Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 2010


Mike55

Recommended Posts

A konečně. Electronic Arts vypustil info o novém přírustku do jejich sportovní série NHL. Tentokráte už s číslem 10.

infok.png

Nový engine bitek z pohledu první osoby umožňuje hráčům zasazovat údery stejně, jako to dělají vyhlášení bitkaři týmů NHL. Zažijí, jaké to je stát na ledě v bruslích a ohánět se pěstmi v nekompromisním souboji. Budou moci popadnout soupeře za dres a dát mu ránu, která vystřelí diváky ze sedadel a probudí v týmu vítěznou náladu. Pokusí-li se napadnout hvězdu soupeře, okamžitě nastoupí jeho bitkař, aby srovnal účty.

V NHL 10 se na novou, vyšší úroveň posouvá i tvrdost osobních soubojů a intenzita vzájemné nevraživosti protivníků. Každý vítězný souboj o puk u mantinelu se stává náročným testem vůle a schopností. S pomocí zbrusu nového fyzikálního enginu soubojů u hrazení mohou hráči použít své tělo k odclonění puku a přikopnout ho spoluhráči. Větší a silnější hráči přirazí soupeře na mantinel a nadšení fanoušci bouchají z druhé strany do plexiskla – stejně jako ve skutečnosti.

Forčekováním obránců, tlakem na puk a dohráváním soubojů lze donutit soupeře k chybám. Výkon hráčů výrazněji ovlivňuje únava, kazí přihrávky a ve snaze eliminovat fyzický tlak se vyhýbají kolizím. Vyvoláním rvaček, vynucením faulů a mixu obojího je možné nabudit spoluhráče, probudit diváky v hledišti a změnit průběh hry — to vše i poté, co zazní píšťalka rozhodčího!

NHL 10 obsahuje více než 200 úprav herního systému, jejichž cílem je ještě dokonaleji ztvárnit krásu a finesu hokejového umění a zajistit dosud nejautentičtější zpracování hokeje ve videohře. Hráči si mohou úmyslně popustit puk, skórovat na kolenou, sklepnout puk ze vzduchu a zvednout nohu pro naznačení střely na branku. Nový přesný systém přihrávek s rozsahem 360 stupňů poskytuje plnou kontrolu nad rychlostí a směrem pasů. Hráči mají možnost přihrávat o mantinel nebo posílat puky do prostoru pro najíždějící spoluhráče. Navíc jsou zde nové interaktivní masy diváků, doplňující jiskřivou atmosféru zápasů playoff točením ručníků nad hlavami, bušením do plexiskel a emotivními reakcemi na dění na ledě.

screenshotsdnk.png

HD SCREENY. KLIKNĚTE PRO ZVĚTŠENÍ

img1x.jpgimg2x.jpg

img3x.jpgimg4x.jpg

NHL 10 vyjde letos na podzim ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360. Jak se ví od zimy, s PC ani PS2 verzí se už nepočítá kvůli jejich nerentabilitě pro výrobce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Dvě zásadní vylepšení NHL 10

Mezi prvními ohlasy na letošní ročník NHL 10 jednoznačně zaznívá, že dvě nejvýznamnější změny představuje zastrašování protivníka a případně i následné bitky. Častým napadáním, forčekováním anebo pořádným nápřahem při posílání delších přihrávek budete moci protivníka donutit k chybám, které se samozřejmě projeví tím spíš, čím bude zápas v pokročilejším stádiu.

Výrazně se to projeví při hře u mantinelu, když se puk (dle některých možná až příliš často) některému z hráčů zaplete pod brusle. Stisknutím tlačítky Y (resp. trojúhelníku při hře na PlayStationu 3) se váš hráč pustí do tlačenice, během které bude nově možné se pokusit puk vykopnou bruslí anebo jej hokejkou drženou v jediné ruce poslat dál po mantinelu. A když by se to nedařilo, tak alespoň přidržet nebo napadnout toho hráče z protějšího týmu, který má k puku nejblíž. Přibude i možnost zašlápnout puk a vynutit si přerušení hry což vám znemožňují hráči soupeře snažící se vyštourat puk z pod vašich bruslí.

