Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krkoun Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 hey a kdyz zapnes xko tak jakou barvou ti sviti zdroj (takovej ten kvadr pres co de do xka elektika)?? a jaky mas rok vyroby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HABAN Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Kdyz je Xko vypnuty sviti to oranzove a kdyz ho zapnu tak sviti zelene.R.v. je 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HABAN Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Kdyz je Xko vypnuty sviti to oranzove a kdyz ho zapnu tak sviti zelene.R.v. je 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 felicia Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Ahojte..Mam problem..Pred rokom som mu kupila xbox ktory do roka odisiel..poslala som ho do microsoftu kde mi reklamaciu neuznali..chyba bola v tom ze zvuk isiel ale obraz nie...Kedze neviem kde by mi to opravili tak som včera kúpila novy x box..Dnes doobeda ked syn hral islo to v pohode..poobede ked zapol xbox tak mu novu originalku CoD celu doskriabalo a hra uz samozrejme nejde.neviem cim to je...Syn sa tam uz boji dat hociaku inu hru...a ak mam povedat pravdu uz nemam chut nieco reklamovat.. Skuste mi prosim poradit..Ďakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 U toho minulého xbox zkusili jste nový ( nebo jiný ) kabel ? :D Každopádně syn musel s xboxem pohnout ,protože jinak DVD nepoškrábe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Ahojte..Mam problem..Pred rokom som mu kupila xbox ktory do roka odisiel..poslala som ho do microsoftu kde mi reklamaciu neuznali..chyba bola v tom ze zvuk isiel ale obraz nie...Kedze neviem kde by mi to opravili tak som včera kúpila novy x box..Dnes doobeda ked syn hral islo to v pohode..poobede ked zapol xbox tak mu novu originalku CoD celu doskriabalo a hra uz samozrejme nejde.neviem cim to je...Syn sa tam uz boji dat hociaku inu hru...a ak mam povedat pravdu uz nemam chut nieco reklamovat..Skuste mi prosim poradit..Ďakujem.. Doporučuju přikoupit HDD nebo aspoň 8 GB flashdisk a hru vždy nainstalovat, aby mechanika nepracovala = nemůže DVD poškrábat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 felicia Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Dakujem sa rychle vysvetlenie...Ten prvy xbox tam sme skusali aj iny kabel, a nepomohlo to..Mam pocit ze mu odisla grafika do haja, lebo sa to aj dost prehrievalo. A pritom druhom je dost mozne ze nim pohol aj ked tvrdil ze nie...ale ma ho na zemi pri TV... boji sa aby mu neodisiel ako ten prvy.. Inac chcela som sa este opytat ked mu do discu vyrylo kruh s tou hrou uz nic neurobim vsak? je to skoda zahral si na nej iba pol hodky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Například v JRC tohle dokážou opravit. Rýha na disku se brousí, dokud se nevybrousí poškozené vrstvy. Jedno broušení zabíra něco málo pod hodinu a stojí asi 50 Kč, dost záleží na tom, jak je rýha hluboká, často se broušení musí několikrát opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 felicia Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Doporučuju přikoupit HDD nebo aspoň 8 GB flashdisk a hru vždy nainstalovat' date=' aby mechanika nepracovala = nemůže DVD poškrábat.[/quote']Dakujem..Zo stareho sme pouzili HDD takze ten mame...aj flshdisc... Syn sa priznal ze nim pohol.. prosim ta ako nainstaluje hru?? vzdy pouziva hru na cele hranie... :) keby som mala klasicky manual tak tu neotravujem.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Vložíš DVD do mechaniky, najedeš na ikonku, jako kdyby jsi chtěla hru spustit, ale místo "A" zmáčkneš "Y", potom vybereš volbu install to harddrive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 felicia Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Například v JRC tohle dokážou opravit. Rýha na disku se brousí' date=' dokud se nevybrousí poškozené vrstvy. Jedno broušení zabíra něco málo pod hodinu a stojí asi 50 Kč, dost záleží na tom, jak je rýha hluboká, často se broušení musí několikrát opakovat.[/quote']uz som cosi o tom citala ale akosi tomu moc neverim... Ta ryha je dost hlboka a je po celom discu.. u nas to nerobia,zatial som sa k nicomu nedostala.. Doma s tym asi nic neurobim...Uz som citala rôzne rady, a potom som sa pobavila na odpovediach tych co to skusali.. Vložíš DVD do mechaniky' date=' najedeš na ikonku, jako kdyby jsi chtěla hru spustit, ale místo "A" zmáčkneš "Y", potom vybereš volbu install to harddrive.[/quote']Parada... on nevedl ako sa to uklada.. ale hrat to ano.. este raz dik...moc ste mi tu pomohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Pokud je hodně hluboká, může se DVD brousit klidně i 5x ... to znamená, něco přes 4 hodiny strávené v obchodě čekáním + 250 Kč za broušení (+ něco za cestu) ... nejdřív bych to tam donesl a oni Ti řeknou, jestli to má nebo nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 felicia Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Pokud je hodně hluboká' date=' může se DVD brousit klidně i 5x ... to znamená, něco přes 4 hodiny strávené v obchodě čekáním + 250 Kč za broušení (+ něco za cestu) ... nejdřív bych to tam donesl a oni Ti řeknou, jestli to má nebo nemá smysl.