Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 takze predpokladam kdyz jsem xko rozebral ze jsem ji porusil....je neaka sance udelat aby to nebylo videt? :D nebo sance ze nebudou xko kontrolovat? :D Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 takze predpokladam kdyz jsem xko rozebral ze jsem ji porusil....je neaka sance udelat aby to nebylo videt? :D nebo sance ze nebudou xko kontrolovat? :D Diky za odpovedi. tak to těžko s tím něco uděláš aby to nešlo vidět. Leda koupit novou jestli se vůbec ještě prodávaj ale i tam je vysoké ryziko že na to příjdou. A šance jestli xko nebudou kontrolovat, no promiň ale to uvidí jen co otevřou přední kryt :D Takže verdikt: máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:OMAR:. Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ja sem nedavno prenasel xko poprve v zivote ke kamosovi. Druhej den doma zapojim, zapnu, spustim hru. A hleeee podelany RROD. Vypnu ze zasuvky, zapnu a bezi. Asi nabral druhej dech, doufam ze dlouho vydrzi. EDIT: tak to mohlo bejt spatne zapojenym kabelem od napajeni ... Tak to jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zdravim, na kamosove xboxu se objevila chyba E 12, melo by to mit neco spolecnyho s teplotou, zkouseli jsme vymenit teplovodivou pastu, bohuzel to pomohlo jen z casti, xbox bezel asi 12 minut, pak zasek a zase E 12, nesetkal se nekdo s timto problemem, popripade nejakej tip na opravu, svy xko sem dal do kupy a uspesne na nem hraju uz trictvrte roku a bez jedinyho problemu, predem vsem diky za pomoc EDIT: jeste jedna vec nenasla by se na netu fotka zakladni desky s popisem co je co, kde je cpu, gpu vim zbytek spanelska vesnice, opravu sem delal podle videonavodu, jeste jednou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 jsou to studené spoje na CPU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jsou to studené spoje na CPU... ok diky, prosim te o nejaky fotce zakladni desky s popiskama, bys nevedel? zkousel jsem to hledat na netu a zatim bez uspechu, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thOma- Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ahoj, pred casem jsem dostal chybu E74 na svem Xku. Jelikoz moje konzole uz byla zabanovana, flasnuta a v zadnym pripade by neprosla reklamaci, rozhodl jsem se to "spravit" sam :D. Aplikoval jsme teplovodivou pastu na GPU, k tomu jsem jeste cely GPU chladic natvrdo prisrouboval 10mm sroubky (s 1mm nylonovymi podlozkami), aby poradne dolehal na chip. Vsechno vypadalo fajne a Xbox se hned chytil. Asu po 1 tydnu jsem dostal znovu E74. Stejnej postup to zase asi na tyden vyresil. Kdyz se mi to stalo potreti, nemel sem naladu to znovu "spravovat" :D a az dneska jsem ho znovu asi po 2 mesicich otevrel :D. Ocistil jsem GPU chip az se lesknul a nakydal tam zbytek termovodive pasty s dojmem ze by to mohlo aspon chvili chodit. Ale hned po startu to zase hodi E74. Takze jsem to uplne vzdal a chci se zeptat: Co s rozbitou konzoli? Dalo by se to nekam prodat na nahradni dily nebo neco? Protoze se mi to jen tak nechce vyhodit, kdyz tam mam flashnutou mechaniku a HDD kterej je taky funkcni. Hry, ovladac a vsechny kabely asi prodam a pudu do PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ahoj, já jsem schopen ti to vykoupit na n.d. ale cena je zlomková, takže to už se ti možná vyplatit, nechat to spálit, možná z toho budeš mít lepší pocit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thOma- Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ahoj, já jsem schopen ti to vykoupit na n.d. ale cena je zlomková, takže to už se ti možná vyplatit, nechat to spálit, možná z toho budeš mít lepší pocit :) :D no uz jsem se to chystal hodit z okna, kdyz me to takhle dneska zprasilo. S tou cenou mi to je jasny... asi by to bylo k nicemu to nekomu posilat, kdyz bych zaplatil vic za postovny nez kolik bych dostal z konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 kdyžtak pm, ať to neřešíme tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Taky jsem mel problem s E 74 necgal jsem to opravit jednomu flasherovi z Brna a za tyden byl ten problem znovu.Taky jsem se do toho pustil hodil jsem tam normal aktivni chladic s vetrakem na procesory a jelo to v poho :wohow: samozrejme v otevrenem stavu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jecaluk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 zdar mám problem, zapl jsem po ranu xko a hral jsem dirt2 a prislo mi ze byl obraz tak hnusne fialovej tak jsem xko vypnul a znova zapnul po zapnuti uz neni ani fialovej obraz ale jen cerno a monitor se vubec nechytne, zapojene mam vsechno dobre zkousel jsem i jine kabely zkousel jsem to dat do televize a nic obraz nejde ale zvuk jako intro xboxu a klikani v dashboardu jde xbox sviti normalne jeden zelenej prouzek jakoze gamepad .. nemate nekdo stejny problem a nevite jak ho vyresit ? zaruku uz nemam xko mam pres 3 roky diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Cau a Jaké diody ti svítí na x ku ? na ovladaci ti cervena dioda nenaskoci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jecaluk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 sviti na xku zelena jakoze je pripojeny ovladac jeden zeleny prouzek na xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 izi Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Kámoš má takovej problém má xbox taky nějak starší už a už ho reklamoval měl tam tři diody asi tak před 3 měsícemi mu tam o5 naskočil RRod hodil to do servisu (do krabice dal hru na odzkoušení, zdroj,ovladač) vyměnili mu tam chladič pak zase chvíli hrál a pak mu o5 naskočil RRod tak šel zase do servisu reklamovat opravu xboxu ta mu do ted jela a asi včera mu zase naskočil RRod. Je možné, že je chyba u zdroje, poněvadž když zapne xbox tak se mu to v dashboard, ale jakmile tam hodí hru tak se mu to za chvíli celé sekne a pak xbox nenaběhne cca 2 hodiny a po dvou hodinách to samé... Nevíte někdo co s tím má ? Je také možné že v servisu neodzkoušeli zdroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdrojem to fakt neni, je to tim, že je xbox v p*ci. smiř se s tím, nijak to neopravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka2000 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Zdravím, mám xbox vyr. březen 2008 a začal blbnout- začal se sekat někdy my naskočí rrod, ale pak zase chvilku běží. Je už teda po záruce, tady na foru jsem našel, že na rrod je záruka 3 roky, tak mě zajíma jestli když ho upeču, aby furt ukazoval 3 červený diody tak jestli ho teda můžu reklamovat. Myslíte že by my microsoft mohl poslat nový? Musí se dávat nějaký doklad třeba o koupi xka když ho budu posílat na reklamaci?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Na nic nečekej a šoupni ho na reklamaci, ani to nezkoušej nějak mrvit, jenom to tam šoupni a řekni co se ti s tim děje, nejspíš ti daj nový Xko nebo ti aspon vyměněj základní desku, teda jestli máš v pořádku plombu ... Doklad o koupi bys neměl potřebovat, pro jistotu bych ho ale vyhrabal :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speedi Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Tak me muzete privitat v klubu. Nska zapnu xko, nabehlo NHLko a behem prvnich 10sekund zapasu se rozpadla grafika (respektive jakoby ji tvorily 1 a 0). Vypnul sem a po zapnuti 1cervena dioda a e74. Procetl jsem to tady a zjistil ze sice zaruku na xbox mam, ale je v nem flash a jina nez puvodni mechanika. Ma smysl to posilat na reklamaci, nebo hned jak to otevrou poznaj ze je jina mechanika a to jeste s flashem a budu mit peska. Pecet mam nalepenou. Samozrejme kabely a podobny veci sem testoval. Mno neudelalo mi to radost :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoony2702 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Zdravím,mám problém se svým Xkem...když ho zapnu tak mi nesvití žádná červená dioda,zvuk jde ale obraz ne...nemohl by mi nikdo prosím říct,kde muže být chyba??dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 řekl bych že toto video mluví samo za sebe http://www.youtube.com/watch?v=Nc-U86qOcLc E71 je erroe který hlásí možnou chybu na základní desce nebo v db... E71: možná nová chyba základní desky. Konzole musí být poslána zpět do MS na opravu. podle všeho je to jen chyba update... a nejedná se o závažnou chybu... Daval som tam iba update (spätna podpora xbox1 hier [mam BAN a inak ten update nemam ako stiahnut] )Prvy krat ma to zaskocilo, ale ked som to vyskusal viackrat,tak som pochopil ze to robi ten update na USB Takze kto chce docasny E71,stiahnite toto a dajte si to na USB (staci stiahnut subor a dat ho na usb a zapnut xbox) : http://www.multiupload.cz/files/get/jVT-TEvxfi/default.xex takže stačí jen dát nový update na fleshku a xko by mnelo být ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RIPR Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Kamarád má problém s Xboxem. Potřeboval by ho poslat na reklamaci, ale neví, jestli mu jí uznají. Plombu má v pořádku, ale má trochu "oškulená" místa, kde jsou takové ty západky casu XBOXu (koupil si průhledný a na reklamaci chce samozřejmě poslat s originálem). BUde s tím nějaký problém, když je nálepka v naprostém pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Kdo ví, ale MS je teď na to poslední dobou náchylný takže se spíš přikláním k tomu, že to problém bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EMI-DJ Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 překlep, prosím smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Nazdárek lidičky chci se zeptat mám problém s mechanikou, poslední dobou mi nějak špatně bere DVD, musím ho několikrát vysunout a pak zase zasunout a až třeba na desátý pokus se chytne. Co radíte dá se to nějak vyčistit nebo je mechanika v pr..li. DVD používám Verbatim DVD+R DL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.