Zack Stortini, právé křídlo týmu Edmonton Oilers, který pro EA pracuje jako konzultant, je s touhle vlastností sám mimořádně spokojený. Zasadil se prý i o to, aby byla ve hře možnost si puk bruslí přikopnout na hokejku. A podle něj hra reflektuje to, že robustnější hokejisti se ve strkanicích u mantinelu projevují silněji, zatímco ti menšího vzrůstu je zase tu a tam předstihnou svoji rychlostí/akcelerací nebo přesnějším držením puku.

Již dříve avizované bitky z pohledu vlastních očí jinak dvakrát velký dojem při předváděčce na E3 neudělaly: byť se prý znatelně inspirují stylem boxování ve Fight Night Round 4, nepůsobí příliš věrohodně a rozhodně jim nepřidává ani to, že byť protivníka udeříte opravdu silně, nijak se to neprojeví na jeho tváři - nemluvě o šrámech, modřinách atd. Nic z toho momentálně ve hře přítomné není, protože to nepovoluje organizace NHLPA. Snad až na možnost popadnout protivníka za dres a přitáhnout si ho k sobě anebo mu alespoň trochu narušit rovnováhu.

Pokud se vám však tento souboj podaří vyhrát, soupeř spadne na zem a stočí se do klubíčka jako želva (podle toho poznáte, že jste jej dostali). Následovat bude erupce diváckého nadšení: mávání dresy i ručníky v barvách vašeho týmu, přiožralí fanoušci, extaticky mlátící do plexiskla u mantinelů atd.

Nové video ze hry(Sizzle)

..:KOMPLETNÍ GALERIE 14 OBRÁZKŮ:..

!Klikněte na zmenšeninu pro její plné zobrazení v HD kvalitě!

bog1x.jpgbog2x.jpgbog3x.jpgbog4x.jpgbog5x.jpgbog6x.jpgbog7x.jpgbog8x.jpgbog9x.jpgimg1x.jpgbogax.jpgimg2x.jpgimg3x.jpgimg4x.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V návaznosti na první květnové informace ohledně letošního ročníku NHL10 od EA Sports na internet spolu s dojmy zahraničních novinářů, unikl také faktický výčet novinek. Co nového se z něj lze dozvědět?

  • Obsáhne nový mód Battle for the Cup s autentickou verzí play-off, během něhož se budou hráči zraňovat, budovat si rivality vůči kolegům z dalších týmů nebo usilovat o to, aby se dostali do první pětky (což zní podobně jako např. důraz na věrohodné přestupy hráčů ve FIFA 10).
  • V přepracovaném módu generálního manažera budete dohlížet na drafty a hledat talenty, rozhodovat o tom, kteří hráči jsou na prodej či na výměnu, najímat zaměstnance a dlouhodobě sbírat manažerské body, díky nimž se pak eventuálně stanete legendou.

  • Hrát se bude nově i po odpískání zápasu, kdy se budete moci opřít do protihráčů, pomstít se jim za góly nebo dřívěější penalty: po stisknutí tlačítka Y je třeba vezmete po hlavě (nebo jim přes ni přetáhnete dres), což samozřejmě vyústí ve rvačky.
  • EA prý letošní ročník nazývají jakousi "hokejovou Orange Box" (po vzoru Half-Life 2), což si někteří vykládají tak, že by s hrou mohli EA přibalit např. novou verzi 3 on 3 NHL Arcade anebo v souvislosti s dřívějšími spekulacemi o tom, že EA oživí PCčkovou verzi hry v digitální podobě, až bude v Evropě (zvlášť té východní) dostatečně rozvinutý broadbandový internet.

