Silas Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 včera jsem přijel z 3-denní dovolený a dnes jsem chtěl zapnout Xbox, jenže TV nenajde žádný signál - zkoušel jsem na dvou televizích, s HDMI a bez a prostě nenajde ... může někdo pomoct? :) UPDATE: tak zvuk jde, ale obraz nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 nevím jak je to u Xboxu, ale zřejmě jde o to, že je nastaveno rozlišení, které ani jedna TV nebere - mělo by stačit podržet tlačítko vypnutí k resetování nastavení (aspoň tak to bylo u PS3 :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 nn, tohle nezabírá - někde tu bylo téma, že někdo taky neviděl obraz a chtěl navigovat do Options na Display (po slepu) ... ale už nevím kde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Nehral sis v nastaveni obrazu v xboxu ? Muze byt pokazeny video vystup (gpu) . Ale zkusil bych to s nekym po icq aby te navigoval do nastaveni obrazu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 vim, že někdo tady na fóru dělal někomu navigaci (video) do nastavení obrazu, ale nemůžu ho najít ... zkusim se teda poptat po ICQ no ... tak to zejtra posílám na opravu ... snad se to vyřeší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
včera jsem přijel z 3-denní dovolený a dnes jsem chtěl zapnout Xbox, jenže TV nenajde žádný signál - zkoušel jsem na dvou televizích, s HDMI a bez a prostě nenajde ... může někdo pomoct? :)
UPDATE: tak zvuk jde, ale obraz nejde ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts