Brento Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 6.okami(co to je?? 6 hra nejlepsi na PS2 :D ) nevim jak to myslis ... ja by ji dal na prvni misto , kvuli okami premyslim o koupi ps2 jestli bude za rozumnou cenu ja totiz nevim co to je za hru vubec jsem o ni neslysel o cem je ta hra?? Japonska hra, ve ktere sledujes zivot vlcice - ty malir. A tak nepratele zabijis napr preskrtnutim (analogem malujes). Pomahas lidem, vlcici atd. Hra sbira primo nadpozemska hodnoceni (10/10...velmi caste), avsak komercne propadla (japonci dit tohle desne zerete, 60 tisic kusu :x ). Ma opravdu velkou hraci dobu (kolem 30ti hodin) Pomalu se pripravuji na vykend s touto hrou 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 tak takovou hru fatk nechapuo ... jinak s killzone souhlasim je to pecka .. jeste se mi libi Night Fight Round 3 , na to ze je to "jen" box tak jsem se u toho docela sekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 http://media.ps2.ign.com/media/678/678618/vids_1.html ¨ mrkejte na ty videjka uplne uzasne !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Názor pár čtenářů.O ničem to nevypovídá.Pro mě k smíchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.