zyzuluzu Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 cau Chtel jsem se jen zeptat. Mam doma flashnutou mechaniku a koupil jsem si novej nefleshnutej xbox jestli staci tu neflashnutou mechaniku vymenit za flashnutou nebo se musi delat znova celej flash diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ne, nejde to jen tak vyměnit... musí se do mechaniky zapsat klíč desky z Xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zyzuluzu Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ok diky za rychlou odpoved;-)a jeste jedna vec kdyz tu mechaniku pripojim k xboxu da se otevrit jelikoz mi v ni uvizlo dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Jo da , ona bude fungovat , ale jen jako dvd prehravac . Hru ti nacte jako film a nespusti :D Proto musi sedet ten klic z deskou boxu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zyzuluzu
cau
Chtel jsem se jen zeptat. Mam doma flashnutou mechaniku a koupil jsem si novej nefleshnutej xbox jestli staci tu neflashnutou mechaniku vymenit za flashnutou nebo se musi delat znova celej flash diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.