Jim Beam Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Tak povidejte kterej z techdle fotbalovejch simulatoru je lepsi?:bash: P.S.: Pouzil sem tlacitko hledat ale po pul hodine hledani sem nic nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafiik Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Já jsem jednoznačně pro PES, ma daleko plynulejší pohyby, lepší grafiku a licence se daji stahnou na internetu (option file co zabira pal kB), fifa na psp se jim fakt moc nepovedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 j souhlasim,sice sou rocniky pes skoro stejne,ale na 100% lepsi nez fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Já jsem jednoznačně pro PES, ma daleko plynulejší pohyby, lepší grafiku a licence se daji stahnou na internetu (option file co zabira pal kB), fifa na psp se jim fakt moc nepovedla Licence?:bash: jako abych mohl hrat infrastructure? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Licence?:bash: jako abych mohl hrat infrastructure?ne:roll:licence tymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ne:roll:licence tymu aha ja v tyhle oblasti her nejsem nak zbehlej takze omluvte moje blby dotazy...ale odkaz a nakej navod bych uvital :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 PES! jedine PES! :D FIFA (ke vsemu na PSP) stoji za velky prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 PES je nejhorsi pritel pspčkare. Ma hroznou grafiku a ovladatelnost je ***** atd.... Naopak FIFA je fakt nej, má skvelou grafiku a super soundtrack. A nemusis nic stahovat, protoze ty licence tymu uz jsou ve hre. Dobrá ovladatelnost, ikdyz je fakt desná, ale da se to vydržet. PES - 65% (6/10) FIFA - 97% (9/10) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 To teda nevim jak si hledal. Hned na první stránce ve výsledcích je http://console-forum.net/showthread.php?t=39958&highlight=fifa+pes 2 Topic: PES je daleko lepší. Hlavně porovnejte grafiku Be a Pro ve Fifě a Become a Legend v PES. BAL je fakt trojrozměrný, zatimco BAP je kreslený a rozmaqzaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 rozhodne fifa! pes ma opravdu strasnou grafiku a fifa je proste klasika :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Hratelnosti urcite vede fifa ale zas se mi na fife vubec nelibi ty pohyby postav to je fakt jako by bezel chromej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 porovnej ovladani psa a fifi... fifa best!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jedině FIFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 KOČKA..... ehmm :D:D chtěl sem říct PES xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 fandím PES protože má lepší pohyby hráču a kde stáhnu ty licence klubů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
side Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 podle me je FIFA vetsi arkáda a PES vic realistickej.....resp. FIFU sem smazal v career modu po chvilce....PES mi drzi uz pul roku PES ma i slozitejsi ovladani, ktery je ale nakonec o hodne komplexnejsi (rozumnej muzes si delat co chces) oproti par pohybum ve FIFE.....proste se tu hru dyl ucis hrat (tedy pokud jsi predtim zadnej PES nehral) a mas i pak z kazdyho golu vetsi radost.....plus career mod je o dost vic vypracovanejsi v PESu...je to jak fotbalovy RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 ROZHODNĚ PES!!!!!!!!!!!....sice u nový FIFY mě dost bavil mód be a pro, ale ten je u novýho PSA taky....a hlavně ten rozdíl v grafice- FIFA je nechutná!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Podle mne je v PES 09 mnohem lepší grafika a mód Be a pro, který mě ve fifce vůbec nechytl, ale zase FIFA 09 má bezkonkurenční trenérský režim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Jako v Be a pro je Xkrat lepsi PES. Ale teda v Pro evo se mi zda az moc lehky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Pejsek je lepší, lépe běhá, má lepší kondičku, kdežto naše stará Fifinka, už běhat neumí a ještě má trapný jméno :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Ale zas trenerskej rezim je supper ve fife :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 neni co resit jednoznacne PES je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Fifu hraju na profesionala a zatim sezona bez prohry (FC BARCELONA). Po konci sezony si to dam na word class :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Fifa je bedt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormsik Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.