LOPO_X Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 cest lidi poradte nekdo kaj kupit 3D bryle ( cervene a zelene sklo ) dival jsem se jestli na stancich neni nejaky casak s tema brylema a nenasel jsem nic poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Di do 3D kina a šlohni je xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 http://tinyurl.com/rcxz43 ... je jich tam spousta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Nebo si zajdi do naky video pujcovny a pujc si Spy Kids 3D a dostanes je k tomu zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 normalne si zajdi do kina a popros o ty bryle.Ja to tak udelal a dostal sem dvoje :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000008HC&Search=br%FDle&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 já je měl u karty do foťáku (olympus xD picture) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 hej chlapi dikes moc asi zkusim zajit do naseho kina nebo tu alfu ale myslel jsem jestli ted neni nejaky casak kde jsou to by pro me bylo nejrychlejsi jinak ty bryle chci protoze ve skate 2 se cheatem aktivuje 3D mod coz je zuzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.