Heck Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Zdravím. Chci se zeptat, když je kytara ke hrám Guitar Hero z USA, tzn. že má region NTSC tak mi na ní pojedou normální PALy? Nerad bych si koupil kytaru která by mi pak nejela. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Zdravím. Chci se zeptat, když je kytara ke hrám Guitar Hero z USA, tzn. že má region NTSC tak mi na ní pojedou normální PALy? Nerad bych si koupil kytaru která by mi pak nejela. Díky hele ta kytara by mela jit uplne vpohode.. regiony jsou jen na disky atp.. na HW typu kytary se to nevztahuje.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Aha tak to super. Takže prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Jo je to tak... cizi ovladac ti taky pude kdekoliv, je to to stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Heck
Zdravím. Chci se zeptat, když je kytara ke hrám Guitar Hero z USA, tzn. že má region NTSC tak mi na ní pojedou normální PALy? Nerad bych si koupil kytaru která by mi pak nejela. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts