Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MKV na XBOX360

Otázka

Odesláno

Ahoj,

napred bych rad rekl, ze jsem opravdu dlouho prochazel toto forum a bohuzel jsem nenarazil na odpoved...

Takze, mam hafo filmu v MKV 720p, rad bych abych si je mohl prevest do nejakeho formatu ktery mi prehraje XBOX a ten film bych mel rad bud na flashdisku nebo na DVD-5. Vyzkousel jesm uz hodne programu dokonce jeden, myslim avidemux, u ktereho me fungovala ukazka toho filmu, kterou jsem si vytvoril, ale kdyz jsem prekonvertoval cely film tak to neslo - sel zvuk a titulky, ale obraz se sekl.

Byl by tady nekdo ochoten mi napsat nejakej navod jak pro debila nebo aspon link, protoze ja uz jsem z toho vecnyho cekani (cca 6-10 h) na vysledek opravdu unavenej. Dekuji moc

Kdyztak me ICQ: 221222409

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Si to preved do WMV ve stejnem rozliseni to X360 prehraje v pohode. akorat si musis rozdelit po 4GB na DVD5 a je to skousel sem takhle Harryho pottera z MKV na WMV a v pohode akorat mi ujel nejak zvuk pri konverzi, pak sem skousel nejakej jinej MKV a bylo to v pohode.

sKODA ZE x360 NEUMI PRIMO mkv

tady mas navod na prevod MKV http://www.cdr.cz/a/24559

• 0
Odesláno

Převodníků je spousta, od GOTSent, přes různé automatizátory, až po specifické balíky programů. Já osobně používám kombinaci MKV toolnix (pro demuxování mkv) a TMPGEnc xpress pro rekopresi do wmv. Jednoduché, efektivní a flexibilní. Rozbalíš, rekomprimuješ a je to.

Ještě jsem si vzpomněla.... Ono není HD jako HD. Při kompresi do mp4 nebo avi většinou přijdete o 5.1 zvuk, a u one-click programů téměř na tuti. U wmw je to v pohodě, jelikož se u převodu používá wma lossless kodek či něco adekvátního. A jelikož jak videokodek, tak audiokodek je microsoftí, na 100% to bude funkční. Už jsem vyzkoušela pár "zaručených" programů kde výsledek ztroskotal na nevhodném audio kodeku atd...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu