bender1468623492 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 Mě už se to také stalo, ale jen jednou. Zápas nenaběhl, ale od té doby už vše OK. Citovat
janvlk Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 Už to mám taky v poho dřív se mi to sekalo 3 za 8 hodin teď max. 1 za tři dny dny.Měl sem ho naležato a teplo co sněj mělo odcházet šlo spátky dovnitř,teďka ho mám vertikálně a chladí uplně v poho.Dřív když sem na něj zespod šáhl byl jak radiátor,měl sem ho ve skřínce z dřevotřísky se zádami z překližky a měl okolo sebe tak 15 cm,ale vduch tam neproudil zaním ve skřínce bylo uplný peklo.Teď je vertikal a chladnej jako led a i trochu stichl prostě to doporučuji na vertikal.:cheesygrin: Citovat
Johny9509 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2010 Národnost změníš v hlavním menu ... MY PRO--> Hokejový obchod ;) Citovat
lukopi Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 pratele mam problem s Nhl0, kdyz ji hraji po netu tak me to porad prerusi behem 3 tretiny a pise mi to ze jsem ztratil se souperem spojeni, muzete mi nekdo poradit cim to je?? Citovat
lukopi Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 nespadl ten mi jde normalne, proste to vzdycky udela ve 3 tretine Citovat
jirinak Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 jestli vsem davas nakladacku,tak to spojeni muze prerusit tvuj souper,protoze ho to nebavi.Ve fife se me to obcas stane a zabijel bych za to:) Citovat
lukopi Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 nedavam hraju normalne,vetsinou to je remiza nebo o gola, ale z 20 pripadu se mi to stalo 18x, jen dva zapasy jsem dohral Citovat
Kardam Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Založil jsem ligu s názvem PS3 web liga a přijímáme nové členy. Zatím je nás 7, v základní části má každý s každým 5 zápasů a play-off je na 4 vítězné. Pokud bude mít někdo zájem napište mi na PS3 (PSN: kardam). Citovat
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 super :) můžu se taky přidat? budu tam spíš jen do počtu :( Citovat
Kardam Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Jasně že můžeš, napiš mi na PS3, jinak vítěz play-off vyhrává hru Darkvoid. Citovat
zbynek7 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Ahoj mam problém mam dovezenou NHL10 a mam tam jen anglický nastavení naky veci nejdou přeložit a nevím co se přesne čím děla mohl by jste mi nekdo napsat navod aspon neco jako zrychlení atd.....nebo oskenovat ze hry díik moc za snahu:cry: Citovat
radator Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 nevím od jakého ročníku,ale už ani v nhl 09 zrychlení nebylo.A v nhl 10 taky neni.(myslim to,že by jsi nějakým čudlíkem zrychlil hráčův pohyb).Ale v nastavení se dá upravovat rychlost hry,tvrdost střely,nahrávky a všechno možné. Co vlastně teda potřebuješ ? :D - okopírovat manuál ? nebo vyfotit na TV to nastavení nebo co ? Citovat
zbynek7 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 jde o nhl10 no pokavad by si mi vyfotil nastavení hry a formaí brankáře obrany byl bych moc rad a nebo jestli je to nastavení v manuálu tak stačí to dík moc. Citovat
janvlk Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Nazdar asi víte že v nhl 10 se dá hrát ea liga kde se sestaví tým a za každého hráče hraje jeden člověk.Tak bych se chtěl zeptat jestli byste tu nešel někdo se mnou dotoho založili byssme tým a hráli proti jiným online ligu,já si zabírám golmana ale jestli chce ještě někdo chytat můžeme se třídat. Citovat
Kardam Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Taky bych to zkusil, na pravém nebo levém křídle. Citovat
eiza Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 No já jdu do toho taky chtěl bych hrát pravé křídlo nebo beka a domluvte to na nějakou rozumnou dobu. Citovat
Arcon Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Taky bych se rad pridal, muzu hrat vicemene kdykoliv. Kdyztak si me pridejte: ArconCZ Citovat
janvlk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Omlouvám se vám ,že sem tu nebyl a nestačil vám hned odepsat:) Takže s těmito budoucími spoluhráči mohu počítat:Arcon eiza Kardam WaRDoG No už je nás celkem dost a to není špatné.Ale jen by to chtělo víc hráčů aby bylo nastřídání.Jo a ještě se chci zeptat má založit tým já neboho někdo založíte.Protože ten kdo ho založí stává se jakoby manažer tým, lae bude samozřejmě hrát. A ještě jak bysme se měly jmenovat.Mě napadlo Czech star Team nebo ňák tak.Jo a až složíme tým dáme si radši s někým nazačátek přátelák aby jsme se sehráli. Mě si taky hoďte do friedns:Vlkovi Citovat
janvlk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Založ, věříme ti :-) Tak jo já to tedy založím ale nevím jestli to stihnu ještě dneska. Jinak údělám tým pod názvem Czech Lions tak doufám že vám to nevadí. Až to bude písnu sem a vi my pošlete přihášku já vás přijmu a budeme sadit jeden tým za druhým. Citovat
WaRDoG Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 super, zitra se tam přidam :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.