zyzuluzu Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 cau Chtel jsem se jen zeptat. Mam doma flashnutou mechaniku a koupil jsem si novej nefleshnutej xbox jestli staci tu neflashnutou mechaniku vymenit za flashnutou nebo se musi delat znova celej flash diky za odpovedi Citovat
0 tekken90 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 ne, nejde to jen tak vyměnit... musí se do mechaniky zapsat klíč desky z Xboxu Citovat
0 zyzuluzu Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 ok diky za rychlou odpoved;-)a jeste jedna vec kdyz tu mechaniku pripojim k xboxu da se otevrit jelikoz mi v ni uvizlo dvd Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Květen 10, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 Jo da , ona bude fungovat , ale jen jako dvd prehravac . Hru ti nacte jako film a nespusti :D Proto musi sedet ten klic z deskou boxu ... Citovat
Otázka
zyzuluzu
cau
Chtel jsem se jen zeptat. Mam doma flashnutou mechaniku a koupil jsem si novej nefleshnutej xbox jestli staci tu neflashnutou mechaniku vymenit za flashnutou nebo se musi delat znova celej flash diky za odpovedi
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.