eraser17 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Na mojom Xku z nicoho nic zacala blbnut mechanika. Stale mi vyhadzuje chybu disku, ci tam dam palenu alebo origo. Neviete cim to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Bud je pokazena , nebo zaprasena . Takze prvni bych zkusil asi nejake cistici dvd a nebo pokud mas moznost xko rozebrat tak , rozeber mechaniku a velice opatrne treba vatovou tycinkou ocisti cocku laseru... Pokud to nepomuze pak jen reklamace a nebo vymena mechaniky :) Jeste nekdy pomaha kalibrace , z opravou se obrat treba na www.hrejte.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Na mojom Xku z nicoho nic zacala blbnut mechanika. Stale mi vyhadzuje chybu disku, ci tam dam palenu alebo origo. Neviete cim to moze byt? Rekni o jakou mechaniku jde? Pak ti poradim, co s ni je :), je zbytecne vyhazovat za opravu, zvladnes to sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eraser17
Na mojom Xku z nicoho nic zacala blbnut mechanika. Stale mi vyhadzuje chybu disku, ci tam dam palenu alebo origo. Neviete cim to moze byt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.