dezokokotar Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 PES je bezkonkurenčně lepší FIFA je asi ta nejhorší hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 jednoznačně PES 2010,když sem viděl fifu a pes tak sem si vybral psa pro grafiku,pohyby a pes 2011 je uplně stejnej jak 2010 jenom tam sou jakoby přestoupení hráči jak sou ted,fifa se jim na psp vůbec nepovedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Kluci, nevíte jak to je s počtem stadiónů v PES 2011 (PSP) a zda se tam dají rovněž vytvářet stadiony jako na PS3 verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Určitě fifa PES mi přijde strašně rychlej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noobster Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 určitě PES 2011, lepší grafika, lepší hratelnost :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 FIFA 11 bez dlouhého uvažování, hrál jsem všechny díly PES, protože jsem kdysi byl taky velkým zastáncem PES, ale co to hraju na PSP tak jsem z toho byl zklamán PES je perfektni na XBOXU nebo PC (hlavně po grafické stránce), co se týče hratelnosti na PSP tak mi nejlépe sedla právě FIFA 11 (jako jediná ze všech dílů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Kluci, mohl by my někdo prosím odpovědět na tyto dotazy?: 1)Jak to je s počtem stadiónů v PES 2011 (PSP) a zda se tam dají rovněž vytvářet stadiony jako na PS3 verzi? 2)Dá se srovnat úroveň PES 2011 na PSP s PES 5 a 6, které vycházeli na PS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.