Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 game.boy Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdravim sem tady novacek a mel bych dotaz. Kdyz budu reklamovat Xboxe, kterej ma RROD a reklamaci mi uznaji, tak jako nahradu dostanu co? Nejnovejsi Xbox s revizi Jasper a HDMI? I kdyz XBox, co chci reklamovat HDMI nema? Nebo proste nejak spravi ten muj stary a vrati mi ho? Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdravim sem tady novacek a mel bych dotaz. Kdyz budu reklamovat Xboxe, kterej ma RROD a reklamaci mi uznaji, tak jako nahradu dostanu co? Nejnovejsi Xbox s revizi Jasper a HDMI? I kdyz XBox, co chci reklamovat HDMI nema? Nebo proste nejak spravi ten muj stary a vrati mi ho? Diky za odpovedi. To uz nechaj na servis MS, co urobia. My to presne vediet nemozeme. P.S. to mas aky vyrobny datum na tej konzole? Uz bola reklamovana predtym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdravim sem tady novacek a mel bych dotaz. Kdyz budu reklamovat Xboxe, kterej ma RROD a reklamaci mi uznaji, tak jako nahradu dostanu co? Nejnovejsi Xbox s revizi Jasper a HDMI? I kdyz XBox, co chci reklamovat HDMI nema? Nebo proste nejak spravi ten muj stary a vrati mi ho? Diky za odpovedi. Pokud máš ještě starý Xbox 360 bez HDMI a dostal si RROD, tak ti pravděpodobně dají novou konzoly - nejspíš Arcade ( pokud to je Elite tak Elite verzi ). Toď asi vše. PS: Na RROD je záruka 3 roky. Pokud je Xbox starší jak 3 roky tak si budeš muset opravu zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 game.boy Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 A jak to je s napájecím adaptérem? Ten se jim posílá taky? Je přece u každé revize jiný(má různý příkon) nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 A jak to je s napájecím adaptérem? Ten se jim posílá taky? Je přece u každé revize jiný(má různý příkon) nebo se pletu? A ty si myslíš že oni nemaj zdroj? Posíláš to do MS centra nebo do sámožky? Posílej jenom konzoly, ani HDD jim neposílej! Jen čistě tu konzoly jinak ti z toho co tam dáš navíc nic nemusí vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 ignition, to je kravina, musí ti vrátit vše, co jsi tam poslal. Jak jsi na takovou blbost přišel? Třeba HDD by ti mohli smazat, nebo něco podobného, ale vrátit ti to musí stejně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 ignition, to je kravina, musí ti vrátit vše, co jsi tam poslal. Jak jsi na takovou blbost přišel? Třeba HDD by ti mohli smazat, nebo něco podobného, ale vrátit ti to musí stejně :roll: Můžou ale nemusí. Nikde nemáš že ti to vrátí :D Prostě poslat jenom konzoly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Pokud se něco někam pošle a nevrátí, bude stížnost, která případně může zkončit až soudní cestou. Nikdo si nemůže jen tak nic nechat. Samozřejmě ale, proč si zbytečně přidělávat starosti, když to není nutné? I já bych poslal jen konzoli, posílat víc nutné není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Uz niekto reklamoval konzolu v MS, ze tu pisete bludy??? Takto vazeni: Konzolu treba reklamovat najlepsie po telefone! Tam by ste sa dozvedeli co a ako zabalit! Posiela sa cisto iba samotna konzola uplne bez nicoho, dokonca aj mriezku na bocnej strane, kde sa dava HDD mozete pre istotu nechat doma! A bali sa do neoriginalnej krabice, pre ktoru si pride kurier - nic netreba pisat na krabicu, kurier uz ma od MS vsetky tlaciva na reklamovanu konzolu! Zo servisu MS to posielaju naspat v ich specialnej krabici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Uz niekto reklamoval konzolu v MS, ze tu pisete bludy???Takto vazeni: Konzolu treba reklamovat najlepsie po telefone! Tam by ste sa dozvedeli co a ako zabalit! Posiela sa cisto iba samotna konzola uplne bez nicoho, dokonca aj mriezku na bocnej strane, kde sa dava HDD mozete pre istotu nechat doma! A bali sa do neoriginalnej krabice, pre ktoru si pride kurier - nic netreba pisat na krabicu, kurier uz ma od MS vsetky tlaciva na reklamovanu konzolu! Zo servisu MS to posielaju naspat v ich specialnej krabici. Nikdo žádný bludy nedělá tak nevím co to tady meleš :) Já jen řekl, že at posílá jen samostatnou konzolu protože když nechá DVD v mechanice, tak už se mu prostě nemusí vrátit. To je prostě normální věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mckay Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 kdyz mam rozbitej xbox (RROD) a posilatel mi neposlal zaruku, kde bych ho mohl zpravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Mám dojem,že xbox je v záruce 3 roky od data výroby . Takže z.list nejspíš nebude potřeba. Pokud je