Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

!Xbox360 z nějakého důvodu nejede (error e74 ,RROD) ,máš podobný problém ? napiš sem!

Otázka

• Moderators
Odesláno

Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .

Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !

Zde užitečné odkazy a rady :

Topik pro začátečníky

Chybové kódy

RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...

e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .

Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
  • 0
Odesláno (upraveno)

Zdravím,

mám xbox s RGH celkem krátce (koupen zde použitý) ... hrál sem na něm jen párkrát, ale něco mi na něm zlobím a zde hledám radu, po čem kouknout .... asi po 4tém zapnutí nechtěl vůbec najet. Když jsem vyndal disk, tak naběhl normálně do klasického microsoftího menu. Když jsem disk připojil k pc a nahradil tam F3 dash (přes nějakej xbox disk explorer či co) tak Xbox začal zase normálně nabíhat do freestyledashe a šlo normálně hrát hry jak z interního, tak z připojenýho externího disku.

Teď se ale vyskytla nová divočina. Během hraní najednou celkem rychle obraz zešedne do tmy a zvuk se zeslabí do nuly a xbox se vypne. Není to tedy náhlé šlus, ale prostě cca 2s ztmavení obrazu a snížení zvuku do vypnutí. Nevíte, čím by to mohlo být? Může v tom mít pařát ten interní disk a bylo by ho záhodno vyměnit? Jinak nijak drasticky xko není přehřáté ... když ho hned po tomto zapnu, tak není na více jak 70 stupních na CPU.

Jo a dioda červená nesvítí žádná a na zdroji je při vypnutí oranžáda po zapnutí zelená.

Předem díky za rady.

Doplnění: Ještě mne napadlo, že se občas sám i zapíná a tak ho, když nehraji vytahuji ze zásuvky. Nemohlo by být nějak poškozeno spínací tlačítko, které pak náhodně XBOX jak zapne, tak vypne?

Upraveno uživatelem TemnyProrok
Doplnění informací
  • 0
Odesláno

Ahoj, sháním opravu xBox S Model 1439 co se v náhodných intervalech 1-20minut po zapnutí zasekne. Dříve už na něm svítila chyba E71 tak byl odložený a teď se chyba už neobjevuje, ale takto se seká. Ve stavu zaseknutí (statický obraz bez zvuku, ten se vypne) s ním nejde nic dělat než ručně vypnout. Stejně se chová i s vyjmutým diskem. Radši bych to dal nějakýmu fachmanovi co ví co dělá, než do servisu kde řeknou, že je třeba vyměnit celou desku a bude to stát co novej. Nevíte někdo o někom takovým. Díky

• 0
Odesláno

Zdravím,

Naskytl se mi takový problém, vidím to poprvé a tak se ptám tady, pokud s tím měl někdo zkušenost a mohl mě navést k opravě.

- Pípání (jako při zapnutí/otevření mechaniky)

- Náhodné restartování/vypnutí

- Náhodné zapnutí+pípání

- Občas při restartu/zapnutí tlačítka nereagují(otevírání mechaniky/ on-off)

Napájení vypadá v pořádku -> oranžová/zelená.

USB porty v pořádku -> žádné ohnuté piny nebo nečistoty

Zkoušel sem Xko otevřít a vyčistit, ale nepomohlo.

Dashboard verze: 2.0.16537.0

Nějaké rady?

Předem děkuji za jakékoliv odpovědi.

• 0
Odesláno
Zdravim mam dotaz.Obcasne mi konzola po vypnuti nejde znovu zapnut a vypise to chybu E64. Niekde som sa docita ze E64: E65: E66: DVD Drive Error, Drive firmware error. Poradi mi niekto co sa s tym da robit? Dakujem

zkus ho rozebrat koupit Sata s 90 stupněma na jednom konci ,odzkoušej zda to nedělá Sata kabel pak by se třebas mohlo stata že se nenačte a Xbox ti ji nenačte ,tudíš zahlási chybu mechaniky.(ale je to jen teorie )

• 0
Odesláno

Zdravím, mám takový problém. Když hraju fifu 13 tak je xbox v pohodě, pokud ale zapnu GTA 5, tak se po chvíli vypne, na síťovym adaptéru svítí červená. Tak ho vypojim, zapojim a funguje a můžu tenhle proces opakovat do nekonečna. Podotýkám, že GTA jsem hrával třeba celý den v kuse, najednou mi to začlo kravnout. Díky za odpověď

• 0
Odesláno

Čau lidi, můžete mi někdo prosím pomoct? Včera jsem normálně hrál na Xku (verze phat), dnes jsem jej zapnul, avšak po 5 minutách hraní se obraz sekl, rozsvítily se 3 červené diody a konec. Zdroj svítí zeleně a oranžově, takže v něm problém není. Má cenu jej někam posílat a nechávat opravit? Je tu někdo, kdo by to uměl?

Díky moc! :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu