west-- Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 cau lidi, chtel bych si poridit MP3 prehravac na behani, ale kdyz jsem v rychlosti prolezl par e-shopu, vydesilo me, ze vetsina z nich pripomina spis mobilni telefon :? chtel bych nejaky MP3 prehravac s kvalitnim vystupem zvuku, alespon 2GB pameti a pokudmozno co nejmensi a nejlehci. takze too noo.. nejaky tipy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 iPod shuffle, pokud na běhání, můžeš si ho kamkoliv připnout. Kapacitu má taky 2GB a kvalitu zvuku taky a cena není tak strašná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 iPod shuffle, pokud na běhání, můžeš si ho kamkoliv připnout. Kapacitu má taky 2GB a kvalitu zvuku taky a cena není tak strašná.O cenu mi zas tolik nejda jako spis o to, ze mam s ipodama spatnou zkusenost. Jak to je v soucasny dobe s ochranou zabranujici prenaset hudbu z ipodu do PC?.. myslim, ze jsem nekde cetl, ze se apple rozhodl tuto ochranu kvuli konkurenci odstranit... skutecne se tak stalo?A muze ipod shackle slouzit jako bezny flash disk? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 [;583373']O cenu mi zas tolik nejda jako spis o to' date=' ze mam s ipodama spatnou zkusenost. Jak to je v soucasny dobe s ochranou zabranujici prenaset hudbu z ipodu do PC?.. myslim, ze jsem nekde cetl, ze se apple rozhodl tuto ochranu kvuli konkurenci odstranit... skutecne se tak stalo?A muze ipod shackle slouzit jako bezny flash disk? diky[/quote'] MP3 a vše se nahrává přes i'Tunes, pokud jsi myslel tohle. iPod se dá použít jako flashka, ale jen iPod Touch a iPhone, kteří podporují jen ipa hry.. iPod shuffle jsem měl, byl jsem s ním spokojený, i plno dalších lidí, akorát je nevýhoda, že nemá display.. Jinak na běhání je to super stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Na běhání je nejlepší Sandisk Sansa clip - přečti nějaké recenze - je to nejkvalitnější mp3 ve své kategorii tj nejlepší zvuk, malinký ideální na sport, navíc praktický clip pro přichycení k běhání... Prodává se od 2gb do 8gb a cena je více než příznivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 http://www.imart.cz/651-audio-video-personal-audio-mp3-prehravace-s-pevnou-pameti/16311-sm-1600-1gb-mp3-smarton.html tretinova cena ipodu, sezen si vic giga verzi (sezenes), ma to mini USB... mam v planu si to taky koupit... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 diky za rady .) u me zvitezil sansa clip.. maly, hezky a neni uplne hloupy.. objednano :) http://www.imart.cz/651-audio-video-personal-audio-mp3-prehravace-s-pevnou-pameti/16311-sm-1600-1gb-mp3-smarton.html tretinova cena ipodu, sezen si vic giga verzi (sezenes), ma to mini USB... mam v planu si to taky koupit... :) heh ..smutne, o kolik asi zvedne cenu potisk jablicka.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.