Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

hledam nakej mobil,prosim o LOCK!!!!!

poloprase

Recommended Posts

ahoj lidi chci si koupit nakej novej mobil a chtel bych nakej kterej je o aspon trosku vic lepsi nez sony ericsson w810i ten uz mne nebavi tak hledam jinej takze mi sem napiste jakej mobil by ste mi doporucili ,chtel ybch fotit ,poslouchat nahlas pisnicky atd. a melo by to byt tak do 6000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj lidi chci si koupit nakej novej mobil a chtel bych nakej kterej je o aspon trosku vic lepsi nez sony ericsson w810i ten uz mne nebavi tak hledam jinej takze mi sem napiste jakej mobil by ste mi doporucili ,chtel ybch fotit ,poslouchat nahlas pisnicky atd. a melo by to byt tak do 6000

jestli chces mobil kterej umi skoro vsechno tak N95 za 6000 ji v pohode sezenes...a to co chces to umi

Odkaz ke komentáři

Nezáleží na mpx, ale na velikosti objektivu a velikosti snímacího čipu.

poloprase: je opravdu tak těžké napsat zbozi.cz , zadat do vyhledávače mobilní telefon a max cenu 6000?

http://www.e-space.cz/mio-p560 - šikovný telefon

v těch mpx se to jednodušejc porovnává.....

btw: mám tady na prodej SAMSUG sgh d 900 i ( http://console-forum.net/showthread.php?t=44977 ) 3 mpx foťák a jinak nornální mobil.....

Odkaz ke komentáři

je nejakej telefon s hodne dobrym fotakem za dobry penize?ja se v tech fotacich moc nevyznam takze abych si treba nevybral SE c905 s 8mpx. fotakem a nefotilo to jak se w810i s 2 mega fotakem cena je jedno ale nak ne za 20000 atd neco kolem tak 10 000

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu