dnešní grafice ,doufám že autoři nelžou a bude ten nový Tony opravdu návrat ke kořenům jsem na to moc zvědavý už aby tu byly náké přesnější informace ,nejlépe náký ten gamplay :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak abych přispěl ,já jako zásadní odpůrce SKATE ,jelikož si chci na xboxu zahrát a ne jen třískat s joystickem a měsíc se učit tu hru ovládat abych to vůbec zvládl na náké lepší urovni ,tak preferuji zásadně Tony Hawka.Je mi jedno jestli je to nechutně nereálný,je to hra a hraje se parádně.Je pravda že díl od dílu horší ,ale mě se např. Tony Hawk - Proving Ground i Project 8 hrál moc dobře.....bohužel si myslím že takového Tonyho dvojku už asi nikdo nepřekoná.Co bych byl dal za Tony Hawka 2 v dnešní grafice ,doufám že autoři nelžou a bude ten nový Tony opravdu návrat ke kořenům jsem na to moc zvědavý už aby tu byly náké přesnější informace ,nejlépe náký ten gamplay :) Přesně tak skate není špatný, ale prostě to ovládání je na 2 věci a taky mám radši Tondu kde vím přesně co se jak dělá a neulomím si u toho analogy: Tony 2 v dnešní grafice to by byla paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 cetl jsem ze k tonymu udelaj i skateboard ktery bude soucast baleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ja sem teda pro EA SKATE ptze jako tony hwk se mi zdal dobrej jen do ty doby dokud nevysel EA SKATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tony je nej.Celá séérie hrál jsme všechny díly kromě project 8 a musím říct ,že to ovládání oproti skate je parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ja uz v TH neverim .. ea skate tu znacku totalne zabil a kdo rika ze ne tak je jenom neschopny se naucit to genialni ovladani .. neni to tezky ale chce to cit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tony Hawk bych rekl takhle je to moc jednoduchy kickflip je x+sipka doleva atd na Ea Skate je to tou magickou packou RS a to uz je slozitejsi teda kickflip zvladne kazdy ale ostatni uz sou fakt moc tezky i kdyz sem nikdy nedohral a nedohraju EA skate tak me to proste bavi pro to to mam ale Tony je Nejvic dobrej na Multiplayer s kamaradama TONY multiplayer 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Edit: Tak sem se dozvěděl zase nějaké nové informace z internetu ohledně nového Tonyho hawka.... Takže hra se bude jmenovat Tony Hawks:ride Mněla by vyjít na konzole:Nintendo Wii,Playstation 3 a hlavně na XBOX 360 Hra se nebude ovládat klasickým controllerem ale speciální ,,skate deskou'' Podlě mně to bude docela nářez.....tady je 21 minutový video o novým TH http://www.gametrailers.com/gametrai...ayer.php?ep=59 thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Nový Guitar Hero v podobě Tony Hawka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jo dobrý ... ale až to nějakej metrákovej borec rošlápne , nebo si tam někdo skřápně prsty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Nový Guitar Hero v podobě Tony Hawka No tak to teda nevim jestli todle je nějak podobný GH....... jo dobrý ... ale až to nějakej metrákovej borec rošlápne , nebo si tam někdo skřápně prsty ... Njn tak nějakej metrákovej borec si to asi holt nepořídí......asi jsi myslel skřípne prsty(no to je jedno) nevim jako proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 WOW, pěkné, kdyby něco stejného udělalo i EA Skate (Skate 3?) koupil bych to 100x radši. Ale stejně je to pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 No tak to teda nevim jestli todle je nějak podobný GH....... Tady zase někdo nepochápal. Tím novým GH jsem myslel to, že se zase bude muset ke hře kupovat nějakej šrot čímž se cena zvýší o další litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 pokud to celkem nepřesáhne cenu 3000 tak kupuju... vypadato mazacky...sice grafika na nic :cheesygrin: ale bude to reálnější žádný mega comba... (a jestli tak za dlooohou dobu nez se to nekdo nauci) a rekl bych ze pozitkem to bude realnejsi nez SKATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tady zase někdo nepochápal. Tím novým GH jsem myslel to, že se zase bude muset ke hře kupovat nějakej šrot čímž se cena zvýší o další litr No jo co se dá dělat pro chudáky to není......většinou ale chudáci ani nemaj xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 No tak to teda nevim jestli todle je nějak podobný GH.......Njn tak nějakej metrákovej borec si to asi holt nepořídí......asi jsi myslel skřípne prsty(no to je jedno) nevim jako proč jo myslel sem skřípnut prsty ... ale sem to blbě pochopil - na tom se ollie dělat nemusí , jenom na to dupneš nebo co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 musíš zvednout nose a zdupnout tail jako ollie jenom vlastne nevyskocis(bylo to v tom videu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 no nevim me se to teda nelibi... Ty triky na chodniku jak dou videt, proste zadny pohyb tela najednou mu vzlitne board a ten se rotuje a otaci a zase na nej dopadne/ ve skate vidis jak se mu prohnou nohy a opre se do toho aby ji poradne vyhodil, jedinny dobry asi bude ta deska jako controller, ale ta bude pekne draha... no nevim, proste tony je nepovedena arkada zatimco skate je realne pusobici arkada ktera je povedena... to je muj nazor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 no jenže ten tony bude reálnější práve kůli tý desce...a jestli sis nevšiml tý grafiky co patří někam mezi low end pc a ps2 tak ej vidět že se zaměřili hlavně na tu desku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Tak po shlédnutí toho videa pár příspěvků nad mým si myslim že to bude totální propadák za hodně pěnez.To že se na tom jenom zatváří a malej tonda na obrazovce udělá gymnast plant to mi přijde ujetý a přesně toho jsem se bál. Pozice Tonyho a Skate je prostě jasně daná kdo chce arkádu a zběsilost sáhne po Tonym kdo si chce užít reálný, těžký skejtování sáhne po Skate. Na druhou stranu je jasný, že se THQ už prostě nechce vyrábět (asi 11 někde jsem četl) úplně stejnou hru akorát v jinym městě a možná s jinym příběhem kterej byl stejně k ničemu. Tony Hawk 2 byl je a bude fenomén nikdy a ničím nepřekonaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.