NHL 10 vyjde na podzim ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve zbrusu novém a téměř tři minuty dlouhém videu z konzolového NHL 10 od EA Sports vás producent hry David Littman seznámí s některými novinkami letošního ročníku:

  • Uvidíte narážení hráčů na mantinel (přímo proti jásajícím fanouškům za plexisklem) i jejich úmyslné blokování, než přijede váš kolega a vyprostí puk zpod bruslí soupeře.
  • Po odpískání bude možné nepřítele strčit nebo ho jemně plácnout přes tvář, což někdy vyústí přímo ve rvačku, jindy tím začnete budovat rivalitu mezi hráči, která může trvat do příštího střídání anebo třeba do zbytku zápasu.

NHL 10 - tříminutové červencové video

  • Při rvačkách, tentokrát viděných z pohledu první osoby, budete protivníka chytat za drs a každý váš úder také náležitě odmění fandící spoluhráči ze střídačky (např. mlácením hokejek).
  • Hráči tentokrát dovedou chytnout puk ve vzduchu do rukavice a hned ho hodit na ledovou plochu anebo ho napřů. sklepnout při pomalejší střele na bránu.
  • Novinkou nejen při nájezdech bude možnost naznačit střelu, což samozřejmě zmate brankáře.
  • Mezi fanoušky tentokrát uvidíte víc žen, celé davy mávající šálami, jásajícími nebo naopak bučícími.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tak jsem demo hrál a řeknu vám lidi ,jsem hodně zklamaný ,je to uplně stejné až na malé detaily ,tím nechci říct že by to bylo špatně ,protože 09 byla SUPER a už se na tom moc vymakat nedá (rozhodně žádné revoluce) ,ALE čekal jsem že si aspon pohrajou s příchodem hráčů na led ,bohužel ten je uplně stejný ,grafika.....je uplně stejná ,menu hry je zase uplně stejné ,vše je stejné ,až na ty bitky jako má to smysl ,ale že by to bylo bůhví co...

Naopak skurmáže u mantinelu vypadají docela přirozeně a hlavně mě potěšila kamera při BE a PRO ,ta mě hodně potěšila :)

Jinak kdybych měl 09 tak bych do 10 asi nešel ,tot můj názor:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Zdravím všechny, chci si koupit tuto hru na www.game.co.uk a tak jsem se chtěl zeptat zda-li někdo neví jestli bude hra, prodaváná na zmíněném e-shopu obsahovat taky české titulky? Přece jenom se jedná o Evropskou verzi a tak by měla mít tato verze taky češtinu, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to není žádná pravda, si vezmi jak aktuální byla 09 za celý rok jsi si od ea mohl stáhnout jen patery soupisky a ke všemu byli tak aktuální jak já nevím co a aby tam byla Boleslav tak tam pořád bylo ústí aktualizovali se jen soupisky NHL nic víc. a u 10 to nebude jinak a nějaký aktualizace dresu nebo face nebo ledu na to zapomeň. v tomhle NHL hodně pokulhává za NHL na PC takže můj závěr stáhni si soupisky neofiko jsou na internetu jestli chceš mužu ti poslat v pm odkaz. ale bude tam jak znojmo tak si myslím MB a ne ustí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Promiňte,že otravuji, ale potřebuji pomoc.Nevíte někdo jak dát v be a pro modů místo národnosti canada čr.A jak tam i změnit město.Děkuji za každou radu.

Problém s národností vyřešen.

Ale mám ještě jeden takový malí problém už se vám taky stalo mě už třikrát a hru mám dva dny že když nabíhal zápas tak tam pořád bylo načítám měnil se obrázek i hudba ale zápas nenaběhl tak se chci zeptat jestli je to normální nebo ne.A jestli se vám to už taky stalo.Ps3 ale vypínat nemusím stačí jen vypnout hru jinak s u hr yskate 1,2 obje dema my se někdy ps3 sli mrestartovala.

Nevíte čím tyto problémy mohou být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu