Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

theme a obrazek?


MAMUTH

Otázka

cau nevite nekdo jestli jde pouzivat v theme (mam na mysli ten soubor ve flash 0) obrazek tak, aby se na to dalo aspon trosku koukat? chtel bych obrazek,ale aby tam zustaly tyvlnky... zkousel jsem to pomoci toho BG creatoru,nebo jak se to jmenuje... bohuzel na to potrebuju obrazky jenom v rozliseni tusim 60 x 36, a na to jak urcite uznate se moc neda koukat jak je to rozpixelovany...moje otazka teda zni: jak pouzit nejakej background aby zustaly vlnky? teda pokud to vubec jde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no to jsem zkousel,ale pak to v 3.10 a2 udelalo takovou silenost s ikonkama

http://www.imagewoof.com/view_image/1bd5e1648/screen1.bmp

mozna to budu muset zkusit v 3.03 c...nevis nahodou jestli musim z 3.10 prez recovery na 1.50 a pak az na 3.03, nebo to muzu flashnout rovnou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nj, jenze ikony v 3.10 nezmenim

EDIT: takze ted mam ikony, ale musel sem snizit rozliseni toho obrazku na 300 x 170, coz je porad dost rozmazany, takze nejspis budu muset jit na 3.03...zustava teda moje otazka, muzu jit na 3.03 aniz bych predtim musel pomoci recovery na 1.50?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mam 3.03 OEC, chci pozadi v rozliseni 480x272 na pozadi a pres nej vlnky. Nemam vlastni xmb ale origo, jde to? Zkousel sem to co LukDM normalne to jenom prejmenovat, i sem zkousel jedno pozadi plus 11 origo mesicnich udelat v tom programu na 01-12.bmp a vysledek je vzdycky nily pozadi. Jde to teda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu