Bunny1468622758 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 čus lidi, potřeboval bych poradit jak hrát Counter strike 2D na PSP...když zapnu Cs2D a v menu dám Online tak mám navýběr moje připojení... dám normální a napíše mi to Connection state 2 of 4, po chvíli tam skočí Logging in... a ted to nabíhá, ale nikdy nenaběhne...:) nevíte co stim? jo a ještě mám PSP 3000 s ChickHEN...popřípadě hodte link na verzi co používáte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sneakerfile209 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 We offer you Nike Shox Shoes related with products,the Wholesale Nike Shox Shoes picture-related products,poor prices and other information,wholesale or retail,and the Nike Shox Shoes related products introduced, related products, please contact with sneaker-file@hotmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.