starší tří let napsat někomu na fóru pár lidí tu opravy RROD dělají třeba Romik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 formelak Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Ahoj, zjistil jsem, že Xbox, co tu teď mám, má chybu E18. Je nějaký způsob, jak to opravit, bez toho, aniž by se xbox musel otevírat? Edit: Tak před chvíli jsem ho zapnul a normálně šel, pak jsem ho vypnul, trošku s ním zakvedlal, zkusil znovu zapnou a zase ta samá chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Není žádný takový způsob. Klasická závada... E18, second error code - 0102 - studené spoje na čipech (CPU, GPU, nebo RAM) http://xbox-experts.com/errorcode/E18/0102/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 formelak Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Ano, to jsem všechno četl, ale jak jsem psal, stačilo s Xboxem trochu zatřást a šel, poté znovu a zase nešel... Ty tedy vidíš jako jedinou schůdnou možnost opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Ano, to jsem všechno četl, ale jak jsem psal, stačilo s Xboxem trochu zatřást a šel, poté znovu a zase nešel... Ty tedy vidíš jako jedinou schůdnou možnost opravu? Rozebrat, přilepit spoje. Prostě klasická oprava studeného spoje která se nedá natrvalo opravit. Vždy je to jen dočasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 formelak Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Dočasné znamená co? Rok? 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Věčinou kolem 6 měsíců až roku a půl :) Ale nejsme vědmy :( Nikdy to nelze říct přesně, někdy mnohem a mnohem dříve přestane fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 formelak Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 A kolik by asi tak přibližně stála oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 A kolik by asi tak přibližně stála oprava? Jak u koho ... průměr je asi 1000 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Já dostávám střídavě E71 a E79, existuje způsob jak to spravit? Klidně zásahem do xka, vím jak se rozebírá a vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filuta Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 E74 Prosím poraďte četl jsem všechno, ale furt přesně nevím jak postupovat.Ted při největším vedru mi Xko hodilu E74. Z ničeho nic, když jsem měnil hry. Xbox mám datum výroby: 2008-03-25, Nedávno jsem ho Flashoval, ale byl kupován od kamaráda a nemám k němu záruku. Podle toho co jsem četl jí nepotřebuju při reklamaci v MS, jenže asi nemám tu plombu ani nevím jak vypadá. Xbox mám v dobrém stavu. Veme mi ho MS i bez plomby, nemá nekdo obrázek jak vypadá? Díky všem, za pomoc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 E74 Prosím poraďte četl jsem všechno, ale furt přesně nevím jak postupovat.Ted při největším vedru mi Xko hodilu E74. Z ničeho nic, když jsem měnil hry. Xbox mám datum výroby: 2008-03-25, Nedávno jsem ho Flashoval, ale byl kupován od kamaráda a nemám k němu záruku. Podle toho co jsem četl jí nepotřebuju při reklamaci v MS, jenže asi nemám tu plombu ani nevím jak vypadá. Xbox mám v dobrém stavu. Veme mi ho MS i bez plomby, nemá nekdo obrázek jak vypadá? Díky všem, za pomoc ! http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/newseal/DSCF6758ddd.jpg Když sundáš přední kryt tak jí uvidíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Trochu drastické :D http://www.youtube.com/watch?v=4Fk_4nIKK3E Kté plombě:Vyndej ten přední kryt (normálně zatáhni za spodek toho krytu a zatlač) a teď by si měl vydět tu plombu,myslím taková šedá nálepka (s nějakýma nápisama,myslím microsoft) spojuje dva boční díly. A určitě ti to bez plombi nevemou.... NEGTO: byl rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Trochu drastické :D http://www.youtube.com/watch?v=4Fk_4nIKK3EKté plombě:Vyndej ten přední kryt (normálně zatáhni za spodek toho krytu a zatlač) a teď by si měl vydět tu plombu,myslím taková šedá nálepka (s nějakýma nápisama,myslím microsoft) spojuje dva boční díly. A určitě ti to bez plombi nevemou.... NEGTO: byl rychlejší... Bohužel ano, je to drastické. Aneb návod jak si totálně oddělat Xbox 360 :) Ten kdo to udělá by si měl asi trochu přehrabat v hlavě. Co se týče tý plomby, tka tu co tady ukázal NEGTO, tam začali dávat teprve nedávno a tu on tam mít ještě nebude. Bude tam mít tu stříbrnou s nápisem Microsoft. Ale dávej si bacha i na to, že i když je plomba pod faceplatem v pořádku, tak zase nemusí být uvnitř :) A pokud máš vidět na zadní straně xboxu oděrky od proniknutí tak to už se rovnou s tím můžeš rozloučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.