xxterorxx Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 nema nekdo na pujceni nepouzivany account z tohodle servru kdyžtak mi pisněte PM:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 regni se momentalně v tuto dobu 16:35 maj otevřené registrace... ted jsem se tam regnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Taky bych chtěl...dám 2000 creditz!!!! Edit:tak to ruším...jestli tam budu zaregistrovanej pošlu narlizovi 400 creditz.a díky moc A jestě mám dotaz,abych mohl stahovat musím počkat než mi přijde nějaka plna aktivace uctu???Protože ted jsem zkoušel nějaky torrenty a nelej ani jeden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 moc dik jsi borec :)hned jak budu mit kredity posilam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 reglej tam seš... musíš si vybrat torenty, ktere maj hodně seedu :-) moc dik jsi borec :)hned jak budu mit kredity posilam no je to haluz :D ja jsem se tam regnul jen díky tomu žes založil topic... a mrknul jsem na ten web, předtim sem to občas checknul jestli nemaj otevřené registrace... jinak reglo se asi 5-6 lidí z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Jo to vim že to musi mit hodne seeds....ted jsem zjistil že mně bitlord piše:Stav Trackeru: Error:tracker response error:banned client tracker ???? nevíte jak to mám vyřešit?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 supported client list changed use others at your own risk but most shouldnt work any more * Azureus 3.0.5.x & 3.1 & 4+ * BitTornado 0.3.17 & 0.3.18 * Deluge 1.1.0+ * KTorrent 2.2.8 & 3.1.2+ * rtorrent 0.7.x & 0.8.x * Transmission 1.2+ * uTorrent 1.7.7 & 1.8.1 & 1.8.2 & 1.8.3 & 1.9+ * uTorrentMac 0.9.* mrkni na jejich forum, tam si přečti pořádně pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 pouzivam bitspirit a jde to.. ted sem se tam regl a nevim proc :D tak kdo chce ucet at napise pm necham ho za 400 credits... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 lol ja to vzdycky cekoval a vono nic a najednou jak se tu zjevi topic tak je to volny :D thanks god Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Čau hele je to uplně supr stránka....já jsem chvíli stahoval z midnighttorrents.com ale tam mne dali banÁN za malý ratio.Když už jsme u toho,nevíte jestli xbox sky tracker má taky nějaký ratio?!??!díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Čau hele je to uplně supr stránka....já jsem chvíli stahoval z midnighttorrents.com ale tam mne dali banÁN za malý ratio.Když už jsme u toho,nevíte jestli xbox sky tracker má taky nějaký ratio?!??!díky moc jasně že má :D... tak je koukej dodržovat jinak BAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 jeste ze existujou programi kterejma se to ratio da dodelavat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 tomu rikam dmnce,kdyby to mel delat takhle kazdej tak scena zanikne,vsichni si budou ratio umele dodelavat a nikdo by neseedoval,omg to je to tak slozity to nechat po stazeni bezet treba jeste 2-3 hodky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 no ono mi to bezi treba jeste 2-3 hodiny potom ale abych tu hru upnul v celi velikosti co to stahnu tak bych to musel nechat jet celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 čim se da to ratio dodělávat... jinak s uploadem např 50kbs jako mam ja scenu nezachranim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 souhlasim s narlizou ja mam taky strasne malej upload, jinak program je to ratio master ale daval bych si pozor abys to ratio nemel moc velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 no jo ale když si to takhle řekne každej, tak se pak nedivím že mně to stahuje 10 kb/s. Pánové i malej upload dost pomuže!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 presne tak i malej upload pomuze,vzdit ja mam taky 50-60 kb/s a proste nekdy to necham hodinku nekdy dve ale necham to a za par dnu se mi nauploaduje to co jsem stahl a neco navic.I tou padesatkou dost pomuzete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 tak jako chvili to necham ale proste to nenecham celej den abych to upnul celi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jasny ja to taky tak nedelam, vzdycky po troskach :D jo hele jsem asi retard (ne lama) ale nikde tam neni moje ratio, nevite kde to je ? celkove je ta stranka takova chudsi :D co se tyce grafiky a obsahu, stahovani jede perfektne EDIT: tak ratio uz jsem nasel :D ale dost dementne udelany teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 taky sem to ratio hledam ze zacatku dlouho vubec by me nenapadlo ze to bude pod tim nickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 no prave vetsinou to maj trackery hned vedle toho jmena, proste hned na prvni strance nekde nahore takze me to udivilo, jak casto se aktualizuje ? mam tam uz nekolik hodin,skoro den, ze jsem uploadoval 250 MB ale o downloadu ani muk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 nikdy sem se nejak o to moc nezajimal ale me prijde ze se mi to v ratiu projevy jak tu hru dotahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 taky mi to prijde ze se to aktualizuje po stazeni celeho torrentu a nebo treba jednou denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 hele pouzil jsem ratiomaster na xbox sky a mam tyto hodnoty:Uploaded 2.898 GB Downloaded 7.612 GB Share ratio 0.381.je to ratio normalni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.