Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

!Xbox360 z nějakého důvodu nejede (error e74 ,RROD) ,máš podobný problém ? napiš sem!

Otázka

• Moderators
Odesláno

Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .

Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !

Zde užitečné odkazy a rady :

Topik pro začátečníky

Chybové kódy

RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...

e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .

Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

A nestává se takhle poměrně často, že někomu reballneš jeden čip a on mu za chvíli popraská cín pod dalším?

Reflow - pokud ho někdo nedělá horkovzdušnou pistolí doma na stolku - vydrží rok (u PS3, kde se YLOD vrací častějc).

OT: Nepřemýšlel si o reballu PS3 (RSX)? V ČR nevím o nikom, kdo by to prováděl (všechny servisy dělaj akorát reflow ... a berou si za to dva litry).

• 0
Odesláno

nevím jestli to patri do tehle mistnosti, ale mam problem se spustenim starsich her na xbox. mam arcade, jasper. Nedavno jsem si nechal udelat flash, vsechny nove hry jedou v pohode, ale zkousel jsem Maxe Payna 2 a GTA SA a hlasi mi to, ze muj xbox nejak nepodporuje tyhle hry, ze mam jit pro info na xbox.com/games a neco o verzi 1.0 prosím o radu. děkuji za odpověď

• 0
Odesláno
nevím jestli to patri do tehle mistnosti, ale mam problem se spustenim starsich her na xbox. mam arcade, jasper. Nedavno jsem si nechal udelat flash, vsechny nove hry jedou v pohode, ale zkousel jsem Maxe Payna 2 a GTA SA a hlasi mi to, ze muj xbox nejak nepodporuje tyhle hry, ze mam jit pro info na xbox.com/games a neco o verzi 1.0 prosím o radu. děkuji za odpověď

Obě dvě hry jsou z xbox1 . Musí již být upravené pro xbox360 a vypálené také na DVD + R DL . Na jejich spuštění musíš mít nainstalovaný na HDD EMULÁTOR

• 0
Odesláno

mám dotaz, který tady asi moc nepatří, ale doufám, že mi někdo bude schopen poradit.

potřeboval bych nějaky audio přepínač, který by mi umožnil přepínat signál jak z xboxu tak z pc do sluchatek nebo repra. takže asi prepinac 2 vstupnich signalu na 2 vystupy a aby se to jeste krizilo.

pc---------- ---------repro

.................X

xbox-------- ---------sluchatka

diky moc za rady. Leny

• 0
Odesláno
Ahoj, tak dneska sem updatoval DASH a vše ok, a po minutě v menu se to seklo a od té doby blikají 3 kontrolky červeně. to je asi v prdeli, chápu to dobře?

Asi dobre to nie je :lol:

Zaklad pri elektronikach ked sa vyskytne nejaky problem, je vytiahnut z elektriny, kable pekne na doraz atd. potom zapnut a uvidi sa...ked je potom konzola zapnuta, tak ako svieti napajaci zdroj? http://support.microsoft.com/kb/906101/sk?sd=xbox

http://live.xbox.com/sk-SK/SiteSearch/Search?q=indikator

• 0
Odesláno

Zdravím.

Mám zhruba 2 týdny starý Xbox360 (Jasper)... až do včerejška jel úplně normálně... ale včera se mi začali sekat hry.. třeba ve Forze mi načítali později nabídky... a FIFA 11 se mi dokonce sekla úplně a musel jsem vypnout xko na xku :D (přes ten čudlík.. na ovladači to nešlo). Sekat se to začlo už tak po 1,5hodině hraní. Při tom třeba ještě ve středu jsem hrál FIFU- 3 hodiny vkuse a žádné sekání... všechno v pohodě.

• 0
Odesláno
Zdravím.

Mám zhruba 2 týdny starý Xbox360 (Jasper)... až do včerejška jel úplně normálně... ale včera se mi začali sekat hry.. třeba ve Forze mi načítali později nabídky... a FIFA 11 se mi dokonce sekla úplně a musel jsem vypnout xko na xku :D (přes ten čudlík.. na ovladači to nešlo). Sekat se to začlo už tak po 1,5hodině hraní. Při tom třeba ještě ve středu jsem hrál FIFU- 3 hodiny vkuse a žádné sekání... všechno v pohodě.

zkus vymazat cache

• 0
Odesláno

Caw, mám docela probléms XBOXem (360 Slim). Zkoušel jsem flash (až potom sem zjistil že mám Lite on :cry:). Tak jsem vše složil a když sem zkoušel zapnou xbox tlačítkem, tak nereagoval. Zaptout jde jen přes ovladač a otevření DVD-romky jde jen pokud je prázdná (samozřejmě že už jsem do ní dal hru). Myslím si že problém je ve vodivým pásku kterým jsou propojený tlačítka s XBOXEM, už jsem ho zkoušel leštit nějakejma hadříčkama na elektroniku co maj odendat mastnotu, ale bez úspěchu. Neměl by někdo nějakou radu? Klidně bych koupil i ten přední kryt novej.

• 0
Odesláno

mám problém se spuštěnim xbox1 her na xboxu 360. Mám upravené xko na staré hry, třeba GTA SA mi jede, ale u ostatních her jako třeba Max Payne 1,2....(hry by měli být upravené na xbox 360) mi to napíše toto:

This xbox game is not supported on your xbox 360. An update to support this game may be available. For more info go to www.xbox.com/games

X: 2689.0 B:1848.0

Kdo ví co (jestli) se s tím dá něco dělat, tímto ho prosím o radu. Leny

• 0
Odesláno

kubbik017: Jasne...uz zajtra! Nestacim sa cudovat, ze ake otazky to tu pisete, OMG. Na Slimku RRoD, ked ma automaticke vypinanie pred vysokym prehrievanim? A na konzolu mas predsa aj zaruku...tak sa preber.

EDIT: kedze si ten nezmysel uz zmazal, tak reagujem na tu tvoju otazku. Mas potom s hranim problem? Nepises o tom. Nic neries, dokial vsetko funguje. Ja ani nevidim na zdroj...neriesim taketo somariny :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu