tekken90 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Platformy: Playstation 3 (PSN), Xbox 360 (XBLA) Datum vydání: Odkazy: Call of Duty na PSN a XBLA Před několika týdny jsme vás informovali, že se chystá konzolová předělávka prvního dílu Call of Duty, který vyšel v roce 2003 na osobní počítače. Tehdy se jednalo o pouhou spekulaci, dnes se jedná o oficiální informaci. The Official PlayStation Magazine totiž oficiálně potvrdil, že hra vyjde v následujících měsících na Playstation Network. Ačkoliv v časopise nepadla zmínka o XBLA verzi, můžeme si být na 100% jistí, že se jí také dočkáme. Call of Duty i přes svoje stáří je jednou z nejlepších stříleček posledních let, která získala v roce 2003 přes sedmdesát ocenění jako hra roku. Ve hře se podíváme třeba do Francie, Německa, Rakouska, Norska, Ruska a také do Polska. Kromě hry pro jednoho se dočkáme jistě výtečného multiplayeru. Konverzi připravuje zkušené studio Nerve Software, které připravuje i konzolovou verzi Wolfensteina 3D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Mno dobrej nápad ...ale doufam ze bude jiná grafika:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Z toho Call of Duty uz je mor a tovarna na penize jako Need for Speed... x_x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Mno dobrej nápad ...ale doufam ze bude jiná grafika:D Nebude.. Myslis, ze delaj predelavku hry 6 let starou a daj tam grafiku 2009? Je to jen predelani kompatibility na konzole(tak sem to pochopil:D)... K tematu... Bude to zajimavy... Budu uvazovat o koupi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jop, taky o tom popřemýšlím ( i když mám hru nainstalovanou na PC ), záleží, kolik to bude stát. Ale pravdou je, že nějaký bonusový obsah by neuškodil. Nebo by to alesoň mohli dát dohromady s tím datadiskem co k tomu vyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Nebude.. Myslis, ze delaj predelavku hry 6 let starou a daj tam grafiku 2009? Je to jen predelani kompatibility na konzole(tak sem to pochopil:D)... K tematu... Bude to zajimavy... Budu uvazovat o koupi:) a proč by nedali novou grafiku ? zatím jen bylo oznámeno, že ta hra vyjde.. v jaký podobě se ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a proč by nedali novou grafiku ? zatím jen bylo oznámeno, že ta hra vyjde.. v jaký podobě se ještě neví Protože už by to nebylo ono to je jak kdyby udelali pacmana na konzole HD... Podle me by to ztratilo smrnc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Z toho Call of Duty uz je mor a tovarna na penize jako Need for Speed... x_x Presne tak, jeden titul za druhym a tendence dee tempem dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 už ji někdo máte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ze to z toho Storu zmizelo.? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 můžou jen předělat do HD ... větší textůry větší rozlišení ... atd ... jako připravovaný serious sam(xbla) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Marr to jsem tedy projel, škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 ze to z toho Storu zmizelo.? :( ono uz to tam bylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no moc tomu teda nerozumim, přidají to tam vůbec někdy ? nebo to je pouze pro speciální edice CoD MW2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 ono uz to tam bylo??? jj bylo....ale uz neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hmm, podle me temer k zbytecne, jedine co na te hre bude neco noveho bude grafika a rozliseni jen pro nadsence COD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jen pro nadsence COD A pro lovce trofeji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no jasny, ale ja bych si hru rozhodne nekoupil kvuli trofeji, ale protoze si chci zaparit, stejne tak si nebudu kupovat hry ktere vysly na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Teď tuhle povedenou hru zkouším přejít na obtížnost Veteran a moc se mi nedaří :), nemá někdo nějáké rady jak "snadno" projít hrou na Veterana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 nechápu proč to z PSN už stáhli.Plno blbostí tam zůstává a osvědčenou značku kterou COD určitě je, tak dají do řiti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak už je to na US store...včera jsem jí poprvé zapnul a musím říct, že mě to příjemně překvapilo, grafika je určitě předělaná do HD, sice to nemá na MW2, ale na PSN hru je to nadprůměr, takže určitě doporučuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Plánuju že koupím až budou prachy ale mám jednu podstatnou otázku.. Jestli je u toho multiplayer, a pro kolik hráčů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Mp to má viz karta hry ale jestli to někdo po těch letech hraje:| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Určitě se najdou klasikáři jako já co si to rádi zahrajou :) Navíc co jsem hrál demo na xboxu 360 (když jsem ho ještě měl) tak se mi dost líbila grafika a ovladatelnost hry... Prostě mnohem lepší jak na pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 nekoupí někdo na půl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.