Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lekis Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Zdravim, xbox normalne jede, jde i zvuk, mechanika funguje proste jako normalne ale nejde jenom obraz dokazal by to nekdo opravit, zaplatil bych dost, icq 463056357 nebo PM, dekuji predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 cratos > j muze to zpusobovat zmena napeti behem vypadku proudu a potom nahozeni.. a do zdroje se dostane vic stavy nez je bezpecny tak se radsi takle ,,vypne,, :) stalo se mi taky.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 čau. Už jste se někdo setkal u xboxu s červwně svíticím zdrojem ? Normálně hraju, vypadla elektrika, pak chci zapnout X a 3rod. Kouknu na zdroj a ten je rudej. Tak to vypnu, vytáhnu ze zásuvky, zapojim a je to ok. Jo to je klasickej fake RROD při vypadnutí el. proudu. Zdravim, xbox normalne jede, jde i zvuk, mechanika funguje proste jako normalne ale nejde jenom obraz dokazal by to nekdo opravit, zaplatil bych dost, icq 463056357 nebo PM, dekuji predem. Máš to všechno dobře zapojený? Zkoušel si jinej kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lekis Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Zkousel jsem 2 ruzny zdroje a 2 ruzny kabely do tv, a furt nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Jestli máš ještě záruku, tak to pošli na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lekis Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 piggy, kdybych mel reklamaci tak tady nepisu o tom aby to nekdo opravil :D, zvladnul by to teda nekdo opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 hrejte.cz to opravuje tusim , nebo zkus kanalizatora . Oboji viz sekce bazar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Takže moje xko definitivní konec, E74, benq mechanika, flash na original, potom jsem hodil známku a včera přišlo opravené ze základní deskou a novou Lite-on mechaniku, kterou si už neflashnu, protože nemám CK3 a nebo Xtractor.Takže dávám na flash,ale jsem rád že mi zase jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Zdravím, bohužel mám hnusnej nepříjemnej problém a to 3 RROD. Problém je v tom že mám ještě starou verzi Xbox 360 Premium ještě bez HDMI. Bohužel mi už došla záruka a to mě na tom vším nejvíc štve. Microsoft mi tedy už neuplatnuje 3 letou záruku a já nevím co mám ted dělat. Pozáruční servis jsem nějak moc nenašel a vůbec zda jim věřit. Našel jsem jeden a tam RROD opravují za 2 800 Kč a mě to příjde jako celkem velký záhul. To už bych měl skoro novou konzolu. Neznáte teda nějakej pozáruční servis? U Microsoftu by to bylo asi bez záruky na hodně peněz. Nevím. Ale strašně mě to štve :( Jednou mi naběhl a co jsem se dostal do dashboardu tak během 3s zapískal hnusnej zvuk a xbox se zase kusl a už to nikam nevede. Strašně mě to štve páč mi to udělá po záruce to je naschvál :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Napiš tady na foru třeba Kanalizatorovi, ten tuším opravuje xboxy. Anebo to prodej na aukru, sice za to nedostaneš moc, ale lepší než to hodit z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Zdravím,bohužel mám hnusnej nepříjemnej problém a to 3 RROD. Problém je v tom že mám ještě starou verzi Xbox 360 Premium ještě bez HDMI. Bohužel mi už došla záruka a to mě na tom vším nejvíc štve. Microsoft mi tedy už neuplatnuje 3 letou záruku a já nevím co mám ted dělat. Pozáruční servis jsem nějak moc nenašel a vůbec zda jim věřit. Našel jsem jeden a tam RROD opravují za 2 800 Kč a mě to příjde jako celkem velký záhul. To už bych měl skoro novou konzolu. Neznáte teda nějakej pozáruční servis? U Microsoftu by to bylo asi bez záruky na hodně peněz. Nevím. Ale strašně mě to štve :( Jednou mi naběhl a co jsem se dostal do dashboardu tak během 3s zapískal hnusnej zvuk a xbox se zase kusl a už to nikam nevede. Strašně mě to štve páč mi to udělá po záruce to je naschvál :( Jak radí piggy zkusti prodat. Pokud by jsi chtěl servis u MS, tak ten stoji kolem 75 euro (nejspis i s cestou), zkus jim napsat, oni ti reknou vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 tak jsem tam napsal a uvidím. Jestli by to stálo do tich 75 eur (2 000 Kč) tak bych do toho ještě šel ale jinak to nemá smysl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 mám pro vás informaci kolik stojí pozáruční oprava RROD u Microsoftu. Oprava RROD včetně s cenou dopravy tam a zpět stojí 87€ což je v přepočtu 2 240 Kč. Což je stále lepší, než u neautorizovaném servisu kolem 3 000 Kč, problém u Microsoftu je ten, že platbu chtějí jenom přes kreditní kartou typu: MasterCard, Visa a American Express. Výsledek je nakonec ten, že až Vám dojde záruka a Xbox 360 na Vás vyhrne RROD tak máte dvě možnosti. Vyhodit z okna nebo prodat na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Nevim, jestli to patri zrovna sem, ale snad se nic nestane. Posledni dobou mam pocit, ze se hry zacinaj malinko kousat. Vzdycky na par sekund to ,,zatrha,, /nezavisle na poctu objektu ve hre) a jede ok. Napriklad GoW, PGR 4, Banjo, obas i FIFA 09. HDD to nebude, pac to dela i u her, ktery nemam naistalovany, konzole je 4 mesice stara...nevi nekdo v cempak to vezi? no rekl bych ze se ti t jenom zda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 no rekl bych ze se ti t jenom zda :D Řekl bych že ne..... i u mě se třeba SKATE 2 občas zatrhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miko97 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 zdravim pls mohli by ste mi poradit preco mi vypisuje na xboxe this disc is undereable a pritom vobec neni disc doskrabany pls poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Jestli máš pálenku tak špatně vypálený, nebo špátný média nebo špatně stažená hra, jestli origo tak poškrábáný DVD nebo ti odchází mechanika :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Tohle mi občas udělá taky. Třeba RE5 mi to jednou udělal, ale přitom nainstalovat na disk (potom) šel a už se to nikdy nestalo. Na Halo 3 jsem zničil asi DVD, vždycky ve hře potom undearable DVD, zkoušel jsem to pálit různými rychlostmi, zkontrolovat ISO abgx (nebo jak se to jmenuje :D ) a vše ok. Stejně tak i Race Driver Grid. Takže zkouším teď sosnout komplet nové *.iso z torrentu. Doufám, že to bude tím iso souborem a ne tím, že by mi odcházela mechanika :cheesygrin: Jinak ale cokoliv ostatního mi běhá v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miko97 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 myslim original takze v com to je? nemam hdd je to v tom ale predtym to vsetko v pohode slapalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdravím...mám takovej problém xbox začal nějak blbnout...normálně hraju pak vypnu celou konzoli a když zapnu tak blikaj 3 červený diody...takhle to dělá třeba 2 dny a pak se to rozjede a xko funguje normálně...myslíte že xko odchází...nebo čím by to mohlo bejt...dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdravím...mám takovej problém xbox začal nějak blbnout...normálně hraju pak vypnu celou konzoli a když zapnu tak blikaj 3 červený diody...takhle to dělá třeba 2 dny a pak se to rozjede a xko funguje normálně...myslíte že xko odchází...nebo čím by to mohlo bejt...dík za odpověď Netreba zabudat, ze aj napajaci zdroj moze signalizovat na konzole RRoD. Nemusi sa vzdy jednat o "odchadzajucu" konzolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 když to zapnu tak zdroj svítí normálně zeleně...takže asi od někoho půjčit zdroj a skusit jestli to je tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Nejspíš to bude klasika PROD jestli mas zaruku tak hned reklamuj intervali mezi tím kdy konzole pujde a pak ne se budou zmenšovat a nakonec ji nezapnes zdrojem to muze byt taky jenom je to mensi procento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1K0SS Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 hral jsem batmana a zniceho nic to spadlo a mam tem jen 2 cervene diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1K0SS Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! hral jsem hru a zniceho nic to vyplo a svitej dve cerveny diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.