Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tony Hawk Ride


Mike55

Recommended Posts

Ach ano, je ve výrobě další díl tété arkádově laděné skateácké série, dnes už oficiálně ohlášen.

Ve vývoji je druhým rokem a v noci na pátek byl veřejnosti konečně představen. Kdo? No přece nový Tony Hawk Ride aneb malá revoluce v skateboardové sérii od Activision Blizzard. Na úvod nejprve teaser trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=tXjAwJkchQ4

Tou hlavní změnou je to, že k hraní tentokrát budete potřebovat zvláštní příslušenství: totiž přiložený skateboard. Tedy něco podobného, o co se EA již pokusili se svým Skate It a jeho používáním Wii boardu (ten s T.H. Ride ale kompatibilní nebude). Tohle prkno bylo skateboardování přímo ušité na míru a vedle sensorů, zachytávajících pohyb obou noh, dovede čidly vnímat i pohyb ruky nebo třeba to, když jednu nohu z prkna sundáte a pokusíte se odrazit od země (třeba pro nabrání rychlosti).

Tony Hawk, který s designem prkna sám pomáhal, přitom dobře ví, že většina hráčů se bude rekrutovat z řad skejťáckých amatérů či lidí, kteří na prkně sami nikdy nestáli. Proto bude hra vybavena několika stupni obtížnosti: na tom nejnižším vám bude stačit se na prkně udržet a vše potřebné obstaráte pohyby nohou, naopak u toho "realistického" se bude třeba s prknem v pokoji otáčet o sto osmdesát stupňů, nadskakovat a tak dále.

To vše prý proto, že autoři s Tony Hawkem v čele měli pocit, že nemá smysl dělat další hru, kde by se skejtovalo jen na základě kombinací tlačítek na konzolovém ovladači. Těšit se ale můžete i na akční vsuvky (viz výjezd skejtu z vybuchující kulisy v traileru) či rozšířenou podporu komunity.

Tony Hawk Ride vyjde pro Xbox 360, PlayStation 3 a Wii, více informací autoři slibují na 2. června, kdy hru představí na svém E3 stánku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
Asi jsi to nepochopil ale dělal si z tebe srandu:) Jinak na hru se těším s tím skatem to vypadá dobře určitě koupím a vyzkouším. Neví někdo kdy má vyjít? Pokud jsem to přehlídl tak se omlouvám.

vim ale byla by sranda kdyby dali demo na ovladaci a pak plnou na desce :D a ma to vyjit asi v lispopadu nekdy ale nwm datum :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu