Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Reflow je asi na úrovni přilepení žvýkačkou. Reball se nedělá na všech čipech, ale jen na těch, které vykazují závadu. Pokud by chtěl někdo překuličkovat vše, cena by byla samozřejmě o poznání vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 A nestává se takhle poměrně často, že někomu reballneš jeden čip a on mu za chvíli popraská cín pod dalším? Reflow - pokud ho někdo nedělá horkovzdušnou pistolí doma na stolku - vydrží rok (u PS3, kde se YLOD vrací častějc). OT: Nepřemýšlel si o reballu PS3 (RSX)? V ČR nevím o nikom, kdo by to prováděl (všechny servisy dělaj akorát reflow ... a berou si za to dva litry). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 PS3 - YLOD budu dělat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 No jestli to budeš opravovat reballem (za podobnou cenu jako ten XBox 360), tak budu jeden ze zájemců. .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 tak nějak, brzy vyvěsím inzerát v PS3 sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lenylenyleny Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 nevím jestli to patri do tehle mistnosti, ale mam problem se spustenim starsich her na xbox. mam arcade, jasper. Nedavno jsem si nechal udelat flash, vsechny nove hry jedou v pohode, ale zkousel jsem Maxe Payna 2 a GTA SA a hlasi mi to, ze muj xbox nejak nepodporuje tyhle hry, ze mam jit pro info na xbox.com/games a neco o verzi 1.0 prosím o radu. děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 nevím jestli to patri do tehle mistnosti, ale mam problem se spustenim starsich her na xbox. mam arcade, jasper. Nedavno jsem si nechal udelat flash, vsechny nove hry jedou v pohode, ale zkousel jsem Maxe Payna 2 a GTA SA a hlasi mi to, ze muj xbox nejak nepodporuje tyhle hry, ze mam jit pro info na xbox.com/games a neco o verzi 1.0 prosím o radu. děkuji za odpověď Obě dvě hry jsou z xbox1 . Musí již být upravené pro xbox360 a vypálené také na DVD + R DL . Na jejich spuštění musíš mít nainstalovaný na HDD EMULÁTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lenylenyleny Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 hra by mela byt upravena, vypaleno mam na dvd plus dl verbatim, akorat ten emulator? treba neco z tady toho? http://www.uloz.to/hledej/?q=xbox+360+emulator a na hd to dostanu jak? vypalim na dvd a pak uz me xbox nejak navede k instalaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Hodil jsem ti ten EMULÁTOR na ulož.to : http://www.uloz.to/6831517/default-rar Stačí , když to vypálíš na CD RW a nainstaluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lenylenyleny Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 už mi to jede. Jenom mam jeste dotaz, spustil sem gta sa a grafika vypada hodne spatne, projel jsem se po dalnici a textury se nacitaji dost pozde. je to normal? na pc to vypada o hodne lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lenylenyleny Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 mám dotaz, který tady asi moc nepatří, ale doufám, že mi někdo bude schopen poradit. potřeboval bych nějaky audio přepínač, který by mi umožnil přepínat signál jak z xboxu tak z pc do sluchatek nebo repra. takže asi prepinac 2 vstupnich signalu na 2 vystupy a aby se to jeste krizilo. pc---------- ---------repro .................X xbox-------- ---------sluchatka diky moc za rady. Leny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netenziraku Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ahoj, tak dneska sem updatoval DASH a vše ok, a po minutě v menu se to seklo a od té doby blikají 3 kontrolky červeně. to je asi v prdeli, chápu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ahoj, tak dneska sem updatoval DASH a vše ok, a po minutě v menu se to seklo a od té doby blikají 3 kontrolky červeně. to je asi v prdeli, chápu to dobře? Asi dobre to nie je :lol: Zaklad pri elektronikach ked sa vyskytne nejaky problem, je vytiahnut z elektriny, kable pekne na doraz atd. potom zapnut a uvidi sa...ked je potom konzola zapnuta, tak ako svieti napajaci zdroj? http://support.microsoft.com/kb/906101/sk?sd=xbox http://live.xbox.com/sk-SK/SiteSearch/Search?q=indikator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netenziraku Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 už jsem si to pozjistil, svítí tři kontrolky, jedna vpravo nahoře ne (tuším dvojka) a když držím bílý tlačítko + eject tak to hlásí 4114 = 0110 = E20 = nějaká vada ram nebo co, ale chápete někdo proč se to stalo hned po updatu DASHE????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nejaka rada jak opravit tri červená světla?? pár lidí mi poslalo vodkaz na youtubu jak a co zkusit ale povedlo se to uz nekomu?? případně odkaz na někoho kdo by to byl ochoten zkusit zpravit?? dík přehřáty to neni pač se to zapnul po 24 hodinách stalo se mi to uz včera ale po vypnutí a zapnutí to bylo zase ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ty uz mas konzolu vyse 3 roky? preco ju nereklamujes v MS??? Zavolaj do MS http://support.xbox.com/sk-sk/pages/call-us.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 shanim nekoho z prahy kdo by mi ozivil rrod 0020 za nejakou rozumnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 10.10.2007 ,((( tak sem to trochu pretach ja to kupoval uz zdruhy ruky. povedlo se to uz nekomu opravit??? neco jako The Towel Trick nebo penny trick??? nebo to sou blbosti?? dík za odp Take nieco sa neda opravit nastalo...radsej si chod kupit novu konzolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duchda Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím. Mám zhruba 2 týdny starý Xbox360 (Jasper)... až do včerejška jel úplně normálně... ale včera se mi začali sekat hry.. třeba ve Forze mi načítali později nabídky... a FIFA 11 se mi dokonce sekla úplně a musel jsem vypnout xko na xku :D (přes ten čudlík.. na ovladači to nešlo). Sekat se to začlo už tak po 1,5hodině hraní. Při tom třeba ještě ve středu jsem hrál FIFU- 3 hodiny vkuse a žádné sekání... všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravím.Mám zhruba 2 týdny starý Xbox360 (Jasper)... až do včerejška jel úplně normálně... ale včera se mi začali sekat hry.. třeba ve Forze mi načítali později nabídky... a FIFA 11 se mi dokonce sekla úplně a musel jsem vypnout xko na xku :D (přes ten čudlík.. na ovladači to nešlo). Sekat se to začlo už tak po 1,5hodině hraní. Při tom třeba ještě ve středu jsem hrál FIFU- 3 hodiny vkuse a žádné sekání... všechno v pohodě. zkus vymazat cache Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Splash Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Caw, mám docela probléms XBOXem (360 Slim). Zkoušel jsem flash (až potom sem zjistil že mám Lite on :cry:). Tak jsem vše složil a když sem zkoušel zapnou xbox tlačítkem, tak nereagoval. Zaptout jde jen přes ovladač a otevření DVD-romky jde jen pokud je prázdná (samozřejmě že už jsem do ní dal hru). Myslím si že problém je ve vodivým pásku kterým jsou propojený tlačítka s XBOXEM, už jsem ho zkoušel leštit nějakejma hadříčkama na elektroniku co maj odendat mastnotu, ale bez úspěchu. Neměl by někdo nějakou radu? Klidně bych koupil i ten přední kryt novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lenylenyleny Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 mám problém se spuštěnim xbox1 her na xboxu 360. Mám upravené xko na staré hry, třeba GTA SA mi jede, ale u ostatních her jako třeba Max Payne 1,2....(hry by měli být upravené na xbox 360) mi to napíše toto: This xbox game is not supported on your xbox 360. An update to support this game may be available. For more info go to www.xbox.com/games X: 2689.0 B:1848.0 Kdo ví co (jestli) se s tím dá něco dělat, tímto ho prosím o radu. Leny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Chci se zeptat jestli někdo neví proč když zapojím kinect do xboxu tak se mi sekne a musím ho natvrdo vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 caute mam xbox 360 slim a když ho vypnu z elektřiny v adaptéru mi problikne červená barva ? Dělá to někomu taky ? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 kubbik017: Jasne...uz zajtra! Nestacim sa cudovat, ze ake otazky to tu pisete, OMG. Na Slimku RRoD, ked ma automaticke vypinanie pred vysokym prehrievanim? A na konzolu mas predsa aj zaruku...tak sa preber. EDIT: kedze si ten nezmysel uz zmazal, tak reagujem na tu tvoju otazku. Mas potom s hranim problem? Nepises o tom. Nic neries, dokial vsetko funguje. Ja ani nevidim na zdroj...neriesim taketo somariny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.