Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ALZA, nákup kytary

Otázka

Odesláno

čus, hele objednal jsem si tu novou kytaru z Guitar Hero 4 za asi 470Kč s DPH. Problém je v tom, že není na skladě ale podle všeho je pro mě nejspíš zarezervován. Nemáte někdo zkušenosti jak to s tim je? Kdy mi asi přijde? Ještě se mě ptali jak dlouho chci na produkt čekat, jinak objednávku zruší.

Objednávám tam poprvý a přeju si kytaru zaslat poštou co nejdřív.viz foto. Předem dík

208644a098c507a598.bmp

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
čus, hele objednal jsem si tu novou kytaru z Guitar Hero 4 za asi 470Kč s DPH. Problém je v tom, že není na skladě ale podle všeho je pro mě nejspíš zarezervován. Nemáte někdo zkušenosti jak to s tim je? Kdy mi asi přijde?

Objednávám tam poprvý a přeju si kytaru zaslat poštou.viz foto. Předem dík

208644a098c507a598.bmp

Ahoj, přišel mi mejl z obchodu, že je zatím nedostupná a zatím nevědí, kdy bude. Prý zjišťují další podrobnosti u dodavatele.

• 0
Odesláno

Já jsem si ji včera chtěl objednat z toho shopu u nás, ale napsali mi toto:

Dobrý den

Bohužel toto zboží nemá žádný z dodavatelů, prosím vyberte jiné.

Děkujeme za pochopení…

A dneska jsem psal na alzu, kdy jim tak dorazí a jestli by na mě nějaká zbyla :D a napsali mi tohle

Dobrý den,

tento produkt skončil a dále jej nebude možné dodat. Zatím čekáme, jestli dorazí poslední naše objednávka. Vzhledem k původnímu datu dodání (minulý týden) to ale vypadá s dostupností bohužel špatně.

Takže to vypadá, že to jen tak nebude :( A to sem se tak těšil....

• 0
Odesláno
Tak to znamená asi, že se snaží objednávky dostat do České republiky a vypadá to špatně, a až budou tak to alespoň mě pošlou protože to mám zarezervované, že? Chtělo by to zjistit přibližný termín nooo

Jak jsem psal, zkusím to zjistit a jak budu něco vědět, hned sem napíšu. Jinak přesně takto uvažuji i já, prostě raději být někde v pořadníku a mít alespoň jakousi šanci, než to zrušit. Uvidíme, také ji moc chci, tak jako řada lidí, protože i ta cena je skvělá.

• 0
Odesláno

Zdarec naprosto s váma všema soucítím...Já si objednal rovnou 3 kousky a nic! Stále se je snažím uhánět, ale co zmůže jeden člověk:cry:! Taky mě vytáčej s tím, že vystavují něco, co nejsou schopni splnit! Skusím si prostudovat jejich obchodní podmínky a když tam objevím nějakou skulinku, tak na té kytaře budu trvat, aji kdyby měli doplácet ze svýho! Tohle se přece nedělá! Moje první skušenost s ALZOU a zřejmě i poslední:!:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu