Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 ...to dá rozum, stejně jako u jiného spotřebiče může nastat jakákoliv závada, tak i u xboxu může nastat RRoD. Bojíš-li se tohoto, nemůžeš si koupit nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mrnkkk Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Ahoj vsem, prave jsem zjistil RRoD na Jasperovi. Jak jsem si to tady prochazel tak jsem dosel k zaveru, ze by to treba nemusela bejt tak velka zavada jako v pripade starsich prehrivajicich se modelu a treba i snaze opravitelna, nebo se pletu? (3 blikajici ledky cervene, 2,3,4, ani vetrak se nezapne)Poradil by nekdo co s tim resp. komu to dat ve vychodnich Cechach popr. v Brne, kdo by to opravil? Zaruku samo nemam, na druhou stranu nechci vyhazovat prachy za docasny reseni, to radsi prodat ho nekomu na dily a koupit rovnou novej. Zaroven se tedy i zeptam, kolik bych mohl ocekavat ze by nekdo byl ochotnej dat za jaspera s rrod? neprodavam zatim, jen bych chtel co nejelegantneji vyresit tenhle maras. DIK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 zkus bližší závadu zjistit pomocí 4 dodatečných světel...držení tlačítka synchronizace a eject mechaniky..ale pokud máš RROD a netočí se ti ani větrák bývá to chyba napájecího zdroje nebo je to na výměnu mosfetů...v lepším případě problém GPU studeného spoje..viz sekundární chyba 0002 nebo 0003..http://xbox-experts.com/errorcode/E03/0003/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Hodím to ještě sem :-) poslední dny mám problém nelze se mi provést update,takže mi to píše nějakou chybu viz obrázek a nejde to ani přes flashku,tak jsem se dnes spojil přes chat s podporou xboxu...borec to se mnou prošel,ale jediný co mi udělal,že mě potom odinstaloval všechny update přes nějaky LB,RB,X a ještě jednou,když je zvolen HDD v nastaveni a ted to nejde pořád a pak se to odpojilo...dle typu chyby by to mělo být problém s připojením,ale nejde to provést ani přes tu flashku a když dám test připojení tak jak přes wifi tak přes kabel to je vše ok...nějakou mezipamět na HDD jsem taky mazal a stále to samé nějaké tipy co s tím? Když jsem zkoušel předchozí update nahrát na flashku a nainstalovat tak vše v pohodě,ale ten nejnovější mě hazí tuhle chybu.Konzole je v záruce u Kasa.cz a to poslední co bych teď chtěl je jí reklamovat,pač se už měsíc těším na nový GTA V a ve středu si jí vyzvednu a být bez konzole měsíc se mi moc nechce obrázek s chybou http://2i.cz/af584963b0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 nechy a máš tam flešnutou mechaniku nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Nemám,vše je originál a staré je to od března a používaný minimálně,takže mě to celkem štve. Záruka je od Kasa.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 pokud je v záruce tak to nemůžeš rozebrat ani nic dál zkoušet..maximálně možná zkus vyndat hard disk..pokud tam není taky nějaká záruční plomba..lepenka atd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 To jsem zkoušel,vyndal jsem originál HDD a spustil jen s flashpamětí a aktualizace se nezdařila.:-( Ještě mě napadlo zkusit vzít konzoli k jiné síti(Wifi) a tam zkusit provést upgrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 konzoli je jedno jakým způsobem se soubor nahrává zda z internetu nebo z USB..jaky tam máš ted dashbord? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 ..podobné kody mi to píše v případě když sem se snažil aktualizovat xbox s uplně odpojenou dvd mechanikou..musel sem provest update s externě připojenou jinou dvd mechanikou..což ty vzhledem k záruce nemůžeš otevřít a měnit mechaniky a zkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) Nevím,zda tím dashboardem myslíme to samé,ale ten předposlední FW 2.0.16203.0 jde nainstalovat v pohodě,ale ten nejnovější 2.0.16537.0 už nejde a píše stále tuhle chybu... http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software A snažil jsem se postupovat i dle tohohle,ale nic nepomohlo http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live/errors/error-code-c000-0185 ještě mě napadlo,když jsem předtím si aktivoval členství LIVE GOLD na rok přes nějaký voucher a měl jsem to k přezdívce,tak to bude aktivní i po tom,kdyby mě vyměnili konzoli...Když vím jen nick,který jsem tam měl Upraveno Září 16, 2013 uživatelem nechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 ano odkazy jsou správné a dashbord je přesně to FW XX.16203.0 nebo XX.16537.0..po výměně konzole by to mělo být stejné pod stejnýma přihlašovacíma udajema nick, jmeno a heslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 a když ti ten 16203 šel nainstalovat v pohodě a ten nový nejde..třeba je problém někde v samotným tom souboru aktualizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Právě tak jsem to zkoušel stahovat i z jiných serverů a stejně to nejde a přitom ten postup nahrání na Flashku a instalace z ní byl naprosto shodný...Ale bez toho nemůžu nic,bohužel po formátu HDD jsem přišel o své uložené věci na konzole a nemůžu se ani připojit ke svému účtu,protože po zkopírování na Flash pamět Xboxu mě to píše,že Profiles jsou corrupt,takže je asi pravděpodobné,že odešla ta flash pamět Xboxu,ale ta se legálně(bez ztráty záruky) odpojit nedá a spouštět to z originálního HDD Xboxu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 a když tam ted v tom stavu v jakým to máš dáš znovu aktualizovat z USB tu versi 16203 tak to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Jj přesně tak,to se provede upgrade bez ty chyby,provede se restart,ale jakmile se konzole připojí k Wifi nebo jí připojíš kabelem k netu,tak to chce zase udělat upgrade na tu nejnovější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 takže aktualizace 16203 jde v pohodě ale ta novejší už nejde..no myslím že to vypadá jak kdyby to vůbec nebyl problém konzole ale nefunkčního updatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nechy Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Já se prostě bojím,že je to HW problém s tou Flash pamětí. např. tady http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/f/9/t/1571307.aspx?PageIndex=1 Protože oficiálně ten update většině lidí proběhl bez problémů.Ale asi nejsem ta štastná většina no. Každopádně díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L0rd-B@ker Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Ahoj, před pár dny jsem normálně hrál. Dnes sem chtěl tento Xbox zapnout a svítí pouze červeně a nic se neděje (zapínací button (symbol power) svítí červeně). Není to tak že by svítily červeně části prstenu okolo ale ten symbol. http://www.ausgamestore.com/assets/i...th_250x222.jpg takto nějak. Zkoušel jsem vyndat i se zdrojem a nechat den bez napájení ovšem nic nepomohlo. Zbývá jen tedy zanést jej do servisu nebo to lze spravit doma? V čem je vlastně chyba? Děkuji mnohokrát za odpověď a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 zkus vyndat ven a pak vrátit interní hard disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grinderass Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 zdravím, chtěl bych se zeptat mam xbox360 slim. včera normálně hraju pak jsem musel odběhnout myslel jsem ze to bude chvilka,ale mezi tim se mi xbox vypnul,mam tam danou hodku a pak se vypne klasika. tak ho za chvili zase zapnu a pise mi to u pousteni diabla 3 ze nejde pustit ze to mam stahnout znovu. nemam stahlou verzi,mam normalne dvd. mam tam odehrano uz par hodin a nebyl s tim jediny problém. tak tam hodim darksiders a tam mi to pise ze je na nej update,ale ze nejde stahnout a nepusti ho to taky(taky odehrano neco hodin bez problemu). zkusil jsem par dalsich her a u nekterych to pise ze nejde nacist disk,pritom sem na nich predtim odehral treba 40 hodin bez jedineho zaseku a od te doby jsou v krabici ve skrini. a u nekterych mi to i samo hned dalu update a jelo. nemam na nem flash. nevite někdo s cim je problém? odchazi dvd mechanika nebo co to je? je mi divne ze u toho diabla to pise at ho stahnu a u darksiders ze je tam update co nejde najit. diablo jsem i zkusil odinstalovat a nainstalovat a nic. dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roca Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Ahoj lidi, chtěl bych se prosím Vás zeptat, stala se mi velice nepříjemná věc, půjčil jsem si od kámoše xbox 360. Hrál jsem na něm dva dny zcela bez problému pouze PES 2013, ale když jsem chtěl zahrát PESko i třetí den, xbox začal blbnout. Po spuštění se mi sekl hned v tom hlavním menu, když jsem to zapl znovu tak jsem ještě rozjel hru, ale ta se mi po chvilce sekla taky a teď už skoro ani nejde načíst hra vůbec ( maximálně tak do jejího menu ) . Je to xbox 360 4GB, někde jsem se dočetl, že by to mohlo být nedostatkem paměti, tak jsem zkusil připojit flashku 10GB aby to mohlo ukládat na ni, ale buď jsem to nenastavil správně a nebo ani tohle nepomáhá. Prosím Vás, nemůžete mi někdo poradit čím to je ? Když jsem se podíval na datum výroby, tak tříletá reklamační lhůta vypršela zhruba před třemi měsíci a mám takový neblahý pocit, že ty ku*vy to maj prostě tak vychytané, že se to oddělá těsně po reklamační lhůtě. Předem moc díky za každou radu. Pěkný den lidi Roca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Roca: Máš slim verzi 4 gb? Zkus vymazat všechny cache data z paměti, resetovat do základního nstavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roca Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 GyroX: Ty jo, jako na něm to napsané nevidím, ale zdá se mi stejně tlustý, jako ten co jsem měl dřív já, takže to slim asi určitě nebude. Ty cache jsem již vymazal dřív. Taky jsem chtěl vytáhnout HDD, ale žádný v něm není, což mě udivilo, myslel jsem že tam bude ten 4GB, ale zřejmě je zabudovaný ve střevech co ? Když se na něj tak dívám, mám dojem, že se netočí ventilátor a přehřívá se asi proto. Teď nevím, jestli každé další zapnutí není hřebíček do rakve a jestli raději nebude levnější hned zprovoznit nebo vyměnit ventilátor za levnější peníz, než pak za celkovou opravu konzole. Co si myslíš ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 A ventilátor máš ¨na bočnici jeden veliký nebo dva menší vzadu vedle sebe? Ale pokud se ti netočí ventilátor chtělo by to řešit urgent !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.