[/quote']Len skoda ze som zatial nenasla kde to u nas v Žiline robia...Nasla som ze v Prešove ano ale kvôli tomu by som tam nesla aj ked si mlady na tu hru setril pol roka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Jelikož jsme tu mojí reklamaci řešil tady tak to napíšu sem. Pro ty co si neumí přečíst předešlé stránky jen připomenu, že jsem na xku dostal RROD a posílal jsem ho na reklamaci. A musím říct, že Microsoft má ty reklamace fakt slušně promyšlený. Zavolal jsem tam všechno tam pořešil s operátorem a rovnou objednal UPS kurýra. Dokonce jsem si mohl říct kdy maj tak přibližně přijet, takže s odesláním xka fakt problémy nebyly... Avšak se samotnou reklamací ano. Sice jsem xko měl zaplombovaný, ale plomba na mechanice byla trochu poškozená.... No, fakt jsem se modlil aby m to uznali. A přesně po týdnu od odeslání znovu přijel kurýr. A k mé radosti xko FUNGOVALO! Avšak s tímto faktem mám ještě několik nejasností. Za 1) mi s xkem nepřišel žádnej papír kde by se psalo jak MS závadu opravili a za 2) já to nepoznám. Tady mi bylo řečeno, že MS řeší RROD výměnou základovky a tím tedy i "aktualizací" revize. (Měl jsem Zephyr) proto jsem doufal, že mi přijde Jesper. Ale podle vstupu od síťového kabelu, tam mám pořád zephyr. Ale zase základovka vevnitř vypadá jako nová, tak mě napadlo jestli nevyměnili základovku, ale tu koncovku tam dali od zephyra, aby šel připojit síťovej kabel. Každopádně jsem se chtěl zeptat jestli zkušenej flasher pozná jestli je tam základovka od zephyra nebo jaspera? (budu to totiž posílat na flash..) Díky za odpovědi. Edit: Tak i podle fotek je to zhepyr. Takže Myslíte že tam dali novou základovku, ale zhephyra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 HoUse, ak dobre viem, tak po servise menia na zadnom stitku udaje. Z datumu vyroby je tam uz datum servisu. Alebo ty nemas menene? Potom aj Ampere. Aky udaj Amperov (A) mas po servise na stitku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Samozřejmě že to pozná,poznáš to možná i ty podle obrázku,tady --- http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 No tak co? Pytal som sa, ze aky udaj v Amperoch ti dali na stitok vzadu. Zostal ti 16,5A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 No tak co? Pytal som sa, ze aky udaj v Amperoch ti dali na stitok vzadu. Zostal ti 16,5A? Jo, datum tam je 26.8. 2010 a sakra je tam i těch 16,5 ampérů... Takže mam Zephyr co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Co ja mam zkusenost, tak ti daji jinou desku stejne revize. Urcite ti nedaji originalni opravenou, mam ji nafocenou a ma jiny layout. Na zadni stenu ti daji stitek, kde je misto datumu vyroby datum servisu. Zakladem pro uspesnou reklamaci jsou neposkozene plasty a pecete na mechanice i plastech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Hmmm, je to tak. Dali mi tam novou základovku se Zephyrem.... Ale teda s tim končim... Pujdu do Jaspera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geremy Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 ahoj včera se mi začal xbox zasekávat a po pár vypnutí a zapnutí už ani nenaběhne a rovnou mi hlásí E79 a bliká pravá červená dioda. na foru jsem našel: E79: Chyba pevného disku... Mohlo by to být problém s pevným diskem sám nebo problém s vnitřním spojením s pevným diskem, zkusit odstranění pevného disku a hraní bez toho. Podle tmbinc: E79 je chybový kód jestli xam.xex nemohl být počatý, i.e. pravděpodobně zkaženost systému souborů. takže jsem HDD odendal ale je to pořád stejné. nevíte někdo co s tím? díky za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filuta Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Chci se podělit se svojí zkušeností s reklamací RRod E74. Na reklamačním centru jsem vše nadiktoval za 2 dny si pro něj přijelo UPC, asi za tejden se mi Xbox vratil opraven. Mám na něm Flash, blombu jsem měl také trochu poničenou. Celá reklamace mě nestála ani korunu. :) Takže paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Chci se podělit se svojí zkušeností s reklamací RRod E74. Na reklamačním centru jsem vše nadiktoval za 2 dny si pro něj přijelo UPC, asi za tejden se mi Xbox vratil opraven. Mám na něm Flash, blombu jsem měl také trochu poničenou. Celá reklamace mě nestála ani korunu. :) Takže paráda. tak to jsi měl štěstí, buď rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Ahoj mám problém s mechanikou. DVD tam musím dávat několikrát za sebou než mi to mechanika vezme. Myslel jsem, že je špatný laser, ale když už se to DVD po několika vysunutích a zasunutích rozjede tak to valí normálně, tak to asi laserem nebude. Nevíte někdo čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Jestli je to starší xbox a hrálo se na něm bez instalace her na HDD , tak odchází mechanika xboxu . Nebo slabě vypáleným DVDčkem mechanikou PC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.