Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roca Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Nechci být za mamlase, ale mám dojem, že vidím jen pouze jeden větší větrák na horní straně ( v ležaté poloze je nahoře ). https://www.google.cz/search?q=xbox+360+4+gb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=exnaU-mXMamf7Abw5oCgAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=989#facrc=_&imgdii=_&imgrc=v62m0lLxLMRmSM%253A%3BSuhDTqyX6qBOkM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F_ZReVeyMqlsA%252FTHQfU-fOVgI%252FAAAAAAAABDk%252FBJ_XDRNvW44%252Fs1600%252FDSC00705.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fimagequalitymatters.blogspot.com%252F2010%252F08%252Fhands-on-xbox-360-s-4gb-console.html%3B1600%3B1200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Jasně je to slim 4GB...tak pokud vidíš že se větrák netočí okamžitě to vyřeš nebo utavíš celou konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TemnyProrok Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 (upraveno) Zdravím, mám xbox s RGH celkem krátce (koupen zde použitý) ... hrál sem na něm jen párkrát, ale něco mi na něm zlobím a zde hledám radu, po čem kouknout .... asi po 4tém zapnutí nechtěl vůbec najet. Když jsem vyndal disk, tak naběhl normálně do klasického microsoftího menu. Když jsem disk připojil k pc a nahradil tam F3 dash (přes nějakej xbox disk explorer či co) tak Xbox začal zase normálně nabíhat do freestyledashe a šlo normálně hrát hry jak z interního, tak z připojenýho externího disku. Teď se ale vyskytla nová divočina. Během hraní najednou celkem rychle obraz zešedne do tmy a zvuk se zeslabí do nuly a xbox se vypne. Není to tedy náhlé šlus, ale prostě cca 2s ztmavení obrazu a snížení zvuku do vypnutí. Nevíte, čím by to mohlo být? Může v tom mít pařát ten interní disk a bylo by ho záhodno vyměnit? Jinak nijak drasticky xko není přehřáté ... když ho hned po tomto zapnu, tak není na více jak 70 stupních na CPU. Jo a dioda červená nesvítí žádná a na zdroji je při vypnutí oranžáda po zapnutí zelená. Předem díky za rady. Doplnění: Ještě mne napadlo, že se občas sám i zapíná a tak ho, když nehraji vytahuji ze zásuvky. Nemohlo by být nějak poškozeno spínací tlačítko, které pak náhodně XBOX jak zapne, tak vypne? Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem TemnyProrok Doplnění informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 máš XKO slim nebo fat? jakou revizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TemnyProrok Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Je to SLIM ... tedy ta novější a která to je přesně revize netuším. Nebo, řeší se to u SLIMek nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vujpajv Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Ahoj, sháním opravu xBox S Model 1439 co se v náhodných intervalech 1-20minut po zapnutí zasekne. Dříve už na něm svítila chyba E71 tak byl odložený a teď se chyba už neobjevuje, ale takto se seká. Ve stavu zaseknutí (statický obraz bez zvuku, ten se vypne) s ním nejde nic dělat než ručně vypnout. Stejně se chová i s vyjmutým diskem. Radši bych to dal nějakýmu fachmanovi co ví co dělá, než do servisu kde řeknou, že je třeba vyměnit celou desku a bude to stát co novej. Nevíte někdo o někom takovým. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CaRTeR Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Hledám v Praze opraváře na Xbox 360, RROD (3 červené diody) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin Jombik Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Zdravim mam dotaz.Obcasne mi konzola po vypnuti nejde znovu zapnut a vypise to chybu E64. Niekde som sa docita ze E64: E65: E66: DVD Drive Error, Drive firmware error. Poradi mi niekto co sa s tym da robit? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AntoanJ Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Zdravím, Naskytl se mi takový problém, vidím to poprvé a tak se ptám tady, pokud s tím měl někdo zkušenost a mohl mě navést k opravě. - Pípání (jako při zapnutí/otevření mechaniky) - Náhodné restartování/vypnutí - Náhodné zapnutí+pípání - Občas při restartu/zapnutí tlačítka nereagují(otevírání mechaniky/ on-off) Napájení vypadá v pořádku -> oranžová/zelená. USB porty v pořádku -> žádné ohnuté piny nebo nečistoty Zkoušel sem Xko otevřít a vyčistit, ale nepomohlo. Dashboard verze: 2.0.16537.0 Nějaké rady? Předem děkuji za jakékoliv odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Plochej kabel od ovládani Mechaniky je OK ????(v předním panelu takovej ten plastovej s cestama ,ovláda jak mechaniku tak vypnout zapnout a při jeho sepnutí zahlasi pípnutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Zdravim mam dotaz.Obcasne mi konzola po vypnuti nejde znovu zapnut a vypise to chybu E64. Niekde som sa docita ze E64: E65: E66: DVD Drive Error, Drive firmware error. Poradi mi niekto co sa s tym da robit? Dakujem zkus ho rozebrat koupit Sata s 90 stupněma na jednom konci ,odzkoušej zda to nedělá Sata kabel pak by se třebas mohlo stata že se nenačte a Xbox ti ji nenačte ,tudíš zahlási chybu mechaniky.(ale je to jen teorie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opelus Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Zdravím, mám takový problém. Když hraju fifu 13 tak je xbox v pohodě, pokud ale zapnu GTA 5, tak se po chvíli vypne, na síťovym adaptéru svítí červená. Tak ho vypojim, zapojim a funguje a můžu tenhle proces opakovat do nekonečna. Podotýkám, že GTA jsem hrával třeba celý den v kuse, najednou mi to začlo kravnout. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 je síťový adaptér horký? Stávalo se mě to u jednoho boxu ...fachal v menu a vše v poho..potom jsem zapl saints row 2 a do pár vteřin vypnul...cihla horká jako blázen ještě 10 minut potom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opelus Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 no právě že ani moc ne:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opelus Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Právě že ani moc ne:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opelus Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 tak kuriozita, zapojil jsem to do jiné zásuvky a už 2 hodiny hraju bez problémů:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hynek18 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Zdravím chtel bych se zetat mam flashnuty xbox 360 a když pustím jakoukoli hru s hdd tak se mi sekne konzole prosím o radu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 jak jako z hdd kdyz mas flesh tak musis dat i dvd do mechaniky to vis ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hynek18 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 ale já mám ten druhej flash ;) (ne dvd mechaniky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 aha ale druhy flash není to co myslis se jmenuje RGH jen at vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hynek18 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 mno Rgh :) mám a práve nevím co stím..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamezs Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Zdravím, mám dotaz. Mám X360 Slim BEZ HDD po zapnutí žádný obraz, pouze svítí uprostřed červený bod a okolo nic. Xbox je bez jakýchkoliv úprav. Nějaká rada nebo to je obdoba RRoD? a je problém s pájením hlavního chipu? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 X360 Slim by neměl trpět na přehřívání, problém s červeným bodem či kruhem se vztahuje spíše k napájení dle informací na internatu, zkus se podívat sem http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system/console Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamezs Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 Aha, ale zdroj svítí zeleně a druhý bohužel nemám. Přehřátím to nebude, Xbox je vyplý již několik dní... tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojdick Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Čau lidi, můžete mi někdo prosím pomoct? Včera jsem normálně hrál na Xku (verze phat), dnes jsem jej zapnul, avšak po 5 minutách hraní se obraz sekl, rozsvítily se 3 červené diody a konec. Zdroj svítí zeleně a oranžově, takže v něm problém není. Má cenu jej někam posílat a nechávat opravit? Je tu někdo, kdo by to uměl? Díky moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.