Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj, možná by to chtělo seřídit optiku. Každopádně jasná reklamace !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřan Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj.Teď jsem to zapnul.Dal jsem tam hru a zavřel.Napíše mi to CLOSE TRAY a po chvíli READING.To vše je v pořádku,ale mechanika jednou "vrzne" a objeví se OPEN TRAY Zkoušel jsem to,asi pětkrát a teď to hru načetlo.No každopádně to,asi nebude REDY!A to jsem to chtěl dneska poslat přeflashovat.Přemýšlím,když to ještě neztratilo záruku to nechat vyreklamovat,ale to bude asi na dlouho . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Tohle je na reklamaci, doma to nespravíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Tohle je na reklamaci' date=' doma to nespravíš ...[/quote']Tak to je pro změnu blbost, tohle opravit jde. Mrkni na google jak opravit opentray. Jiřan: Nebo jestli chceš, tak mi to pošli, já ti to flashnu a dám do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hudzi Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Co znamená, když mi svítí RROD ale všechny čtyři diody? :wohow::wohow::wohow: Co jsem koukal, tak při klasickým RROD svítí jen tři, mě ale svítí všechny čtyři? Co to je za hoax? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 špatně zapojený AV kabel v Xku případně v horším případě problém s hana chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hudzi Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 AV kabel...jsem asi debil ale to je ten k televizi ne? A hana chip je co a dá se to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 jo ten široký kabel ze zadní strany xka a hana chip by se dal opravit překuličkováním.. ale doma to neuděláš.. zastrč kabel pořádně do xka nebo skus jiný kabel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hudzi Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 :wohow::wohow::wohow: Lehce vám tu nastíním svojí story. Na aukru jsem prodal x-box, chlapík mi po jeho obdržení volal, že je nefunkční a že svítí RROD. Bylo mi to divný, neboť mně fungoval normálně. Tak mi ho teda poslal zpět, já ho připojil na zdroj a skutečně svítili červeně diody, ne ale tři jako u RROD ale čtyři. To mi bylo divný, tak jsem napsal o radu sem. Zde jsem se od vás dozvěděl, že to může být špatně zapojený AV kabel. Ten já jsem ale při zkoušce zapojený vůbec neměl, vrátil jsem se tedy ke konzoli a AV kabel zapojila hle! X-box se rozběhl! Ještě jsem to několikrát zkoušel odpojovat a zapojovat a jakmile se kabel vytáhne z konzole, hned se rozsvítí čtyři červené diody, když se píchne zpátky, okamžitě zelená. Kupující měl tedy jen špatně zapojený AV kabel!!! Volal jsem mu a situaci mu popsal, se zlou jsem se ale potázal! Borec mě defacto vypíčoval a že chce zpět peníze. :wohow::wohow::wohow: Co myslíte? Má na něco takového nárok? Vždyť já přece nemůžu za to, že neumí konzoli správně zapojit že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 30, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Nema na to pravo , konzole je v poradku . Kdyz neni zapojeny av kabel , tak je normalni ze sviti 4 cervena svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 :wohow::wohow::wohow: Lehce vám tu nastíním svojí story. Na aukru jsem prodal x-box, chlapík mi po jeho obdržení volal, že je nefunkční a že svítí RROD. Bylo mi to divný, neboť mně fungoval normálně. Tak mi ho teda poslal zpět, já ho připojil na zdroj a skutečně svítili červeně diody, ne ale tři jako u RROD ale čtyři. To mi bylo divný, tak jsem napsal o radu sem. Zde jsem se od vás dozvěděl, že to může být špatně zapojený AV kabel. Ten já jsem ale při zkoušce zapojený vůbec neměl, vrátil jsem se tedy ke konzoli a AV kabel zapojila hle! X-box se rozběhl! Ještě jsem to několikrát zkoušel odpojovat a zapojovat a jakmile se kabel vytáhne z konzole, hned se rozsvítí čtyři červené diody, když se píchne zpátky, okamžitě zelená. Kupující měl tedy jen špatně zapojený AV kabel!!! Volal jsem mu a situaci mu popsal, se zlou jsem se ale potázal! Borec mě defacto vypíčoval a že chce zpět peníze. :wohow::wohow::wohow: Co myslíte? Má na něco takového nárok? Vždyť já přece nemůžu za to, že neumí konzoli správně zapojit že. přesně tak, nemá na to právo... u těch nejstarších verzí to tak dělalo, když jsi neměl připojený av kabel, tak svítily 4 red... běžná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 30, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 I u falconu jeste , nevim jak u jaspera ale tam to mam odzkousene . Ono staci mrknout i na suport na xbox.com . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 I u falconu jeste , nevim jak u jaspera ale tam to mam odzkousene . Ono staci mrknout i na suport na xbox.com . u jasperu uz ne, falcon ověřím a napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noobah Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ahoj, potreboval bych poradit, dnes se mi rozsvtili 3 pekelny svetylka, zarucak k xku nemam a mam ho flashnutej, mam nejakou sanci na reklamaci? cetl jsem ze to kontrolujou podle s/n a na flash se snad vykaslou.Jinak taky bohuzel nevim jestli mi flashem neporusil zaruku(myslim tim patent). popripade kam to mam odnest nebo poslat. DIky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 u jasperu uz ne, falcon ověřím a napíšu falconu už taky 4červený nesvítí po vytažení AV kabelu , osobně vyzkušeno :) naběhne jen zelený střed , jako když není přihlášenej žadnej ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Zdarec jak to tu čtu je mi do breku......každopádně se chci zeptat zkušenějšich....mam xko z roku 2008.....ja sem třeti ruka..tzn meli 2 predemnou už, mam ho tyden takže nevim co a jak.....typek mi řikal že má čip tzn že kdyby nastala nějaká chyba tak mužu hazet z okna? =(( hraní naprosto v pořádku jen jednou v army of two:the 40th day když sem končil shop se proste vypl obraz,žadnej zvuk nevysel...nešlo ani do dashboardu ani vypnout xko..proste nic..mechaniku sem nezkoušel_____není to doufám předzvěst nečeho. Dík EDIT:vypnul sem tlacitkem na konzoli a naběhl v pohodě..od tý doby zatim žádnej zásek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Zdarec jak to tu čtu je mi do breku......každopádně se chci zeptat zkušenějšich....mam xko z roku 2008.....ja sem třeti ruka..tzn meli 2 predemnou už, mam ho tyden takže nevim co a jak.....typek mi řikal že má čip tzn že kdyby nastala nějaká chyba tak mužu hazet z okna? =(( hraní naprosto v pořádku jen jednou v army of two:the 40th day když sem končil shop se proste vypl obraz,žadnej zvuk nevysel...nešlo ani do dashboardu ani vypnout xko..proste nic..mechaniku sem nezkoušel_____není to doufám předzvěst nečeho. DíkEDIT:vypnul sem tlacitkem na konzoli a naběhl v pohodě..od tý doby zatim žádnej zásek Ahoj, no u těch starších verzí (zephyr, xenon, opus, falcon) je to opravdu problém, řeší to až xka s deskou jasper, které tak netrpí přehříváním. Já bych se toho zbavil a pořídil si Jasper. Sranda je, že finančně tě to vyjde u použité konzole stejně.... jak Jasper, tak ty starší mrdky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Ahoj, no u těch starších verzí (zephyr, xenon, opus, falcon) je to opravdu problém, řeší to až xka s deskou jasper, které tak netrpí přehříváním. Já bych se toho zbavil a pořídil si Jasper. Sranda je, že finančně tě to vyjde u použité konzole stejně.... jak Jasper, tak ty starší mrdky :wohow: no mám elitu z roku 2008.....snad nebude rrod...jinak s tim chipem s tim nic udělat nemužu kdyby nastal nejakej error?:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konva.z Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co s tím? v rychlosti: mám xbox už 3 roky, záruka teda už není..jednoho dne mi začal obraz blikat a barvy se začly ztrácet, vždycky jsem to vyřešil zatlačením na kabel. Jenže asi po týdnu obraz vypadl úplně, šel chvíli zvuk a poté odešel i zvuk. Hraji na úplně nové LCD televizi Sencor 82 cm. Myslel jsem si, že je to kabelem (komponentní HD kabel). Zkoušel jsem to jak na TV tak i na HDTV připojení, ale ani jedno už nešlo. Prostě xbox šel ale televize mi psala, že nepřijímá žádný signál. Proto jsem si koupil VGA HD kabel ale nic to nevyřešilo a problém stále přetrvává. Proto se chci zeptat zda někdo neměl podobný problém nebo zda mi někdo nějak neporadí?! Předem moc děkuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co s tím? v rychlosti: mám xbox už 3 roky, záruka teda už není..jednoho dne mi začal obraz blikat a barvy se začly ztrácet, vždycky jsem to vyřešil zatlačením na kabel. Jenže asi po týdnu obraz vypadl úplně, šel chvíli zvuk a poté odešel i zvuk. Hraji na úplně nové LCD televizi Sencor 82 cm. Myslel jsem si, že je to kabelem (komponentní HD kabel). Zkoušel jsem to jak na TV tak i na HDTV připojení, ale ani jedno už nešlo. Prostě xbox šel ale televize mi psala, že nepřijímá žádný signál.Proto jsem si koupil VGA HD kabel ale nic to nevyřešilo a problém stále přetrvává. Proto se chci zeptat zda někdo neměl podobný problém nebo zda mi někdo nějak neporadí?! Předem moc děkuju... opět jeden a ten samý problém starých verzí, konvo přečti si pár stránek zpátky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konva.z Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 opět jeden a ten samý problém starých verzí, konvo přečti si pár stránek zpátky :wohow: No a proto se ptám..jestli to půjde opravit nebo ne??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Cauko,jenom bych si chtel ujasnit par veci...mam xbox 360 -RROD mfr:2007-10-22 kdyz jim ho poslu do microsoftu bez papiru(zarucaku atd..) tak mi ho zdarma opravi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Cauko,jenom bych si chtel ujasnit par veci...mam xbox 360 -RROD mfr:2007-10-22 kdyz jim ho poslu do microsoftu bez papiru(zarucaku atd..) tak mi ho zdarma opravi? pokud je na něm plomba atd. tak v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Plombou jsou mysleny ty nalepky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jo pod faceplatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.