Brento Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2007 6.okami(co to je?? 6 hra nejlepsi na PS2 :D ) nevim jak to myslis ... ja by ji dal na prvni misto , kvuli okami premyslim o koupi ps2 jestli bude za rozumnou cenu ja totiz nevim co to je za hru vubec jsem o ni neslysel o cem je ta hra?? Japonska hra, ve ktere sledujes zivot vlcice - ty malir. A tak nepratele zabijis napr preskrtnutim (analogem malujes). Pomahas lidem, vlcici atd. Hra sbira primo nadpozemska hodnoceni (10/10...velmi caste), avsak komercne propadla (japonci dit tohle desne zerete, 60 tisic kusu :x ). Ma opravdu velkou hraci dobu (kolem 30ti hodin) Pomalu se pripravuji na vykend s touto hrou 8) Citovat
Prochy Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2007 tak takovou hru fatk nechapuo ... jinak s killzone souhlasim je to pecka .. jeste se mi libi Night Fight Round 3 , na to ze je to "jen" box tak jsem se u toho docela sekl Citovat
bobo Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2007 http://media.ps2.ign.com/media/678/678618/vids_1.html ¨ mrkejte na ty videjka uplne uzasne !! Citovat
placek Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2007 Názor pár čtenářů.O ničem to nevypovídá.Pro mě k smíchu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.