Jarisak Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 MG to snad ani nejsou pihy... Jak uz tu nekdo rekl to rovnou muzu pouzit predstavivost a domyslet si ze mam na prdeli souhevzdi velke medvedice.. to sem řekl já :D btw tady se ptá na kérku nebo piercing ne na pihy - pro toho čudlu co sem dal ten vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 MG to snad ani nejsou pihy... Jak uz tu nekdo rekl to rovnou muzu pouzit predstavivost a domyslet si ze mam na prdeli souhevzdi velke medvedice.. Chlapy je to tam a ušetřím za tattoo... A nemusím si rozmýšlet co si vytattoo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 to sem řekl já :D btw tady se ptá na kérku nebo piercing ne na pihy - pro toho čudlu co sem dal ten vůz No dobře připadá mi to jako takovéto natural - Tattoo... Tak nic jste to pochopily bravurně... A najinejch místech? Kdo by vám to fotil? :cheesygrin: vy puntíci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 No dobře připadá mi to jako takovéto natural - Tattoo...Tak nic jste to pochopily bravurně... čudlíci tak si svoje natural tatooo strč tam kde slunce nesvítí ....třeba tě to bude rajcovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak si svoje natural tatooo strč tam kde slunce nesvítí ....třeba tě to bude rajcovat Tak si tam strč ty svoje názory na papíře...! Kubo Chlapy a holky je to váš názor já vám ho neberu. Nelíbí, nelíbí... Vraťme se k tématu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.